Şimdi Ara

insanlık namına acil yardım hp 28 dolumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2 tane sıfır kartuş heba oldu hp 28 renkli kartuşu doldurmam lazım. 2 kartuşum boşa gitti. çok zarar ettim. kartuşa 10 ml civarı her renge mürekkebi doldurdum. kırmızı yazmıyor. diğer renklerde sorun yok. siyahıda doldurdum ondanda sorun yok. çipini sıfırladım gene olmadı. son bi kartuşum kaldı onuda heba etmek istemiyorum. bana bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa bburakbudak@hotmail.com msn adresim. çok acil rica ediyorum

• Arkadaşım kullandığın kartuşlar bittikten sonra eğer 2 haftadan fazla ara verilip, tekrar doldurulmazsa, kartışın içerisinde bulunan, elektronik devre yardımıyla açılıp kapanan kanallar tıkanabilir. Sen sanırım üstten dolum yapıyorsun, istediğin kadar doldur, alt kısımdaki ink kanalı kapalıysa, kapalı olan kanalın rengi yazmaz. Mürekkebi bildiğin şekilde tekrar üstten doldur. Alt kısımdaki mürekkep kanalcıklarının birleştiği kısmı solvent yardımı ile temizle. Kurumları al, fakat bunu yaparken nazik davran. Eğer açılmazsa, Cattle ile su kaynat, bir bardağın içerisine kaynayan suyu koy. Kartuşu bir maşa yada tutacak yardımıyla sıcak su buharına tut (suya sokma, kaynar su devreyi eritebilir) birkaç dakika bu şekilde bekle, Bu işlem sonucu çalışırsa çalışır, çalışmazsa, kullanmanın malesef bir yolu yok diye biliyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.