almanyada geçen yıl 1,6 vectra c 22 bin eur liste fiyatı vardı. şimdide 1,6 insignia 21,800 eur baz donanımda digital klima 8 airbag asp esp edb asr katlanır ayna arka park sensörü digital yol bilgisayarı xenon far 16 inch alaşım jant standart
turkiyede bikaç ay önce 1.6 vectra c 41 bin ytlden satılıyordu. dolayısıyla 1,6 insignia da 41 bin ytl falan olması gerekir...
sizce ne olur?
49'binden başlayacaktır bence.
46.799 ytl
bişey iddia ediyorsanız gerekçesi olmalı... neye göre 49 bin? neye göre 47 bin?
2 ay önce bayiye sormuştum 50 civarı olur dedi.çünkü passat ve diğer rakipleride bu fiyatlardan başlıyor en düşük 46 küsür olur daha altı mümkün değil gibi gözüküyor bu fiyat bile mümkün olmayabilir
quote:
Orjinalden alıntı: **MaStErS**
2 ay önce bayiye sormuştum 50 civarı olur dedi.çünkü passat ve diğer rakipleride bu fiyatlardan başlıyor en düşük 46 küsür olur daha altı mümkün değil gibi gözüküyor bu fiyat bile mümkün olmayabilir
mantıklı ama general motors batmak üzere... bence sürümden kazanma denenebilir... iyimserim yani ben... tahminim min 40 max 43 inşallah ben haklı çıkarımda hepimiz insignialı oluruz...
quote:
quote:
Bence de 41 binin üzerinde bir baz fiyatla çıkacaktır. Çünkü vectra artık ömrünü tamamlamış bir seri idi ve bu fiyatlara kadar düşüldü. İlk etapta 50 000 civarında bir rakamla çıkacaktır, tutulursa düşürmezler, tutulmazssa ss düşüreceklerdir.
Saygılarımla
başlangıcı 49 bin ytl olacağını opel türkiye yetkilisi açıklama yapmıştı, ön siparişle satış başlamış, bu fiyat şimdi ön görülen fiyat, tr ye giriş zamanı şubata kadar zam olur veya olmaz.
yanlış aktarım olmasın ön sipariş verenler şubatta araba tr ye gelince ve zam olursada zamdan etkilenmeyecekler.
2008 İstanbul Otomobil Fuarında yetkili kişi tarafından bana söylenen giriş seviyesi fiyatının 49-50 bin arasında olacağıydı
50 bin civarında olur
şu an fiyatlar ve donanımlar belirsiz görüştüğüm bayideki arkadaş
bu kriz ortamında fiyatları cazip olmalı biz bu fikrimizi opel merkeze de bildirdik dedi.
onlarda merakla bekliyorlar.
15 aralıkta bayilere birer araç dağıtılacakmış
ilk araç teslimleri ocak-şubat aralığında olacakmış
fiyatların 46-47 aralığında başlayacağını tahmin ettiğini söyledi...
yani şuan ön sipariş hatta donanım bilgisi dahi mümkün değil
herhangi bir gelişmede beni arayacaklar bende umutla bekiliyorum insigniayı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme