Şimdi Ara

İnsanlarla iletişim kuramıyorum (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
5
Favori
8.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ciddi psikolojik sorunların var , sürekli ciddi olmak nedir ? bi doktora görün
  • Yarı yarıya seninle aynı düşünüyorum Ankara'dayken etrafta böyle popi denen tipler vardı(neyseki burada yok) hatta şuan face de görüyorum bi popi kaza geçirmiş insanların yazdıkları 2 durumdan biri onla ilgili türkiye gibi bi yerde gerçek ve ciddi arkadaşlık kurman zordur ama şu da gerçekki erkeklerin çoğunluğu benim gibi spor ve futbol muhabbeti yapmadan duramaz
  • Bende öyle muhabbetleri pek sevmem ama azcık insan içine çıkman lazım.
  • dostum okurken 'herıf benim yaşadıklarımın aynısını yaşıyor lan' dedim.
    ben de şu an aynı bu şekildeyim. ama kafana takma . yalnızlıktan sıkılmış durumdasın. ama yalnızlık kaybedenler kulübündeki herıfler gibi kızların dikkatini çekmiyor. o yüzden kafana takma ortama gir ama konuşma. en azından o ortamda bulun
  • quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

Selam ben uzun süredir takip ediyorum buraları kendi sıkıntımı dile getirme vakti geldi diye düşünüyorum.
    Antisosyal bir insanım ama böyle olmak istemiyorum ama mecburum?
    Futboldan nefret ederim, iddaa hiç oynamadım, birkaç erkeğin toplanıp kız konuştuğu ortamdan tiksinirim.Küfür edemem, lan kelimesi ağzımdan çıkmamıştır.İnsanlara kanka, kardeş, hacı, hoca gibi lakaplarla hitap edemem, ali, osman, ayşe derim direk.Kahkaha atamam, espri yapamam.Hayatı dalgaya alamam.
    Katı disiplinliyim, okul zamanı haftada 3 gün spor salonuna giderim, çıkışta eve gidip yemek yemem gerekir.Okulda yemekhanede, kantinde yemek yiyemem, hem iğrenç gelir hem de paraya acırım.Evden kendim yapar götürürüm.İçki, sigara içmem, içilen ortamda duramam.
    Hep ciddi konular konuşmak isterim, espri ve ortam için kasanlardan nefret ederim.
    Kızlar hep yapmacık gelir, açıkçası birçoğunun cahil olduğunu düşünüyorum.Rastladıklarımın çoğu boş konuşmuştur hep şimdiye kadar.
    İnsanların sürekli gülme modunda olmalarına dayanamıyorum.Bir şey dersin, komik değildir ama millet komik birşey bekler mal gibi kalırsın.
    Bu sene hazırlık okudum 1 sene boyunca okula geldim ön sıraya oturdum dersi dinledim çıktım.
    Kötü bir üniversitede sayılırım bu yüzden rahat bir şekilde not olarak 1. oldum.
    Dinci falan değilim, hatta baya uzağımdır, bakımlıyım, pislikten nefret ederim, duşu, parfümü, deoyu, diş fırçalamayı, traşı hiç aksatmam.

Ama o okula gidince bir şey oluyor hiç kimseyle konuşmak istemiyorum, yapmacık ortamdan midem bulanıyor, tiksintiyle bakıyorum herkese.
    4 senemin daha böyle geçmesini istemiyorum.
    Diğerleri gibi olmayı seçersem, disiplinimden tamamen ödün vermem gerekecek, yemek ve spor olayı çok önemli belirli saatlerde evde olmalıyım her zaman.
    Ayrıca para harcamayı sevmem, israf olarak görürüm.Dışarıda 1 liraya içilen çayın evde ellide birine mal edileceğini düşünürüm hep.
    Birkaç insanın toplandığında konuştuğu şeylere hiç ilgi duymam dediğim gibi, onlar futbol, televizyon, siyaset, yemek, kız-erkek ilişkileri hakkında konuşurken hep susarım çünkü gerçekten fikrim yok ve olmasını da istemiyorum açıkçası.
    Üniden 1 kişi bile telefonda kayıtlı değil lisedekileri çoktan unuttum, 3 aydır sadece ailemi görüyorum ve iletişim kuruyorum.
    Kötü bir ünide olduğum için farkı normalden çok çalışarak kapatma peşindeyim diğerlerinin ise ders umrunda değil.

İşte böyle dışardan göründüğü şekliyle, "mal,odun,konuşma özürlü" biriyim.
    Normal bir insan olmak için nefret ettiğim şeylere katlanmak, düşüncelerimden vazgeçmek zorunda mıyım?
    Bu toplumda bu şekilde kabul görmek imkansız mı?
    Yakın akrabalarım bile artık üniye geldine bağlayıp uzaylı muamelesi yapıyor bundan da rahatsız olmaya başladım.
    Lütfen gidip bir noktayı baz alıp kızları aptal görürsen bir cacık olmazsın gibi yorumlar yapmayın hepimiz az çok gerçeği biliyoruz bu genelleme değil ayrıca sadece benim karşılaştıklarım.

