Şimdi Ara

Insignia alıyorum sizce fiyat nasıl? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayirli olsun hocam,kazasiz belasiz surusler dilerim
    F/p oldugunu soylememe gerek yok,136 hp dizel otomatik+full d segmenti 107 bin

Hic binmedim ama yikaninca guzel duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

bence Türkiye için düzenli kullanımda en iyisi 17 inç jant. aracınız hayırlı olsun

Benim aracdakiler 17" bu bile rahatsiz ediyor , dogru duzgun yolumuz yok , heryer rogar kapagi , kasis, hiz kesicilerle kayniyor. Ciddi anlamda konforu olumsuz etkiliyor. 19" i hic dusunemiyorum ...

işte hocam ondan düzenli kullanım için 17 sondur dedim. 18 inç kullandım sürekli git jant düzelttir vs bıkmıştım. hani spor araban vardır günlük kullanmazsın 20 jant olsun isterse gezmeden gezmeye tamam. ama 19 inç jant fazla hele 1.6 arabaya renaultta kadjar da aynısını yapıyor

• 100 bine kapatsaydın hocam güzel olurmuş lakin 107 bine ya bunu ya süper b alacaksın başka ihtimal yok gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jant hariç siparişi geçin bence de
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyaz002

quote:

Orijinalden alıntı: dörtçeker

Hayırlı olsun sıfır mı alıyorsunuz ? Sıfır ise liste fiyatı 124 bin TL olan araç nasıl 107 bin TL merak ettim.

Hocam vergi levham var o yüzden bu fiyat.Ama levham olmasa da 113-114 e vermekte bayi.

Hayırlı olsun. çok güzel araç. Vergi levhası ile nasıl daha uygun fiyata veriyorlar . Bİlmediğim için soruyorum.
  • Mükemmel tercih ama jant sıkıntı..
  • Dışardan dev gibi görünen ama içerisine oturduğumda benim civic den küçük gelen bir araç. 1.6 Turbo olanını kullandım çok iyi gidiyordu.
  • Harika seçim yapmışsınız.Sport zaten en üstü ve görsel olarak muhteşem...
     Insignia alıyorum sizce fiyat nasıl?
  • Güzel kombinasyon güzel fiyat
  • beyaz002 B kullanıcısına yanıt
    Ayni aracı ben de test ettim 24 saat boyunca. Bu fiyatlara D segmenti dizel otomatik bu dolulukta araç yok. Bu yüzden sıfır alım olarak en iyi fiyat diyebilirim. Uzun vade düşünüyorsanız alın bence ama sık araç değiştiriyirsaniz 1 yaşını geçmemiş bir insignia bakın. 2. Elde değer kaybı yaşatır öbür türlü. Yakıt olarak dizel otomatik passattan şehir içi 1/1.5 litre fazla tüketiyor bilginiz olsun. Son olarak diğer arkadaşların da dediği gibi 19 jant almayin derim. Hem konforu törpülüyor hem de ilerde lastik almaya kalktığinızda hayattan soğutur. Üzerinde gelen lastiklerin tanesi (19 jant ) 700 lira civarında diye hatırlıyorum.

• Aynı aracın cosmo paketlisini 17bin km kullanan biri olarak diyebilirim ki, kesinlikle doğru tercih yapmışsınız. 19 jant olayına takılmayın fazla, biraz dikkatle çokta güzel kullanırsınız, genel karma tüketim 5.8 lt. (42 km ort. Hızla) 15bin bakımı da 600 TL. Merak ettiklerinizi her türlü danışabilirsiniz.

• Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Çok dolu ve güzel bir araç. Olmadı 19" jantları 18'liklerle takaslarsınız. Parasının misliyle veren bir araç. Uzun sure kullanacaksanız hiç üzmez sizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şıh Hazretleri -- 23 Haziran 2016; 23:48:17 >
  • Bu aracın videosunu çekmiştim.

