Şimdi Ara

İnsanları çok önemsiyorum sanırım kafayı yedim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ZhanChi

Sorun tipte de degil ozaman

Aynen şöyle biraz daha açıyım geçen gün yeni tel aldım 1 haftadır yanımda taşımıyorum.Şöyle bi eskisin yeni oldugu anlaşılmasın oyle taşırım herhal :D
    Ha birde sohbetten daha çok kzılarla olandan sürekli kaçıyorum. + Olarak vakit geçirdiğim şeylerden çok çabuk sıkılıyorum yani pcde atıyorum fifa oynuyorum bi başka arki
    fifa değil pes daha iyi diyince fifayı daha çok sevdiğim halde pes oynuyorum sürekli yanlız değilmiş gibiyim.Oyun oynarken spikerliği ben yapıyorum kendi kendime konuşuyorum felan.Bu küçük bi örnekti ben ilkokuldada ortaokuldada şimdide hep milletin yazılarını beğenir aynısnı yaparım kişiliğimde o durumda . Ha birde eklemek istediğim daha çok delirme korkusu tarzı şeyler var hocam fakat benmki kendimi önemsediğim için değil delirirsem millet ne der.Baya bi yazdım yav ne zamandır birine dertlerimi anlatmıyodum gerçi biraz basittir sizinkilere göre. Neyse yorumlarınızı bekliyorum

• quote:

Kendinle dalga gecebiliyor musun?

O olayı yaparım fakat pişman oluyorum be.Yok insanların gözünde küçük duruma düştüm tarzı.
  • Up..
  • bymehmet45 kullanıcısına yanıt
    Soyle dusun, birisi senin yaninda senin yaptigin gibi kendisiyle dalga gecse ne bileyim kotu bi duruma dusse "ayy reziil nasil kucuk dustu vay rezil bidaha bunla konusmam konusursam da rezilligi hep aklimda kalacak" falan diye mi dusunursun? Hayir, guler gecersin yarin unutursun. Baskalari da o sekilde gulup geciyor ertesi gun unutuyor. Cok takmamak lazim yani. Yas kac bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Soyle dusun, birisi senin yaninda senin yaptigin gibi kendisiyle dalga gecse ne bileyim kotu bi duruma dusse "ayy reziil nasil kucuk dustu vay rezil bidaha bunla konusmam konusursam da rezilligi hep aklimda kalacak" falan diye mi dusunursun? Hayir, guler gecersin yarin unutursun. Baskalari da o sekilde gulup geciyor ertesi gun unutuyor. Cok takmamak lazim yani. Yas kac bu arada

17
    Lise son yada 11.sinif oluyor sanirim. Okuldakiler seni taniyor rezil olsan yine o insanlarin yuzune bakacaksin diye oyle hissediyorsundur. Derslere odaklan insanlari arkadaslarini falan unut, universiteye gidince yeni bir hayata baslarsin, hem nasilsa kimse seni tanimiyor olacak. Hele de istanbul gibi kalabalik bir sehirde okursan zaten disarda gordugun insani bidaha gormuyorsun. Sorunun cozulur diye dusunuyorum

• Bu sorun bende de vardı. Herkesi çok fazla önemsiyordum. Tabi lisedeyken vardı bu özelliğim. Sonra ne oldu ama kendi kendine geçti.. Hatta sosyal fobiktim ben toplum içinde konuşamazdım, Elim ayağım titrerdi. Bir işle meşgulken biri bana bakarsa o ise konsantre olamazdım. Telefonla yabancı biriyle konuşurken aşırı heyecanlanirdim. Bunlar hep insanların düşüncelerini çok fazla önemsediğim için oluyordu. Sonra çok sıkıldım artık bu durumdan. Kendime daha çok değer verdim. Bilmiyorum nasıl geçti ama artık kendimi seviyorum.Lisedeyken bir kıza aşık olmuştum. O da beni seviyordu, bakışlarından anlayabiliyordum. Aynı siniftaytik ama ben ne yaptım? Utangacligimdan kıza açilamadim bile. Millet ne der diye çok fazla düşündüğüm için sevgili olamadık. Sanki aşık olmak suçtu benim için. O yüzden diyorum ki artık kendinize daha çok değer verin. Biliyorum bu o kadar kolay değil ama yavaş yavaş olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cassiopeja

Bu sorun bende de vardı. Herkesi çok fazla önemsiyordum. Tabi lisedeyken vardı bu özelliğim. Sonra ne oldu ama kendi kendine geçti.. Hatta sosyal fobiktim ben toplum içinde konuşamazdım, Elim ayağım titrerdi. Bir işle meşgulken biri bana bakarsa o ise konsantre olamazdım. Telefonla yabancı biriyle konuşurken aşırı heyecanlanirdim. Bunlar hep insanların düşüncelerini çok fazla önemsediğim için oluyordu. Sonra çok sıkıldım artık bu durumdan. Kendime daha çok değer verdim. Bilmiyorum nasıl geçti ama artık kendimi seviyorum.Lisedeyken bir kıza aşık olmuştum. O da beni seviyordu, bakışlarından anlayabiliyordum. Aynı siniftaytik ama ben ne yaptım? Utangacligimdan kıza açilamadim bile. Millet ne der diye çok fazla düşündüğüm için sevgili olamadık. Sanki aşık olmak suçtu benim için. O yüzden diyorum ki artık kendinize daha çok değer verin. Biliyorum bu o kadar kolay değil ama yavaş yavaş olacak.

