bence gayet güsel bi film dün izledim çok beğendim bugünde gidip bu adamın(Clive Owen) diğer bi filmi olanRaydan Çıkanlar ı aldım,bu filmde mükemmel bu adam çok iyi oyuncu..
@nihatnet diğer adamlar rehine oalrak çıktıalr zaten filmin içersinde sorgulara gidiyo ya arada bir orda o diğer 3 üde sorgulanıyor
DİKKAT: Filmin sonuyla ilgili bilgi verdin izlemeyenleri düşünmeden böle yorum yazmayın lütfen daha dikkatli olalım
quote:
Orjinalden alıntı: erdemgtr
quote:
Orjinalden alıntı: Luaxelit
bence gayet güsel bi film dün izledim çok beğendim bugünde gidip bu adamın(Clive Owen) diğer bi filmi olanRaydan Çıkanlar ı aldım,bu filmde mükemmel bu adam çok iyi oyuncu..
@nihatnet diğer adamlar rehine oalrak çıktıalr zaten filmin içersinde sorgulara gidiyo ya arada bir orda o diğer 3 üde sorgulanıyor
DİKKAT: Filmin sonuyla ilgili bilgi verdin izlemeyenleri düşünmeden böle yorum yazmayın lütfen daha dikkatli olalım
Ehuhue.. Gerçekten topic kilitlenmeli bence, hatta silinmeli. Bunu okuyanın filmi seyretmesine gerek yok =)
film çok güzel bence...
tamam kilitliyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: Somebodysomeone
quote:
Orjinalden alıntı: erdemgtr
quote:
Orjinalden alıntı: Luaxelit
Ehuhue.. Gerçekten topic kilitlenmeli bence, hatta silinmeli. Bunu okuyanın filmi seyretmesine gerek yok =)
ya bunu bilseler sorun olmazki asıl biyeri var orası önemli bence bunu anlamayabilirler şahsen bende ilkinde pek anlayamadım...bilerek izleseler daha iyi olur bence..
Filmin sonuna aklım hala ermiyo ya
ya sıradan amerikan action filmlerinden çokta bir farkı yok
MI:3 ya da X-Men gibi zırvalıkları izlemektense,eleştirel ve akıl kurcalayıcı bir film olduğu için benim çok hoşuma gitmişti.
Bence tam arşivlik bir filmdir,ayrıca gözler ve akıl salt ekşına kitlendiği için sadece filmi öyle sananlar tekrar izlesinler.
running scared ve lucky number slevin bu 2filmi izleyin aksiyon/macera filmlerini sewenlerin şiddetle izlemesini öneririm
quote:
Orjinalden alıntı: erdemgtr DİKKAT: Filmin sonuyla ilgili bilgi verdin izlemeyenleri düşünmeden böle yorum yazmayın lütfen daha dikkatli olalım
sizde editleyin isterseniz
sonunu beğenen yoqmu cok sasırdınız demi?
Senaryo beni çokta şaşırtmadı açıkcası klasik bunun örneği var dır tahmin ediyorum yeni bi senaryo deil yane
güzel film ama o kadar da etkileyici değil..filmi izlerken çok güzel ve şaşırtıcı bir son olacağı hissine kapılıyorsunuz ama o kadarda güzel bir son çıkmıyor.
güzel filmdi bence de
Dünyanın en iyi arabulucusu devreye giriyor fakat hiç bir işe yaramıyor. Film sırf kadro yapsın diye Jodie Foster ı oynatmışlar. Ayrıca tüm yaşananların bir olayı ortaya çıkarmak için yapılmasıda pire için yorgan yakmak gibi. Konuda zayıf 3 veririm bu filme