Şimdi Ara

İnsanları çok önemsiyorum sanırım kafayı yedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıkıntı şu sürekli insanlar ne der diye düşünyorum.Daha demin bi arkadaşın konusuna rastladım aynı sorun ondada var fakat ordan bana ekmek çıkmaz diye bu konuyu açtım.
    Evde bile rahat değilim artık.Sürekli bi kaygı paranoyaklık.Bir şeyi söylemeden önce o ne der bu ne der diye kendimi düzelte düzelte artık hiç konuşamıyorum. Sürekli ağlıyorum :( Arkadaşlıklarım kısa süreli oluyor.Daha geçen gün en güvendiğim arkimden kazık yedik diyebilirim.
    Konuşurken konuları sürekli atlıyorum felan artık dayanacak gücüm kalmadı ibadet deseniz.Sürekli dua ediyorum namaz kılıyorum.Bu hayat harbiden çok zor.İntihar etsem desem arkamda annem aklını kaçırır herhalde.Ne biliyim yine saçmalıyorum sanırım.Kısa yazmaya çalıştım dalga geçmek isteyenler lütfen geldiği gibi geri çıksın yapmayın beyler agabeyler .Yardımlarını bekliyorum.

• Google a giriyorsun ''başkalarının düşüncelerini önemseme telkini'' yazıp indiriyorsun. Dinlerken de bana pm atıyorsun aklındaki soruları cevaplıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum onuda denedim.Sarhoş gibi oluyorum be ağzımdan çıkanı farketmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bymehmet45

Dostum onuda denedim.Sarhoş gibi oluyorum be ağzımdan çıkanı farketmiyorum.

ne kadar süre dinledin ? işlerin rayına oturması için baya dinlemen gerekiyor çünkü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazla uzun süremdi ya 3-4 gün kadardı herhalde.O olayın mantıgını biraz açabilirmisin.Sadece su sesi geliyor arkaplanda adam felanmı konuşyor açıklayabilirsen sevinirim.
  • Foruma bunun için mi üye oldun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Foruma bunun için mi üye oldun ?

Yeni hesap açtım desem daha iyi olur.Uzun süredir takılyodum forumda fakat şu telefon onaylama hatası yüzünden yeni hesap açmak zorunda kaldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Fazla uzun süremdi ya 3-4 gün kadardı herhalde.O olayın mantıgını biraz açabilirmisin.Sadece su sesi geliyor arkaplanda adam felanmı konuşyor açıklayabilirsen sevinirim.

evet sesler duyulmayacak seviyede direk bilinçaltına gitmesi için. bu sayede biz farkında olmadan davranış değişikliği sağlıyorlar. her telkinin etkisini gösterme süresi 70-80 saat. bu telkin sanırım 5 dk bir şeydi. toplam süre 70-80 olduğunda kendindeki değişimleri gözlemleyebiliyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: deadmau5.

quote:

Fazla uzun süremdi ya 3-4 gün kadardı herhalde.O olayın mantıgını biraz açabilirmisin.Sadece su sesi geliyor arkaplanda adam felanmı konuşyor açıklayabilirsen sevinirim.

evet sesler duyulmayacak seviyede direk bilinçaltına gitmesi için. bu sayede biz farkında olmadan davranış değişikliği sağlıyorlar. her telkinin etkisini gösterme süresi 70-80 saat. bu telkin sanırım 5 dk bir şeydi. toplam süre 70-80 olduğunda kendindeki değişimleri gözlemleyebiliyorsun

Hocam peki bu sre zarfında mide bulanması sersemlik tarzı şeyler sizdede oluyormu?
  • quote:

quote:

quote:

Hocam peki bu sre zarfında mide bulanması sersemlik tarzı şeyler sizdede oluyormu?

tabii ki oluyor. hatta bunlar telkinin işe yaradığının belirtisi. bilinçaltı önce kabul etmiyor böyle düşünceleri çünkü kendisi olumsuz düşüncelerle dolu. ama siz dinlemeye devam ettikçe olumsuz düşünceler yerini olumlu düşüncelere bırakıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

tabii ki oluyor. hatta bunlar telkinin işe yaradığının belirtisi. bilinçaltı önce kabul etmiyor böyle düşünceleri çünkü kendisi olumsuz düşüncelerle dolu. ama siz dinlemeye devam ettikçe olumsuz düşünceler yerini olumlu düşüncelere bırakıyor

Yardmınız için teşekkürler.Deniyecem

• Up
  • Hocam bu telkin tarzı şeyleri çok duydum ama işe yararlıgı oknusunda hep şüphedeydım sız denedınızmı ve nasıl sonuç aldınız ?
  • Is kafada bitiyor. Deger verdigin insanlar disindakilerin sozlerini takmayacaksin. Mesela otobustesin oturuyorsun, bi adamda sana dedi ki "genc olacak birde, teyzeler ayakta gidiyor bu oturuyor" ne yaparsin? Buyuk ihtimal utanir kizanir kalkar yer verirsin. Bence bu yanlis. Ben olsam gulumserim ve takmam. Ayni otobuse bindigin tanimadigin bir adamin dusunceleri senin icin ne kadar onemli olmali sence?

Sevmedigim bir sinif arkadasim bana bir elestiri yapsin kotu birsey soylesin takmam. Ama gidipte cok sevdigim, cok iyi bir insan olarak gordugum birisi bana ufak birsey soylese takarim cunku o kisi benim icin onemlidir.

Benim dusunce tarzim bu sekilde sana da tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZhanChi

Is kafada bitiyor. Deger verdigin insanlar disindakilerin sozlerini takmayacaksin. Mesela otobustesin oturuyorsun, bi adamda sana dedi ki "genc olacak birde, teyzeler ayakta gidiyor bu oturuyor" ne yaparsin? Buyuk ihtimal utanir kizanir kalkar yer verirsin. Bence bu yanlis. Ben olsam gulumserim ve takmam. Ayni otobuse bindigin tanimadigin bir adamin dusunceleri senin icin ne kadar onemli olmali sence?

Sevmedigim bir sinif arkadasim bana bir elestiri yapsin kotu birsey soylesin takmam. Ama gidipte cok sevdigim, cok iyi bir insan olarak gordugum birisi bana ufak birsey soylese takarim cunku o kisi benim icin onemlidir.

Benim dusunce tarzim bu sekilde sana da tavsiye ederim

Dediklerinizi denedim fakat fazla yürümüyor.Yani o an otobuste o adam takmasam aksam evde illa ki takıyorum.Ha birde aynı sorun birdaha yaşanacak dye paranoyak yapıyorum.

• bymehmet45 kullanıcısına yanıt
    Tipin nasil?

• quote:

Orijinalden alıntı: ZhanChi

Tipin nasil?

Tipimin iyi oldugunu söylerler hatta biraz kendime bakdıgımda kızların yafsadını hatırlarım.Da ayna karşısında 1-2 hafta rahat yaşarım diyebilirim.
  • UpUP
  • Sorun tipte de degil ozaman

• Kendinle dalga gecebiliyor musun?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.