Hocam beni anlattınız sanki heleki o kız durmu tıpa tıp yaşadım hatta daha ağır oldu bnmki çok rezil oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bymehmet45 -- 13 Şubat 2016; 17:05:10 >

• quote:

Lise son yada 11.sinif oluyor sanirim. Okuldakiler seni taniyor rezil olsan yine o insanlarin yuzune bakacaksin diye oyle hissediyorsundur. Derslere odaklan insanlari arkadaslarini falan unut, universiteye gidince yeni bir hayata baslarsin, hem nasilsa kimse seni tanimiyor olacak. Hele de istanbul gibi kalabalik bir sehirde okursan zaten disarda gordugun insani bidaha gormuyorsun. Sorunun cozulur diye dusunuyorum

Bende öyle düşünüyorum fakat uniye geçene kadar sağlam kalırsam kalabilrsem :( Yardımınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bymehmet45 -- 13 Şubat 2016; 17:05:42 >
    Doğrudur. Böyle çok fazla insan var. Bi de benim gözlemlediğim kadarıyla bu tip karaktere sahip olan insanlarin empati yeteneği yüksek oluyor bu yüzden hep iyi niyetliler. Dh de bu tür insan çok var bu yüzden seviyorum bu forumu. Üniversiteye gidiyor musun bilmiyorum ama gittiğin zaman yavaş yavaş çözülecek sorunun merak etme.

• quote:

Doğrudur. Böyle çok fazla insan var. Bi de benim gözlemlediğim kadarıyla bu tip karaktere sahip olan insanlarin empati yeteneği yüksek oluyor bu yüzden hep iyi niyetliler. Dh de bu tür insan çok var bu yüzden seviyorum bu forumu. Üniversiteye gidiyor musun bilmiyorum ama gittiğin zaman yavaş yavaş çözülecek sorunun merak etme.

Aynen hocam empati konusu doğrudur çok pis empati yaparım :) belkide ondan bu hale geldik.Fakat kısmı olarak yetiştirilme tarzından oldugunu ve asosyallikle başladıgını düşünüyorum bunların.İnş ünide halledeceğiz.
  • Up sorun devam ediyor beyler surekli kasinti gibi hareket etmek cok koyuyor.Surekli hareket ederken insanlarin suratina bakiyorum.Bu sorunu ne zaman duzeltsem yine bi bok insan cikiyor icine ediyor. Anksiyete deseniz surekli devam ediyor mutis bi bas agrisi boyuna hayal kuruyorum felan. Yardimlarinizi bekliyorum..

• Uppp

• hiç bir şey senin ve kendi ailenden önemli değil. nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşa. ister mükemmel bir insan ol, istersen de vasat. nasıl mutlu oluyorsan. kimsenin ne düşündüğü önemli değil. insanlar en fazla konuşur başka bir şey yapamaz sana. böyle düşün bir de.
  • telkin falan boş iş, yapman gereken ev dışında vakit gecirmek veya ailen dışında birileriyle aynı evde kalmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bashi_Bozuk

hiç bir şey senin ve kendi ailenden önemli değil. nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşa. ister mükemmel bir insan ol, istersen de vasat. nasıl mutlu oluyorsan. kimsenin ne düşündüğü önemli değil. insanlar en fazla konuşur başka bir şey yapamaz sana. böyle düşün bir de.

Saolun hocam. Önceden bi insanın bakışıyla şekilden şekle giren ben.Bu şekilde düşünerek onu yendim denilebilir. Gerçi bi günde olucak işte değil . Neyse yardımlarınız için teşekkürler.
  • Bu konuya yazmıştım bir daha yazıyım dedim tutamadım kendimi. Sadece sana şunu söyleyeceğim : Kendini beğendirmeye çalisma. Bırak beğenmesinler seni ne önemi var ki? Nasıl ki eline çamuru alır ve sıktırırsın ardından o çamur illa ki parmaklarının arasından fışkırır hepsini elinde tutamazsın ya işte onun gibi kendini herkese begendiremezsin. Tamam mı kardeşim. İlla seni beğenmeyenler olacaktır. Önemli olan senin mutlu olarak yaşaman. Boşver onları...

• quote:

Bu konuya yazmıştım bir daha yazıyım dedim tutamadım kendimi. Sadece sana şunu söyleyeceğim : Kendini beğendirmeye çalisma. Bırak beğenmesinler seni ne önemi var ki? Nasıl ki eline çamuru alır ve sıktırırsın ardından o çamur illa ki parmaklarının arasından fışkırır hepsini elinde tutamazsın ya işte onun gibi kendini herkese begendiremezsin. Tamam mı kardeşim. İlla seni beğenmeyenler olacaktır. Önemli olan senin mutlu olarak yaşaman. Boşver onları...

Haklısın son zamanlarda sizin sayenizde durumu anladım bundan öncesindede sürekli sorun buluyodum zaten.Yardımların için teşekkürler saolsın
  • hep Türk ailelerinin yanlış yetiştirme tarzından biraz serbest rahat bıraksalar böle olmazsın benim birz öyle msela
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsung54

hep Türk ailelerinin yanlış yetiştirme tarzından biraz serbest rahat bıraksalar böle olmazsın benim birz öyle msela

Aynen katılıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.