Şimdi Ara

insginia mı alırsınız bunu mu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sapultra

quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Ben Bmw alırdım.Hem marka olarak hem sınıf olarak daha üstün.Yalnız kenarda 10-15 bin olması şart.Süpriz yapabilir

+1
    Hep söylüyorum,almak değil yürütmek..
    Zevk için kasınca Ferrari 355 Berlinetta bile alınır ama günlük binmek mesele.
    Arabayı peşin para ile alıyorsanız,kenarda paranız da varsa,ikinci el iyidir.
    Krediyle Insignia'yı ite kaka alan adam 520d alırsa üzülebilir.

evet problemli her araç üzer , ama bmw daha da fazla üzer ...
  • Arkadaşlar öle armut gibide gitip araç alınmaz isterse 40 bin yazsın, bunun servisi var ustası var baktıra baktıra alcaksın ben sıfır insigniaya o parayı verecek kadar aklımı dile düşürmedim, neden derseniz bir yerde opel bir yerde BMveeeeee
  • Ayrıca insignia ya istediğin kadar opsiyon koy yarın bir gün Bmw 200 binde, insignia 100 binde olduğunda Bmw daha az zararla satılırken insignia çok fazla zarar ettirecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Sıfır araba gibi olmaz hiçbirşey içindeki koku bile herşeye bedel bence.

O içindeki kokunun ,üretim asamasindaki plastik, kimyasal ve yapistiricilardan kaynaklandığını , kansorejen etkisi olduğunu biliyor musunuz?
  • valla zor karar ben olsam bildiğim aracı alırdım bildiğim araç yoksa 2 el almak birde o paraları vermek büyük risk
  • forumda herkez ilan profesörü olmuş ben önce arabayı borusana expertize götürürdüm eğer iyi çıkarsa motor şanzıman vs bi kaç bin tl verip iyi bi bakım akü değişimi vs sonrada sonaxta komple bi uygulama boya koruma detaylı temizlik tadından yenmez

insigniada güzel araba ve sıfır ama BMW bi başka

insignia olmuş 88 bin sunrof, navigasyon olur sana 90k edermi bence etme bi kaç ay önce 65 bindi bu araç iyi düşünmek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: TAVCI

quote:

Orijinalden alıntı: Source

Sıfır araba gibi olmaz hiçbirşey içindeki koku bile herşeye bedel bence.

O içindeki kokunun ,üretim asamasindaki plastik, kimyasal ve yapistiricilardan kaynaklandığını , kansorejen etkisi olduğunu biliyor musunuz?

O zaman yeni araba almayalım mı yani?
  • Sıfır veya ikinci el araba almak beğeni meselesidir. Bir kişi sıfır tercih eder, diğeri kullanılmış ancak daha lüks bir modeli tercih edebilir.

Bence 2007 BMW 520d 100K kilometre alınabilir bir araç.
  • kesinlikle e60
  • 4 yıllık bir araç asla sıfır bir araçtan iyi değildir...

Türk insanına şunları öğretmek istiyorum savaşını veriyorum:

1. İkinci el 50k üstü km yapmış 4-5 yıllık BMW ve Mercedes asla sıfır bir araçtan iyi değildir. Her zaman aracın sıfırı iyidir.

2. Arkadan itiş diye birşey yoktur. Arkadan çekiş vardır.

3. Turbo araçlarda 1dk beklemek diye birşey yoktur , bu tamamen şehir efsanesidir.

4. Soğuk motoru çalıştırdıktan sonra rölantide 1-2 dk. beklemek motora daha çok zarar verir... Motoru 20-30sn çalıştırdıktan sonra düşük devirde hareket ettirerek ısıtmak daha iyidir.

Bunlara alışınca Türk insanı daha mutlu olacağım

Böylece Avrupa gibi olacak, 2. el araçlar hakettiği değerlere gerileyecekler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 22 Ekim 2011; 10:41:12 >

• İyice baktırın ve Bmw'yi alın derim...
  • 5 serisi ile aynı segmentte olmasa bile tank gibi araba.

insginia mı alırsınız bunu mu?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.