Şimdi Ara

Insignia Cosma 1.6 AT CDTI & Superb Prestige 1.6 TDI DSG (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: namre3kutuk

quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

Iki secenek de binmek icin guzel secenekler. Ama Marmaratic in dedigi gibi maksat zarar etmemekse o erdigi secenekler guzel. 1 2 yasinda bir premium daha mantikli.

Orada da şöyle bir handikap var. C serisi için konuşuyorum aracın yıllık bakım ücreti 2. yıl için 855 €. Keza BMW'de de 1000 küsür TL. Yani iki sene kullansam kasko ve bakıma vereceğim para diğer bir araca göre en az 3.000 - 4.000 TL fazla olacak Üstelik araçlar garantiden de çıkacağı için hep bir kuşku olacak acaba bir yerinde sorun çıkar mı diye..

Genel gecer bilgi olsun,

3 serisinin 1. Ve 2. Bakimi bayilere gore 600-900 tl

Yeni c serisinin ise 1. Bakimi bayilere gore 750-1250 tl arasinda degisiyor.

Dizel manuel hyundai i20 nin 1. Bakimida 500-550 tldir.

Mercedes icin genelde hasmer otomotiv iyi fiyat veriyor.

Hakeza kasko icinde cok ekstrem bir durum yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marmaratic -- 29 Ekim 2015; 12:34:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ikisi arasında tercih yapacak olursam kesinlikle superb derim. yurtdışında en çok gördüğüm araçtı superb. ancak bir test sürüşü ile daha ayrıntılı fikir sahibi olursunuz. superb yakıt ekonomsi ile dikkati çekiyor insignia çok seri araç ama yakıt tüketimi cidden çok itici geliyor ayrıca kasa değişimi de uzun vadede tercih sebebi olmalı. o fiyatlara bir de mazda 6 bakın dermişim..:) kafanızı karıştırmayayım ama superb kullandığım ve insigniaya çok binmiş olduğum için konfor vs gibi değişkenler açısından kesinlikle superb diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: haven

ikisi arasında tercih yapacak olursam kesinlikle superb derim. yurtdışında en çok gördüğüm araçtı superb. ancak bir test sürüşü ile daha ayrıntılı fikir sahibi olursunuz. superb yakıt ekonomsi ile dikkati çekiyor insignia çok seri araç ama yakıt tüketimi cidden çok itici geliyor ayrıca kasa değişimi de uzun vadede tercih sebebi olmalı. o fiyatlara bir de mazda 6 bakın dermişim..:) kafanızı karıştırmayayım ama superb kullandığım ve insigniaya çok binmiş olduğum için konfor vs gibi değişkenler açısından kesinlikle superb diyorum

Insignia ne kadar tüketiyor ki?
  • Yeni kasa superb elbette. Daha konforlu bir araç. İnsignia 2 seneye kadar kasa değiştirip hafifler.
    Satarken daha da zararı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şahsen facelift araç almaya karşıyım eğer 2-3 sene binilecekse.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.