Şimdi Ara

İnsanlarla Başa Çıkamıyorum (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ölü başlığı canlandırayım. Derdimi yazıya dökmeliyim.

Hayatımda ilk kez bir eşyamı, telefonumu satmaya çalışıyorum ve garip garip insanlardan bıktım. Telegram'a ilan koyarım. Biri Telegram'dan yazar "Fotoğrafını koy." diye (Telefon değil de benim fotoğrafım). WhatsApp isterim, benimkini ister. Söylerim, yazmaz! Facebook'a ilan koyarım. Altına "Bu telefonun sıfırı 40000 TL." yazanlar ordusu gelir. Biri WhatsApp'tan yazar, bildiğin sorguya çeker. Telefonla aradığında açmaz. Utanmadan gece yarısı yazar, sorguya çekmeye devam eder. Ama telefonla konuşmaz!

Ben abarttığımı sanmıyorum. Bir tane bile "Merhaba Hanımefendi/Beyefendi. Telefonunuz hakkında bilgi alabilir miyim? Düşündüğüm fiyat şu; ama ortak yolu bulabiliriz." diyen insan çıkmaz? Şurada zaten dip fiyat koymuşuz. Bir arkadaşım arabasını ilk günden satmış mesela. Ben satmaya kalksam herhalde yine binbir gereksiz insanla muhatap olmak zorunda kalırım. Kibar, eğitimli, saygılı, efendi, mantıklı insan hiç mi kalmadı ya da ben o kadar lanetliyim ki bana mı denk gelmiyor? Gerçekten çıldıracağım!!!

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.