Güzel seçim ama sizi üzecek unsurlar, eğer Bose müzik sistemi aldıysanız hayal kırıklığı yaşayacaksınız. Bir de motor şanzıman uyumu çok kötü, araç hiç 136HP gibi hızlanmıyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Hocam hayırlı olsun, çok güzel bir araç.

Bu fiyata daha gösterişli ve konforlu başka araç alamazsınız.

İmkan olsa şuan alacağım tek araba, biz benzinlisiyle idare ediyoruz :)
  • powermoon kullanıcısına yanıt
    Motor şanzıman oranı çok kötüymüş, Bose alsak hayal kırıklığı yaşarmışık

Böyle hayal kırıklığına can kurban

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24 saat testine ben de katıldım.

Aracın performansı o cüsseyle gayet normal, bu konuda sıkıntı yok.

Araçtaki teknolojik donanımlar güzel, her ne kadar kullanışlılık konusunda bazı noktalarda tökezlese de (karmaşık menüler, ayarlar, kullanımı zora sokulmuş fonksiyonlar) ACC vs. güzel çalışıyor her şey.

19" jantın ise tek dezavantajı bence de lastik değişimi geldiğinde çıkacak faturanın kabarıklığı. Yoksa İnsignia'nın süspansiyonları gayet iyi idare ediyor o jantları, biraz sert bir araç denilebilir ama Tour modunda öyle patır kütür bir araç da değildi. Biraz yol sesi mevcuttu, küçük jant seçilirse bu bakımdan da avantaj sağlanacaktır.

Viraj yönlendirmeli farlar güzeldi fakat sellektör tepkisi çok yavaştı.

Ek olarak bir de koltukları sert gelmişti bana.

Bose ses sistemine gelince, evet öyle aman aman bir şey değil (kendi aracımda Denon var mesela, Denon daha iyi diyebilirim) ama standart ses sistemlerinden de her durumda daha iyi, olması bir şey kaybettirmiyor.

Fiyat ise çok çok iyi, o paralara artık full + dizel otomatik C sınıfı zor bulunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 24 Haziran 2016; 14:03:43 >

• Hocam dizal otomatik corolla 100binden satılıyor.
    Opel Bayii buna uyanmadan biran önce aracı alın ve çıkın
    jant konusunda bende katılıyorum. 18den yukarı almayın. 17 ideal bence
  • 2015 Cosmo 1.6 cdti 136 manuel kullanıcısı olarak sport almadığıma çok pişmanım.Ben aldığımda 4000 TL fark vardı spor koltuk,opc line body kit,19 jant ve sunroof fazlasıyla hak ediyor.Siz Sport alın jantları istediğiniz zaman takaslarsınız.Üstüne parada alırsınız. 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaleli-ati -- 24 Haziran 2016; 19:50:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyaz002

quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

19 jant süper görünür ama lastik alırken ananız ağlar, art bizim yollara gitmez.

onun dışında f/p olarak şu anda türkiye'deki en iyi araçlardan biri hayırlı olsun.

Hocam paket halinde ellerinde olan arabalardan yeni geleceklere bu fiyattan garanti edemiyorlar.O yüzden mecbur 19 jantlı alacağım.Teşekkür ederim.

isterseniz benim jantlarla takas edebilirz 245 45 18 edition elegance benimki sport jantlar harika.
  • quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

Bu aracın videosunu çekmiştim.

Güzel seçim ama sizi üzecek unsurlar, eğer Bose müzik sistemi aldıysanız hayal kırıklığı yaşayacaksınız. Bir de motor şanzıman uyumu çok kötü, araç hiç 136HP gibi hızlanmıyor.

136 hp 1.5 tonluk dizel araçtan ne bekliyosunuz da?
    0-100 8-9 sn felan mı ?

Şanzıman çok iyi değil ama yine de kötü sayılmaz sonuçta çift kavrama değil 1 sn civarı ondan kaybediyor

Birçok 1.6 dizelden üstün performansa sahip.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.