Şimdi Ara

insanlık bumu ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: rap_intro

sevdim seni

+1
  • İNSANLIK ÖLDÜMÜ ESKİDEN BİZDEN NOOBDAN BETERDİK DEĞİLMİ ŞİMDİ BİRİ BANA GELİP PARA İSTESİN VALLAHİ EN AZ 150 K VERİRİM ÇOĞU İSE 5 M
  • ya walla bebeler den cektigimiz nedir ya bu forumada son zamanlarda baya bi dolu$tular
  • quote:

Orjinalden alıntı: T3COME

evt arkadaşlar çoğnuzun başına gelmiştir birisi sa yazar sen lvl yükseksin die cvğ vermessin nede olsa ezik dersin
    ama bence yanlış ben 72 lvl im halada
    sa
    yardım edermsiin

baksana

bu tür insanlara yardım ederim
    en azaından cvp veririm sonuçta onlarda insan dimi ?

yani sölemek istediğim şudurki :

k.o da en sağlam ble olsanız insanlara cvp verin konuşun onları tınlamaz gibi sanki haywan gibi dawranıpda cvp vermemezlik yapmayın

herkez bi gün noob du unutmayın..

Charının resmini koyda gözümüz char görsün
  • sizlere katılıorum arkadaşlar
  • Süperr..Anlayışın için tşkler..

HerKeS bigün nOOb'du geri kalan 365 gün 70 LvL
  • haklısın a.s diip allahın selamını almak lazım sana %100 katılıyorum ayrıca ;
    yaa wcilere gıcığım yaa hayret bişi savaştayıs kaybediyoz adam komutanlara küfrediyo sw PLSS yazıyom adam küfür ediyo
    bende senin gibiler yüzünden savaşları kazanamıyoz diom adam pm block çok sinir oluyom walla
  • quote:

Orjinalden alıntı: Full_Time_Hacker

quote:

Orjinalden alıntı: T3COME

evt arkadaşlar çoğnuzun başına gelmiştir birisi sa yazar sen lvl yükseksin die cvğ vermessin nede olsa ezik dersin
    ama bence yanlış ben 72 lvl im halada
    sa
    yardım edermsiin

baksana

bu tür insanlara yardım ederim
    en azaından cvp veririm sonuçta onlarda insan dimi ?

yani sölemek istediğim şudurki :

k.o da en sağlam ble olsanız insanlara cvp verin konuşun onları tınlamaz gibi sanki haywan gibi dawranıpda cvp vermemezlik yapmayın

herkez bi gün noob du unutmayın..

Charının resmini koyda gözümüz char görsün

eet bencede orda bi kac resm war ama sen koy charin resmini dmi??

• Nedense yardım isteyenlerin sayısı bitmek bilmioyor. vereyim sana çarımın şifresini gir pmyi kapatadan oyun oynayabilecekmisin merak ediyorum. sana kaç pm gelir bilmiyorum ama yemek yiyip gelene kadar 3 sıra pm oluşuyor townda oturuken. Bunların hangisine cevap vercen hangisine yardım etçen. 3-5 ve hatta 10-15 pm gelsin hepsine para verim item verimde 100'lerce adama ne verecem verince bana ne kalakacak ? bide bu şekilde bak konuya.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.