Şimdi Ara

insanlık bumu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evt arkadaşlar çoğnuzun başına gelmiştir birisi sa yazar sen lvl yükseksin die cvğ vermessin nede olsa ezik dersin
    ama bence yanlış ben 72 lvl im halada
    sa
    yardım edermsiin

baksana

bu tür insanlara yardım ederim
    en azaından cvp veririm sonuçta onlarda insan dimi ?

yani sölemek istediğim şudurki :

k.o da en sağlam ble olsanız insanlara cvp verin konuşun onları tınlamaz gibi sanki haywan gibi dawranıpda cvp vermemezlik yapmayın

herkez bi gün noob du unutmayın..

• sevdim seni
  • hehe thx
  • bende ölelere gıcık oluom masterı açtı gö.ü kalktı ama işte aralarında senin gibi iyilerde war
  • katılıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: rap_intro

sevdim seni

+1 ve ben zaten noob um
  • yok yani sadece oyun en azından bi as de ALLAH ın selamını al dimi yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne kardeşim heryerde.siyaset
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaw neleri var adam dagger talia arıyo söylüyom pm den bende var diye ona bile cevap vermiyo
  • Kardeşim iyi güzel diyorsunda Bebeleri es geçiyorsun . Adamı kapıdan kovarsın bacadan girer. Yüzsüz çoluk çoçuk dolu oyun
  • yüzsüzlere s.a. ile girersin baktın olmuyo ßß
  • PK'dayim ekrani yarisi pm dolu. Bir partim var ve seekle bulmuşum. Şimdi oturup tek tek nasil yanitlayabilirim hepsini ? Mesajlarin nerdeyse hepsi clan istemek için. Girişde önemli mesela selam yazan cevapliyorum genelde. Aga diye başlanmiş mesajlari es geçiyorum. Bugun biri çikmiş bana "aga clana al sen nasil türksün. Türklüğünden utan" falan dedi. Ne alakasi var dedim. "Bende Türküm almiyorsun clana" dedi. Yada mesajlarda clan+ yaziyorlar. +60 diyorum. "55 lvl aga alir misin ?" Neden +60 diyorum ben 55 lvl alcaksam. Peki bunlarla uğraşirken nerde benim pk ? Nerde benim oyundan aldiğim zevk ? Bugun savasta liderlik yaptim yine yarim sayfa pm. Hepsin şu mesaj "aga bana bi selam yazsana". N diye cevap vericem buna ? Bir yandanda küfür yiyorum. Komutana bak savasmior dikiliyor diye. Yapmayin arkadaslar. Ben kral adayi değilim. Pmlerle vakit geçirmektende haz etmiyorum. İnsan gibi derdi sorunu olana hiç sirtimi dönmedim ama böyle mesajlari cevaplamam. İsteyende istediğini söylesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AphzL -- 17 Ağustos 2006; 23:19:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: AphzL

PK'dayim ekrani yarisi pm dolu. Bir partim var ve seekle bulmuşum. Şimdi oturup tek tek nasil yanitlayabilirim hepsini ? Mesajlarin nerdeyse hepsi clan istemek için. Girişde önemli mesela selam yazan cevapliyorum genelde. Aga diye başlanmiş mesajlari es geçiyorum. Bugun biri çikmiş bana "aga clana al sen nasil türksün. Türklüğünden utan" falan dedi. Ne alakasi var dedim. "Bende Türküm almiyorsun clana" dedi. Yada mesajlarda clan+ yaziyorlar. +60 diyorum. "55 lvl aga alir misin ?" Neden +60 diyorum ben 55 lvl alcaksam. Peki bunlarla uğraşirken nerde benim pk ? Nerde benim oyundan aldiğim zevk ? Bugun savasta liderlik yaptim yine yarim sayfa pm. Hepsin şu mesaj "aga bana bi selam yazsana". N diye cevap vericem buna ? Bir yandanda küfür yiyorum. Komutana bak savasmior dikiliyor diye. Yapmayin arkadaslar. Ben kral adayi değilim. Pmlerle vakit geçirmektende haz etmiyorum. İnsan gibi derdi sorunu olana hiç sirtimi dönmedim ama böyle mesajlari cevaplamam. İsteyende istediğini söylesin.

İŞTE ONLARADA hasta oluyorum o yüzden g2 clan ı bozdum arkdaşa kurdurttum

• Haklısın Arkadaşım Ben Mageyim Tek Başıma Yapamıycaam Görevler Mesela Deru yarım SAat Adam aradım 1 tane Warrior Geldi 60 Lwl Bi Warrior Tek Başına Çok Rahat Dönüor Bide Heal Buf Alcam .. Ama Gelmiorlar İşte .. geçen Gün Yolda yürüüordum Tam Çıkmak üzereyken biri aynen geldi "abi gray ozye yardım edermisin " Tmm Dedim Gittik kestik kim party derse alıorum ne zararım olacak .. görrevlerini bitirdiim zaman dediler abi seni friende eklesek kasrmısın partyde diilsem kasarım dedim beyler oyunda yardım ettsek bi zararımız olmas .. lütfen Pm Leri Cvp Sız Bırakmayın Hadi Olr g1 klan başkanısınız el moradda veya lufe de cvp veremessiniz herkese ama Elinizden geldiince ve s.a Allah ın Selamıdır Bence Cvp Sız Bırakmayın .. Deru İçin Adamın birine S.a Dedim Adam aynen cvp şu "clan +62 +50 k np"

• bugün +7 mirage satmaya çalışıyorum sinirim tepemde kimisi dio takas var mı yok diyorum s... git diyor noldu diyorum durduk yere niye küfür ediyorsun cevap yok s.a veya slm diyenlere cevap veriyorum aga diye başlayanlarada veriyorum onlarda insan
  • ya tabii adam sana sövüyosa ne halin varsa gör dicen pm kapat kaç ama

tutupda adam sana sa yardım etsene dediğnde cvp verelim yani

bikez bana şöle bi olay oldu

o zaman 65 im bi tane cikcik başladı konuşmaya

o-sa
    ben-as
    o- anaa cvp verdi sen eziksin o zaman 60+ adam benim gibi eziklere cvp veririmi ?
    ben- insan olan verir belki yardım ederim die cvp verdim
    o- sie noob ezik vs küfür
    ben-ALLAH ından bul emi nedeyim sana
    o-küfür küfür ...
    başınıza böle şeyler gelir

he sonrasımı ?

burası güzel devamı

yolda giderkene cafeye uğradım anam bibaktım 14 yaşlarında bebe girdi lvl 31 chare bi baktım bana söven bebe
    neyse beni tanıdınkı dedim yok dedi
    bende gel tanıtam dedim

aldım bebeyi cafenin önünde o kaldırım senin bu duvar benim güzelce benzetttim

son sölediği laf abi bi daha yapmıcam abi bırakta gidem abi..

• quote:

Orjinalden alıntı: T3COME

ya tabii adam sana sövüyosa ne halin varsa gör dicen pm kapat kaç ama

tutupda adam sana sa yardım etsene dediğnde cvp verelim yani

bikez bana şöle bi olay oldu

o zaman 65 im bi tane cikcik başladı konuşmaya

o-sa
    ben-as
    o- anaa cvp verdi sen eziksin o zaman 60+ adam benim gibi eziklere cvp veririmi ?
    ben- insan olan verir belki yardım ederim die cvp verdim
    o- sie noob ezik vs küfür
    ben-ALLAH ından bul emi nedeyim sana
    o-küfür küfür ...
    başınıza böle şeyler gelir

he sonrasımı ?

burası güzel devamı

yolda giderkene cafeye uğradım anam bibaktım 14 yaşlarında bebe girdi lvl 31 chare bi baktım bana söven bebe
    bende gel tanıtam dedim

Nooblar da insan demişsin ama cocugu dövmüşsün.Küfür etmek hoş degil ama konuşarak çözebilirdinAma sonuçta anlayana.Ne demişler:Nush ile etmeli tektir.Tektirden anlamayanın hakkı kötektir

• quote:

Orjinalden alıntı: T3COME
    bende gel tanıtam dedim

Ellerin DErt Görmesin KAnka Gerçi o 14 müş Aklının Başında Olması LAsım Ama Var Öleleride Klavyenin Başında Erkek Kesilenler Ama Süper YApmışın Ama BEn Görsem KAfasını 31 Lwl lik Adamının Olduğu Monitöre Sokar Klavyenin Tuşlarını Bir Bir YEdirirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsane34 -- 17 Ağustos 2006; 23:49:18 >

• yaw ettiğiğ küfürü bi bilsen ana bacı.. bununla konuşşan ne olur
  • YAW PRIESTIMLE EZIK CZSINE GIRIOM SW BULANA KADAR CANIM CIKIO AMA ROGEYLE GIRINCE HER ISTEYENE VERIOM BEN AFFEDERSINIZ S.L.K MIYIM DA VERIORUM ASLINDA VERMESEM DAHA IYI
    AMA ISTEYENIN BI YUZU KARA VERMEYEN ARAP

• quote:

bende gel tanıtam dedim

ABI YERINE AGA AGA DIYE YALVARMADIMI WELET

BU ARADA ONDAN SADECE 2 YAS BUYUGUM

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.