Şimdi Ara

INSIGNIA MI,PASSAT MI? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
12.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: öğretmen07

Herkese iyi akşamlar.arabamı değiştirmeye karar verdim.aklımdan geçen araçlar sunlar:
    Insignia NB 1.4 140 HP Edition EP MT6 LPG Edition Elegance 81.307 lira

Yeni Passat 1.6 TDI BMT 120 PS Trendline 87.200 lira

siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz ve neden?

insigniayı benzinli düşündüğünüze göre passatı da benzinli düşünebilirsiniz.

ben 1.4 tsi 150 hp act comfortline tavsiye ederim 88 bin lira fiyatı var. ayrıca 140 hp insigniayı geçtim 1.6 170 hp insigniadan 0-100 olarak daha iyi ve son hızı aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

quote:

Herkese iyi akşamlar.arabamı değiştirmeye karar verdim.aklımdan geçen araçlar sunlar:

ben 1.4 tsi 150 hp act comfortline tavsiye ederim 88 bin lira fiyatı var. ayrıca 140 hp insigniayı geçtim 1.6 170 hp insigniadan 0-100 olarak daha iyi ve son hızı aynı.

1.4 araba ile son hız

ve 0-100 aradaki nesil farkı hemen belli oluyor

yaşınız sanırım çok genç yanlışmıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

quote:

1.4 araba ile son hız

ve 0-100 aradaki nesil farkı hemen belli oluyor

yaşınız sanırım çok genç yanlışmıyım

Yaşım genç ama hızı sevmem.

0-100 ve son hız Belirtme sebebim 1.4 50 hp motorun 1.6 170 hp kadar başarılı hatta daha iyi olması. aktarma zayıf olan aracin tüketimi de fazla olur.

• İhtiyacınız dizel mi benzinli mi ?
    Dizelse Passat ama Comfortline. Benzinli ise İnsignia.
  • konuyu hortlatsak ayıp olmas sanırım

1. sorum insignia edition ile cosmo arasındaki farklar (2,0 cdti için)
    2. sorum passatın highline comfotline vs giden modellerde en doludan en boşa nasıl sıralanıyor? yahut dolu modeli hangisi?

bilen arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeroTech

konuyu hortlatsak ayıp olmas sanırım

2. sorum passatın highline comfotline vs giden modellerde en doludan en boşa nasıl sıralanıyor? yahut dolu modeli hangisi?

Teşekkürler

İnsignia edition ile cosmo arasındaki farklara buradan bakabilirsiniz. http://www.****.com/forum/index.php?topic=3781.0 

Passat; highline - comfortline - trendline ( doludan boşa doğru ) diye gider. Ama şunu belirteyim; passat highline, insignia cosmo'ya göre boş sayılır  

düzeltme: link çalışmıyor sanırım.insignia'ya ait bir foruma aitti ama anlayamadım. Şöyle kopyalayayım; 

1- 4 yönlü aktif koltuk kafalıkları 
    2- Alarm 
    3- Geliştirilmiş sürüşe duyarlı ön farlar (AFL+) 
    4- LED gündüz farları 
    5- 9 farklı otomatik aydınlatma modu 
    6- Uzun far asistanı 
    7- Arka yan cam perdeleri 
    8- Piyano lake orta konsol (siyah döşeme ile) 
    9- Kibo ağacı orta konsol (bej döşeme ile) 
    10- Krom kaplı kapı kolları 
    11- 8 yönlü hafızalı sürücü koltuğu 
    12- Deri kumaş kombineli koltuklar 
    13 -Bluetooth cep telefonu portalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathematician_01 -- 28 Ekim 2015; 16:23:12 >

• hocam teşekkürler. hızlı dönüş oldu

milletimizin vw hayranlığı passatın piyasasını daya iyi hale getiriyor ama binici olarak aklımda açıkcası 2.0 dizel otomatik cosmo insignia var. fark özelliklere bakılırsa harbi dolu bir araç

Tekrar Teşekkürler
  • quote:

hocam teşekkürler. hızlı dönüş oldu

milletimizin vw hayranlığı passatın piyasasını daya iyi hale getiriyor ama binici olarak aklımda açıkcası 2.0 dizel otomatik cosmo insignia var. fark özelliklere bakılırsa harbi dolu bir araç

Tekrar Teşekkürler

Aynı aracın 2. Elini ben de düşünüyorum ama çok yakar mı acaba 2.0 olmasından dolayı, fikrin var mı konuda?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekizkozalak

quote:

Tekrar Teşekkürler

Aynı aracın 2. Elini ben de düşünüyorum ama çok yakar mı acaba 2.0 olmasından dolayı, fikrin var mı konuda?

