Şimdi Ara

İnside Man - İçerideki Adam imdb:7.7 (2006) |İZLEYENLERE BİR SORUM VAR|

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  İnside Man - İçerideki Adam imdb:7.7 (2006)  |İZLEYENLERE BİR SORUM VAR|

Çok zeki bir banka soyguncusu olan Dalton Russel, iyi bir dedektif olan Keith Frazier ve güzel ve güçlü bir borsa brokerı olan Madeliene White çözümü bulunamayan bir bulmacanın en önemli parçalarını oluşturmaktadır. Fakat her parça aslında dışarıdan göründüğü gibi midir? Akıl oyunlarıyla dolu bu filmde, sadakat ve davranışlar her an sınanmaktadır.

http://www.imdb.com/title/tt0454848/

Film gerçekten çok başarılı. Ancak anlayamadığım kısım şu; filmin ortalarında bir çukur açıyorlar ve -anladığım kadarıyla ikisi su biri de kanalizasyon borusu olmak üzere- üç tane boru görüyorlar aşağıda. O kazdıkları çukur ne işlerine yarıyor anlayamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih -- 10 Eylül 2014; 15:25:08 >

• çok uzun zaman oldu izleyeli de soygun yapmıyolar mıydı yani amaçları paraları götürmekti ve ulaştılar amaçlarına
  • ULTRA SPOILER açarsan filmin sonunu görürsün aman diyim sakın açma yazık edersin gençliğine...

Hatırladığım kadarıyla bankanın sahibini o belgeleri alarak bir nevi tehdit ediyorlardı.Dosyanın kapanmasını sağlıyorlardı elmasları alıp böylelikle hem kendilerini temize çıkarıtyor hemde zengin oluyorlardı
  • ....3/10 verdiğim bir flm olarak hatırlıyorum kimseye tavsiye etmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: felix de vandetta

....3/10 verdiğim bir flm olarak hatırlıyorum kimseye tavsiye etmiyorum

Demekki filmi anlamamışsın
  • Soruyu güncelledim arkadaşlar, izleyen varsa cevaplayıversin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.