Şimdi Ara

ınsanlari analiz etmek icin kitap onerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bir kitaptan somut olarak birşey çıkaramazsın, soyut olarak çıkarılabilir ama ginede seni tatmin edebilceksem,kendiminde sürekli bir arayış içinde oluğumu gördüm c. de olduğu gibi benimde içimde bir boşluk var doldurmaya çalıştığım.Dikkat edersen her insanın içinde var bu mesela sevgiyi bile bulsan bu sefer nefret eksik kalır.(Sevgi olmaz içinde bu sefer herşeyi boşlarsın sadece sevgiyi arasın.Mutlu olsak mutsuzluğun yeri;mutsuz olsak mutluluğun yeri boş kalıyor )

Not:parentez içi örnektir başka yere çekilmesin diye belirtiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedBaron31

bir kitaptan somut olarak birşey çıkaramazsın, soyut olarak çıkarılabilir ama ginede seni tatmin edebilceksem,kendiminde sürekli bir arayış içinde oluğumu gördüm c. de olduğu gibi benimde içimde bir boşluk var doldurmaya çalıştığım.Dikkat edersen her insanın içinde var bu mesela sevgiyi bile bulsan bu sefer nefret eksik kalır.(Sevgi olmaz içinde bu sefer herşeyi boşlarsın sadece sevgiyi arasın.Mutlu olsak mutsuzluğun yeri;mutsuz olsak mutluluğun yeri boş kalıyor )

Not:parentez içi örnektir başka yere çekilmesin diye belirtiyorum

Eyvallah kardeş.Çok doğru noktaya değinmişsin. ..

Yada bu boşluk o kadar büyüktürki bütün okuduğumuz kitaplar,bütün hissettiğimizi zannettiğimiz duygular o büyük boşluğu gizlemek içindir.
    Arayış meğerse dipsiz bir kuyudur.Çırpındıkça düşersin,kurtulmaya çalıştıkça sürüklenerek yerin en dibine doğru gelirsin.Ama dipsizlik bitmez.

Orada bir soruyla karşılaşırsın kendime mi sarılıcam,vicdanımamı?

Aslında her dipsiz kuyu meğerse bir vicdanmış.

Yeni Hayat ve Kara Kitapta hissettiğim duygular.Bu iki kitabı tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güldüm :) siz C'yi cok yanlis tanimissiniz. Daha da size bir sey yazmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: yurtik

Güldüm :) siz C'yi cok yanlis tanimissiniz. Daha da size bir sey yazmam.

Aylak adamı okumadım ben.Sadece arkadaşın yazdığında kendimden bişey buldum.
    Sen mademki aylak adamı doğru okuduğunu iddia ediyorsun(hoş post-modern bir eseri ne kadar doğru okuyacaksan) rica etsem ya burada anlat bize yada yeni bir konu açıp anlat.

• hocam psikoloji veya pdr mi okuyorsun ben pdr'ciyim böyle bir soru görünce merak ettim
  • İnsan Tanıma Kılavuzu - Cengiz Alkış, Murat Toktamışoğlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: yurtik

Güldüm :) siz C'yi cok yanlis tanimissiniz. Daha da size bir sey yazmam.

Hem aylak adamı burda resmen yerdin hemde c.yi tanımadığımızı söylüyosun karar ver artık kendinle çelişme
  • quote:

Orijinalden alıntı: histrio

hocam psikoloji veya pdr mi okuyorsun ben pdr'ciyim böyle bir soru görünce merak ettim

Yok hocam ilgi alanim diyebilirim hosuma gidiyor

• Mclaren Honda kullanıcısına yanıt
    anladım o da güzel :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.