Şimdi Ara

Insignia alıyorum sizce fiyat nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Dizel otomatik bir araca ihtiyacım vardı.Bende tercihleri değerlendirerek insignia'da karar kıldım ve kapora verdim.Donanım olarak sport donanım,cosmoya ek 19 jant, spoilerlar,sunroof,spor koltuklar var.
    Fiyat olarak ise 107 bin lira.Sizce iyi mi yapıyorum? Bu paraya başka ne alabilirim?
    Teşekkür ederim...

• Fiyat güzel bence hayırlı olsun. Bu paraya Benzinli Highline Manuel Passat alabilirsiniz ama daha ucuza dizel otomatik Insignia alıyorsunuz daha ne olsun.
  • bu paraya daha iyisini (sıfır) alamazsınız.

ancak size önerim 19 jantları almayın, en büyük 18 alın.

19 jantlar hayli ağır, görüntüsü kötü ve gerçekten konforu baltalıyor. aracı bu alacağınız haliyle test etmiş biri olarak söylüyorum
  • 19 jant süper görünür ama lastik alırken ananız ağlar, art bizim yollara gitmez.

onun dışında f/p olarak şu anda türkiye'deki en iyi araçlardan biri hayırlı olsun.
  • bence Türkiye için düzenli kullanımda en iyisi 17 inç jant. aracınız hayırlı olsun
  • Sutcu beygirciler gelmeden hemen alin aklinizi karistirmasinlar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

19 jant süper görünür ama lastik alırken ananız ağlar, art bizim yollara gitmez.

onun dışında f/p olarak şu anda türkiye'deki en iyi araçlardan biri hayırlı olsun.

Hocam paket halinde ellerinde olan arabalardan yeni geleceklere bu fiyattan garanti edemiyorlar.O yüzden mecbur 19 jantlı alacağım.Teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç alınır mı sizce ?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı olsun sıfır mı alıyorsunuz ? Sıfır ise liste fiyatı 124 bin TL olan araç nasıl 107 bin TL merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dörtçeker

Hayırlı olsun sıfır mı alıyorsunuz ? Sıfır ise liste fiyatı 124 bin TL olan araç nasıl 107 bin TL merak ettim.

Hocam vergi levham var o yüzden bu fiyat.Ama levham olmasa da 113-114 e vermekte bayi.
  • bu yıl kasa değişecek diye biliyorum,6 ay önce bende niyetlenip bu yüzden almamıştım
  • Çok güzel tercih, c sınıfı araçların 100 bin olduğu bu dönemde bu paraya full d sınıfı araç, hayırlı olsun

• Fiyat olarak bence de güzel. 2 hafta önce test ettim araç gayet iyi. D segmenti, dizel+otomatik kombinasyonda, bu zamanda bu fiyata alınacak en mantıklı araç bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyaz002

quote:

Orijinalden alıntı: dörtçeker

Hayırlı olsun sıfır mı alıyorsunuz ? Sıfır ise liste fiyatı 124 bin TL olan araç nasıl 107 bin TL merak ettim.

Hocam vergi levham var o yüzden bu fiyat.Ama levham olmasa da 113-114 e vermekte bayi.

çok iyi tercih

Kdv düşülmüş hali mi 107 nasıl oluyor hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

bence Türkiye için düzenli kullanımda en iyisi 17 inç jant. aracınız hayırlı olsun

Benim aracdakiler 17" bu bile rahatsiz ediyor , dogru duzgun yolumuz yok , heryer rogar kapagi , kasis, hiz kesicilerle kayniyor. Ciddi anlamda konforu olumsuz etkiliyor. 19" i hic dusunemiyorum ...

• iyi fiyat tabi, mazda3 dizel otomatik bile 102 bin. bu fiyatta senin eklettiğin opsiyonların hiçbirisi bile yok.. bir tek şu cantı arkadaşların dediği gibi 19" seçme.. 105 e bile bırakırlar ozaman..
  • beyaz002 B kullanıcısına yanıt
    Insignia'nin 24 saat testine katılıp aracı kullanma şansım olmuştu. Araçta süspansiyon sertliği ayarlanabildiği için en yumuşak mod olan 'Tour'da hiç rahatsız olmadım. Test aracında 19 inç jantlar vardı.

Belki benim 16 inçlik jantlı Cruze bile daha sertti sürüş bakımından. Şehir içinde anayollarda ve şehirler arası yollarda kullandım. Çok bozuk yollara girmedim, belki o zaman rahatsız edici olabilirdi.

Bana göre en ama en uygunu 18 inç jant olabilir, eğer sonradan değiştirmeyi düşünürseniz jantları tavsiyem bu yönde olur. Değiştirmem derseniz de, anayollarda sıkıntınız olmaz.

Ama çukura denk gelirseniz de orasını bilemem. Hayırlı olsun alacağınız araç şimdiden.
  • 107 bin liraya dizel-otomatik ve d sınıfı bir araç alıyorsunuz bence gayet iyi.İnsignia güzel bir aile aracı ben kullanmıştım 200 kmye kadar 1.6 dizel otomatik versiyonunu fena bir araç değil fiyatıda uygun diye düşünüyorum hayırlı olsun.
  • fiyat iyi de ben olsam 19 jant almam o araca
  • beyaz002 B kullanıcısına yanıt
    19 janta hiç takılmayın konforu 15 jant gibi, kaldırımlardan ve sert çukur geçişlerinden koruyun yeter. Bu kalite, bu fiyat, bu sınıfta alınası tek araç. Keşke üzerinde birkaç paket ve Flexride' da olsaydı ama bunlar özel sipariş değil sadece Sport paket Insignia' lar. Şansa arada Stil paketli olanlar da tek tük geliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bianconera kullanıcısına yanıt
    Normal fiyatı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.