Malesef net bir bilgim yok. Ama sahibindende satılık gördüğüm bir aracın ekran fotoğrafında 8,8 lt/100 yazıyordu. Bu hali ile 32-33 kuruş yapıyor. Ki 170 beygir 2.0 dizel bir araç için 30-35 kuruşa razıyım ben. Altımda 1.6 lpgli arac var o kadar yaktığı oluyor trafikte

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sekizkozalak

quote:

Tekrar Teşekkürler

Malesef net bir bilgim yok. Ama sahibindende satılık gördüğüm bir aracın ekran fotoğrafında 8,8 lt/100 yazıyordu. Bu hali ile 32-33 kuruş yapıyor. Ki 170 beygir 2.0 dizel bir araç için 30-35 kuruşa razıyım ben. Altımda 1.6 lpgli arac var o kadar yaktığı oluyor trafikte

Tşkler cevabın için

• quote:

konuyu hortlatsak ayıp olmas sanırım

Teşekkürler

insignia cosmo ile edition arasındaki en önemli 3 fark

1) cosmo 160 bg ,edition 130 bg

2) cosmoda mercekli xenon var , editionda merceksiz halojen

3) cosmoda koltuk ayarları daha fazla yön ayarı var elektrikli

• Yakıt sorun değilse insignia derim.
    Yeni passat highline den başlıyor.

İkinci el kaygısı varsa, genişlik isteniyorsa, donanım vs önemli değilse passat alınabilir.

• En donanımlılarını incelediğimde şöyle bir sonuca vardım.Tamamen kişisel görüşümdür.

1-Passat
    2-Mondeo
    3-İnsignia

Passat'ın iç mekanı kalite hissiyatı olarak diğer iki araçtan önde.

Amaaaa;

Full almayacaksanız birkaç faktör devreye giriyor.

1-Passat'ın Trendline'i gerçekten boş ve basit görünüyor.Highline ile uçurum var gerek iç mekan gerek dış görünüm olarak.Oysa İnsignia öyle değil.Edition modeli de gayet güzel görünüyor.Hatta jantları değiştirseniz full olanından pek de farkı yok.İçinde de full olan ile boş olan arasındaki fark Trendline Highline farkı kadar değil. O yüzden Passat'ın boşu gerçekten boş görünürken,Highline ile dağlar kadar fark varken,İnsignia'da fark kesinlikle daha az.

2-İnsignia'nın 1.4 140 hp'lik edition modeli 80 bin tl civarında.Bu fiyat bence gayet iyi.Örnek veriyorum Honda Civic 1.6 premium 70 bin tl gibi bir fiyat etiketine sahip.İnsignia'da sırf kullanılan malzeme bile Civic'i ikiye katlar.Dolayısıyla Civic veya diğer C segment sedanlarının 70 bin olduğu yerde İnsignia için 80 bin tl gayet uygun.

Sonuç olarak o segmentte alınabilecek en mantıklı araba 1.4 edition elegance bir İnsignia'dır.

Bu arada konuyu açan arkadaşın konuyu açtığı zamanki İnsignia fiyatı ile şimdiki fiyat aşağı yukarı aynıyken,şu an aynı Passat 95000 tl olmuş.Yani İnsignia daha da mantıklı hale geliyor.

• obmann O kullanıcısına yanıt
    - ni verdim reiz
  • Arkadaşlar araştırın oto test sitelerinde. B6 kasa Passat bile insignia'dan bir çok kategoride daha iyi biraaraçtır. Kaldı ki b8 passattan bahsediyoruz. Karşılaştırırken biraz objektif olalım.

• emre356 kullanıcısına yanıt
    2 gün önce 1.6 dizel otomatik bussines insignia sitesinde 107.000 yazıyordu. Bayi 91.000 e bıraktı.

• andreoni kullanıcısına yanıt
    Oo daha da süper

• emre356 kullanıcısına yanıt
    bendeki astra sport ile aynı özellikler var. 28 Kasım da randevu yaptırdık 24 saatlik test sürüşü var alıcaz bakalım iyi bi deneyim olcak.

• Açık ara insignia

Sport paketindeki özellikleri passatta bulmak ıçin 70 80 bin fark olabilir.

Biliyorum konu ötv zammından önce açılmış bugünkü fiyatlarla passat uçtu paranıza yazık derim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.