Şimdi Ara

İnsanlığın çözemediği 4 garip olay (PART II) (İÇERİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
4
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Köprü olayını daha öncede duymuştum çok ilginç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lost To Apathy

Güzel konu

Köprü olayını daha öncede duymuştum çok ilginç

Teşekkürler.
  • 1 bakmadım
    2 fake and g..
    3 okumadım
    4 ilginçmiş peri falan hikaye ama.
  • GGAJT kullanıcısına yanıt
    1. Yazılan testlerde 20.yy yapıldığı tespit edilmiş.
    Benden bu kadar.
  • Aradığım Dh ruhu içeren konulardan, bakma liselilerin yazdıklarına şikayet et.

• Su 4. Kopru o cozuldu olay yerlerde gezen bi hayvanin kokusuymus kopekde yuksekli gormediginden direk atliyormus oleydi sanirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Nakuğod

Aradığım Dh ruhu içeren konulardan, bakma liselilerin yazdıklarına şikayet et.

Beğenmenize sevindim teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cRaZyTaYfA

Su 4. Kopru o cozuldu olay yerlerde gezen bi hayvanin kokusuymus kopekde yuksekli gormediginden direk atliyormus oleydi sanirim

Olabilir ama bebeğini atıp sonra kendini atan da var.
  • wow'u world of warcraft sandım
  • Dostum bunlar zaten var olan ve her türlü sitelerde bulabiliceğimiz bilgiler aynı zaman da buraya açıp bizlere sunma isteğinden dolayı teşekkür ediyorum fakat şunu da bilmeni isterim buradaki insanların çoğunluğunda ciddiyet ne yazık ki yok yani bir konu içeriğine bakmadan yorum atma çabaları ve alay edercesine dalga geçme vs. Bir çok şey var o yüzden bu tarz konular açıp kimseden ciddiyet bekleme burası DH.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anonymous.SLY

Dostum bunlar zaten var olan ve her türlü sitelerde bulabiliceğimiz bilgiler aynı zaman da buraya açıp bizlere sunma isteğinden dolayı teşekkür ediyorum fakat şunu da bilmeni isterim buradaki insanların çoğunluğunda ciddiyet ne yazık ki yok yani bir konu içeriğine bakmadan yorum atma çabaları ve alay edercesine dalga geçme vs. Bir çok şey var o yüzden bu tarz konular açıp kimseden ciddiyet bekleme burası DH.

Teşekkürler. Burası sanırsam Türkiye'nin en iyi forumu bu yüzden burayı tercih ettim. evet bilinen bilgiler fakat aramızda bilmeyen çok kişi var bu yüzden paylaştım. daha önce bilenler için ise bir kez daha okumak iyi gelmiştir eminim. fakat gerçekten herkes de bir ön yargı herkes de dalgacı bir tavır. kötü forumlarda bile böyle yorumlarla karşılaşmıyor. açtığım konuyu sevmeyebilirsiniz ama ben burda emek harcıyorum. acaba sorun konunun yanlış bir bölümde açılması mı ?çünkü boş bir bölüm burası. yoksa ben mi yanlış yapıyorum ?

• quote:

Orijinalden alıntı: GGAJT

quote:

Dostum bunlar zaten var olan ve her türlü sitelerde bulabiliceğimiz bilgiler aynı zaman da buraya açıp bizlere sunma isteğinden dolayı teşekkür ediyorum fakat şunu da bilmeni isterim buradaki insanların çoğunluğunda ciddiyet ne yazık ki yok yani bir konu içeriğine bakmadan yorum atma çabaları ve alay edercesine dalga geçme vs. Bir çok şey var o yüzden bu tarz konular açıp kimseden ciddiyet bekleme burası DH.

Teşekkürler. Burası sanırsam Türkiye'nin en iyi forumu bu yüzden burayı tercih ettim. evet bilinen bilgiler fakat aramızda bilmeyen çok kişi var bu yüzden paylaştım. daha önce bilenler için ise bir kez daha okumak iyi gelmiştir eminim. fakat gerçekten herkes de bir ön yargı herkes de dalgacı bir tavır. kötü forumlarda bile böyle yorumlarla karşılaşmıyor. açtığım konuyu sevmeyebilirsiniz ama ben burda emek harcıyorum. acaba sorun konunun yanlış bir bölümde açılması mı ?çünkü boş bir bölüm burası. yoksa ben mi yanlış yapıyorum ?

Burası Türkiye'nin en iyi forumu falan değil lafı değiştirerek ; En kalitesiz ve kişiliği bozuk herhangi bir yere gelememiş. İnsanların birbirleriyle dalga geçtiği emek verilen konuya ve konu sahibine yapmış oldukları gereksiz mesajlardan ibaret bir forumdur burası. 0 ciddiyetin olduğu tek amaçları vakit geçirme fakat böyle yapılan saygısızlıklara vs. Bir çok şeye kendilerini yakıştırıyorlar burası bu saatten sonra forum değil. Bir inci sözlük yerine dönmüştür. Berbat bir forum olmuştur.

• quote:

quote:

quote:

Burası Türkiye'nin en iyi forumu falan değil lafı değiştirerek ; En kalitesiz ve kişiliği bozuk herhangi bir yere gelememiş. İnsanların birbirleriyle dalga geçtiği emek verilen konuya ve konu sahibine yapmış oldukları gereksiz mesajlardan ibaret bir forumdur burası. 0 ciddiyetin olduğu tek amaçları vakit geçirme fakat böyle yapılan saygısızlıklara vs. Bir çok şeye kendilerini yakıştırıyorlar burası bu saatten sonra forum değil. Bir inci sözlük yerine dönmüştür. Berbat bir forum olmuştur.

Birader takılma o zaman. Bende bunu anlamıyorum. Yerden yere vuruyorsunuzama halaburdasınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cRaZyTaYfA

Su 4. Kopru o cozuldu olay yerlerde gezen bi hayvanin kokusuymus kopekde yuksekli gormediginden direk atliyormus oleydi sanirim

Olabilir ama bebeğini atıp sonra kendini atan da var.

Baak bunu bilmiyorsum devami felir umarim

• Part 1 in linkini verseniz de ona da baksak

• quote:

Orijinalden alıntı: fox kids

kristal kafatasının yalan olduğu ortaya çıktı .

nat geonun belgeseli var

Nasıl yalan hocam ?? Çok garipp
  • Vay be iyice garipleşti hep bu kızlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak23358 -- 11 Mart 2015; 22:15:16 >
  • Şöyle paylaşmışken doldursaydın ya 4 tane az
  • köprü biraz ilgi çekiciydi oda tahmin ettiğim gibi çıktı

• Piece of Eden
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.