Hocam sizin 2 sene önceniz gibiyim Üniversitenizi merak ettim, sorun olmazsa özelden yazar mısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Omq

Ciddi psikolojik sorunların var , sürekli ciddi olmak nedir ? bi doktora görün

Yarın görünüyorum.Desteğin için sana minnettarım.

quote:

Orijinalden alıntı: asdxyz123

Bende öyle muhabbetleri pek sevmem ama azcık insan içine çıkman lazım.

Yarın çıkıyorum.Desteğin için sana minnettarım.

quote:

Orijinalden alıntı: Perfect Insanity
    Hocam sizin 2 sene önceniz gibiyim Üniversitenizi merak ettim, sorun olmazsa özelden yazar mısınız?

Direk ifşa olurum derece bölüm falan verdim maalesef mümkün değil.Klasik küçük şehirlerden birindeki devlet üniversitesi..

• quote:

Orijinalden alıntı: mhrmh1

quote:

Selam ben uzun süredir takip ediyorum buraları kendi sıkıntımı dile getirme vakti geldi diye düşünüyorum.
    Futboldan nefret ederim, iddaa hiç oynamadım, birkaç erkeğin toplanıp kız konuştuğu ortamdan tiksinirim.Küfür edemem, lan kelimesi ağzımdan çıkmamıştır.İnsanlara kanka, kardeş, hacı, hoca gibi lakaplarla hitap edemem, ali, osman, ayşe derim direk.Kahkaha atamam, espri yapamam.Hayatı dalgaya alamam.
    Katı disiplinliyim, okul zamanı haftada 3 gün spor salonuna giderim, çıkışta eve gidip yemek yemem gerekir.Okulda yemekhanede, kantinde yemek yiyemem, hem iğrenç gelir hem de paraya acırım.Evden kendim yapar götürürüm.İçki, sigara içmem, içilen ortamda duramam.
    Hep ciddi konular konuşmak isterim, espri ve ortam için kasanlardan nefret ederim.
    Kızlar hep yapmacık gelir, açıkçası birçoğunun cahil olduğunu düşünüyorum.Rastladıklarımın çoğu boş konuşmuştur hep şimdiye kadar.
    İnsanların sürekli gülme modunda olmalarına dayanamıyorum.Bir şey dersin, komik değildir ama millet komik birşey bekler mal gibi kalırsın.
    Bu sene hazırlık okudum 1 sene boyunca okula geldim ön sıraya oturdum dersi dinledim çıktım.
    Kötü bir üniversitede sayılırım bu yüzden rahat bir şekilde not olarak 1. oldum.
    Dinci falan değilim, hatta baya uzağımdır, bakımlıyım, pislikten nefret ederim, duşu, parfümü, deoyu, diş fırçalamayı, traşı hiç aksatmam.

Ama o okula gidince bir şey oluyor hiç kimseyle konuşmak istemiyorum, yapmacık ortamdan midem bulanıyor, tiksintiyle bakıyorum herkese.
    Diğerleri gibi olmayı seçersem, disiplinimden tamamen ödün vermem gerekecek, yemek ve spor olayı çok önemli belirli saatlerde evde olmalıyım her zaman.
    Ayrıca para harcamayı sevmem, israf olarak görürüm.Dışarıda 1 liraya içilen çayın evde ellide birine mal edileceğini düşünürüm hep.
    Birkaç insanın toplandığında konuştuğu şeylere hiç ilgi duymam dediğim gibi, onlar futbol, televizyon, siyaset, yemek, kız-erkek ilişkileri hakkında konuşurken hep susarım çünkü gerçekten fikrim yok ve olmasını da istemiyorum açıkçası.
    Üniden 1 kişi bile telefonda kayıtlı değil lisedekileri çoktan unuttum, 3 aydır sadece ailemi görüyorum ve iletişim kuruyorum.
    Kötü bir ünide olduğum için farkı normalden çok çalışarak kapatma peşindeyim diğerlerinin ise ders umrunda değil.

Normal bir insan olmak için nefret ettiğim şeylere katlanmak, düşüncelerimden vazgeçmek zorunda mıyım?
    Yakın akrabalarım bile artık üniye geldine bağlayıp uzaylı muamelesi yapıyor bundan da rahatsız olmaya başladım.
    Lütfen gidip bir noktayı baz alıp kızları aptal görürsen bir cacık olmazsın gibi yorumlar yapmayın hepimiz az çok gerçeği biliyoruz bu genelleme değil ayrıca sadece benim karşılaştıklarım.

bende de aynı durum var ama ben yinede konuşuyorum arkadaşlarla ama ne söyleseler bana batıyor sanki içimden hep yapmacık olduklarını,samimi olmadıklarınıyüzüme böyle söylüyorlar ama içlerinde bana karşı ne düşünüyorlar allah bilir diye düşünüyorum.senin yaşadığın üniversite hayaının aynısını lisede yaşadım diyebilirim.ama kız/erkek farketmeden herkesin kendini üstün gösterme çabaları,marka takıntıları midemi bulandırdı.şimdi lise bitti diye utanmasam göbek atıp oynarım o derece.yalnız değilsin dostum

