Şimdi Ara

İnsanlardan nefret ettim 😡😡 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
3.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu şerefsizliği yapanlar çekemeyenler ve kıskananlar bir baltaya sap olamayıp milletiin malına paras
  • bunları yakalıpyım meydanda ellerini kıracaksınki ibret olsun
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Sahip olduğun şeyler sonunda sana sahip olur.

Fight Club'ı izlemenizi ve Babaniza izletmenizi tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracımı sıkışık bir yere koyduysam kapıyı açarken ödüm kopuyor diğerine değecek diye. Araçtakileri de her daim uyarıyorum. Dikkat edin, sakin çıkın. Milletin malına zarar vermeyin.

Ama gel görelim aynı şeyleri karşı taraftan göremiyorum nedense. Bunun eğitim seviyesi ile alakası var ciddi. Anne babalarımız bize böyle öğretmedi, bizi böyle yetiştirmedi. Ufacıktık boş arazide top oynamaya özen gösterirdik. Aman derdik arabalardan uzak, ki o zaman ki arabalar savaş tankı gibi. Uçurumdan düşse zarar görmez. Ford Taunus'lar falan.

Şimdi aracı mahalleye bırakıyorum. Her gün yeni bir çizik. Camlarda top izleri. Kapı içine göçmüş. Çocuğun biri aynaya ayağınla basıyor ön cama yaslanıyor falan. Ne yapacaksın ki. Oynamayın desen sen kapıdan onlar devam.

İşe gidiyorum sabah 2 tane eleman (ırkları hakkında konuşmak istemiyorum) arabanın arkasına oturmuşlar. Ciddi diyorum oturmuşlar. Geçtim yanlarından bindim arabaya. İstifini bozmuyor hiçbiri. Arabayı çalıştırdım paşamlar o zaman inmek zorunda kaldı. Ne yapacaksın ki. Sabah sabah kafa gözlerini mi yaracaksın. Ya da niye oturuyorsun mu diyeceksin (ertesi gün arabayı delik deşik bulma şansın var). Bizim insanımız maalesef değişmez.

Garajın olacak en güzel kilitleyeceksin için rahat edecek. Diğer türlü çalış çabala biriktir harca borca gir 60-70 liraya araba al. Koy kapının önüne anasını bellesinler.

Neyse sakinim. Geçmiş olsun kardeşim. Pek masraf olmaksınız hallederler umarım.

• Kapali otoparkın müstakil evin yoksa böyle arabayı alıp sokağa koymak büyük risk. Geçmiş olsun. Canını sikmasin. Sokakta yan baktin diye adam bicakliyorlar olan arabaya olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Sahip olduğun şeyler sonunda sana sahip olur.

Fight Club'ı izlemenizi ve Babaniza izletmenizi tavsiye ederim.

Yıllar önce izlemıstım, o söz aklımdan çıkmıştı. Çok doğru bir söz, ne yazıkkı babam her konuda aynı duzelmes bu zamandan sonra.

• The Division Bell kullanıcısına yanıt
    neden kirli ve pis olması lazım ?
  • kız arkadaşının babasından sanane adı üstüne arkadaş nikahın varda kayınpederinmi oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Azstek

neden kirli ve pis olması lazım ?

Dikkat çekip ilgiyi üzerine toplamaması için. Araç zaten lüks araç, bir de ayna gibi parlars. belaya davetiye çıkarır.

• Şu ülkenin %95i oksijen israfından başka birşey değil hayvanlardan bile benciller b.k böceği kadar da bi b.ka faydaları yok

Para yoksa lüks araç almamak lazım o mercedes c fiat 126 bisin yaptığı işi yapar golf 6yla da şehir içinde konfor farkını anlamazsın gerçi uzun yolda da çok bir fark koymaz ortaya fuzuli bir araç krediye girmezdim ben olsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MassiveDynamic -- 24 Nisan 2015; 21:27:00 >
  • Araba çizdikleri içinmi insanlardan nefret ettin?bide insanların neler yaptıklarını bilsen napardın acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10-EMRE

Araba çizdikleri içinmi insanlardan nefret ettin?bide insanların neler yaptıklarını bilsen napardın acaba?

hocam bende egzost öttüren zibidileri görünce pompalıyı alıp sıkmak geliyor içimden

• Aynen

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.