Arkdasım sana katılıyorum 3sendeir listsede kurtulsam diyorum artık son sene 1 sene daha dayanacaz bende arkdaslarla takılırken yüzüme karsı iyi davranıyorlar gibi geliyor tipsiz biri oldugum için belkide ama sen yakısıklısındır bilemem senin gibi çok insan var arkdasım hayatta basarılar

• quote:

Orijinalden alıntı: declan43

quote:

Orijinalden alıntı: mhrmh1

quote:

bende de aynı durum var ama ben yinede konuşuyorum arkadaşlarla ama ne söyleseler bana batıyor sanki içimden hep yapmacık olduklarını,samimi olmadıklarınıyüzüme böyle söylüyorlar ama içlerinde bana karşı ne düşünüyorlar allah bilir diye düşünüyorum.senin yaşadığın üniversite hayaının aynısını lisede yaşadım diyebilirim.ama kız/erkek farketmeden herkesin kendini üstün gösterme çabaları,marka takıntıları midemi bulandırdı.şimdi lise bitti diye utanmasam göbek atıp oynarım o derece.yalnız değilsin dostum

Arkdasım sana katılıyorum 3sendeir listsede kurtulsam diyorum artık son sene 1 sene daha dayanacaz bende arkdaslarla takılırken yüzüme karsı iyi davranıyorlar gibi geliyor tipsiz biri oldugum için belkide ama sen yakısıklısındır bilemem senin gibi çok insan var arkdasım hayatta basarılar

teşekkür ederim :) sanada hayatında başarılar bence bu konularda tip falan önemli değil (bu tabi ki bana göre ama arkadaşlarım için aynı şey geçerli değil sanırım) bu arada geçen sene bu zamanlar aynı piskolojideydim senle ama son sene olduğu için ve benim okulda düz olduğu için o kadar çok devamsızlık yaptım ki pek hatırlamıyorum bile 12 nin nasıl geçtiğini sende öyle yapabilirsin tabi okul pek önemsemiyorsa ilk dönem dişini sık 2. dönem çoğu zaman okula gitmeyeceksin bile arkadaşlarımında yüzüne bile bakmadım 12 de de öncesinde de şimdi hangisi hangi üniversiteye gidecek onu bile bilmiyorum sen düşün artık

• Diffarensiyel kullanıcısına yanıt
    Yıllar sonra hortlatmış olacağım ama şimdi hayatın nasıl gidiyor merak ettim.
    Hikayemiz benziyor,ben de kendimi bildim bileli böyle ayrık otu gibi hissediyorum.Senden farkım,her dönem kısa süreli arkadaşlıklarım oluyor ama kendimi ikiyüzlü gibi hissettiriyor bunlar.Sanki iki tarafta birbirini önemsemediğini biliyor ama çıkarları için bunu yok sayıyor gibi.2 psikologun yazdığı bir kitabı okuyordum geçenlerde,kuşkuculuk sendromuymuş bu ve baya yaygınmış.Ben de bir dönem fazla kiloluydum ve katı bir diyetle ideal kiloya ulaştım senin gibi.Ne yiyip içtiğime obsesif derecede dikkat ediyorum cips,bisküvi yemeyeli yıllar oldu herhalde.Herkes doktora git diyor ya doktora da gittim ben.İntihar etmeyi planlıyordum,insan yine de son bir umut peşinde işte dur ölmeden bunu da deneyeyim dedim.İlk doktorum depresyon deyip lustral vermişti 3 ay kadar kulladım sonra başka bir doktoru deneyeyim dedim o da efexor vermişti,bi de muhtemelen genetikmiş majör depresyonum.Çok kpnuştum,nasılsın işte şimdi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam sen askeri liseye gitmeliydin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem bu dediklerinden nefret ediyorsun, o zaman neden antisosyal olmaktan şikayetcisin ?

Sosyallik, bana göre başka insanlarla etkilesim içinde olmaktır.

İnsan hayatı boyunca tek bir şey yapmaz.

Haftada 3 gün spora gidersin, 2 gün yüzmeye gidersin, dansa gidersin. Al sana sosyal ortam.

Oradaki tanıstıgın arkadaslarınla gider kafede, barda oturursun, eglenirsin. Al sana sosyal ortam.

Beraber kampa gidersiniz, piknige, konsere gidersiniz. Al sana sosyal ortam.

Edit : Hort magduru olduk lan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.B.V. -- 18 Ocak 2016; 1:25:00 >
  • hocam kendinizi sevin cidden ümidinizi kesmeyin , alkol sigara konusunda haklisiniz birakin girmeyin o ortamlara oyle arkadaslar olacagina hic olmasin baskalrinin dusuncelerini bosver onemseme dusunmeden eyleme geç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.