Şimdi Ara

İnsignia mı Superb mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
11.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gerçekte para verseler herkes koşar superb alır bu forumda.

Eski kasa çok yakan bir araba almanın mantığı yok.

Ha passat ile karşılaştırınca fiyattan dolayı insignia tercih edilebilir.

Bir de 2. el ucuz bulunursa..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her türlü Superb
  • Insignia kullanmadim ama superb gercekten tok -kaliteli , konforlu bir arac.Insignianin bu yil yeni kasasi cikacak;bencr superb

• İnsignia'nin dengi eski kasa Superb' dir. Ikiside 2009 yilinda cikan araclar. Yeni İnsignia gelince o zaman kiyaslarsiniz Superb ile. Bu doğrultuda benim önerim Superb olurdu.

• İnsignia dış görünüş olarak hiç D sınıfı bir araç gibi durmuyor.
  • Donanım ve fiyatları aynı ise superb değilse insignia

• Hocam ben olsam superb alirdim.

• Superb tabiki iç dış tasarımı yeter. Geçen yıllarda yılın otomobili de seçilmişti bi yerde

• DSG hariç superb

çünkü insignia dar basık

rahatsız eden süspansiyonları ile yayık gibi davranıyor içindekilere..

manuel super b bence
  • 2015 cosmo donanım (applecar play, 18inch jant, afl far sistemi, hayalet ekran, elektrikli koltuk, sorunsuz tork konvertörlü şanzıman ve dahası) bir insigniaya 90 100 arası alırsın. Arada yaklaşık 25 bin fark olur superb de. Tercih senin.

• ww forumlarına bak hocam. Adamlar o kadar çekmiş ki DSG'den kendi kendilerine testler geliştirmişler. DSG sorunu yaşayanların çoğunun kullanım hatasından kaynaklandığını düşünüyorum sonuçta euro bölgesine de aynı parça tedarikiyle satış yapıyor vag grubu ve yabancı forumlarda açılan konu sayısı ülkemizden çok daha az. aslında insanlar böyle DSG'den soğusa da biraz ucuzlasa diye içimden geçirmiyor değilim.

Edit: Superb ve insignia aynı sınıf diye geçse de malzeme kalitesi ve ölçüler açısından superb bir sınıf üst gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imperio_o -- 7 Şubat 2017; 9:48:34 >
  • Süperman derim. insinin kasası değişecek demode kalacak. süperinki daha yeni..
  • Sürmeden karar vermeyin.. Ben insignia yi sürünce baska bi aracı sürmedim ;)

• 2014 Superb kullanıyorum şirket aracı olarak araç şu an 59bin km'de. Her gün ortalama 130-140 km yol yapıyorum. Boyum 1.90 olmasına ragmen arka koltukta oturanlar bacak bacak ustune atabiliyor. Bagaj desen cidden cok geniş. Bagaj kapağı iki türlü hem sedan gibi kısa sadece kapak açılıyor hem HB araçlar gibi komple açılıyor. Yakıt tüketimi sakin kullanımda trafiksiz 5 litre civarı, trafik olursa 6,6 civarı. Şanzuman sanki bana sorun çıkartıcakmış gibi geliyor. Bazen vuruntu ve kaydırma yapıyor. İnsignia kullanmadım ama yolculuk yaptım. Sürüş hissiyatını bilmiyorum ama yolcu olarak tercih edecek olursam kesinlikle Superb.
  • yektoro Y kullanıcısına yanıt
    Hocam size kesinlikle katılıyorum. Kullanmadan karar vermemek lazım.

• Gerçekten önce bi kullanın sonra bi rampada gaza basın sonra virajlarda sınırları zorlayın sonra karar verin. Insignia virajlarda yere öyle sağlam basıyorki sanki m3 kullanıyorsun arabayla yol gitmeye doymuyorsun hatta arabadan inmek istemiyorsun araçta öyle bi sürüş keyfi var. Şanzıman konusunda dsg ye yaklaşmayın derim. Birde servis olayı varki opelin servisi çok mütevazidir fiyatlar daha makuldur.

Tabi siz dersenizki ben arabayı nakliye ve yolcu taşımacılıgında kullanacağım mesela hale gidip 10 kasa domates getireceğim vb. Şekilde kullanacam o halde superb alın ama kesinlikle Manuel alın. Tabi birde 25bin gibi bi fiyat farkı ile aynı donanımı ancak alırsınız.

Bence insignia çok üst kalite ve sağlam bi araç ben 2. El aldım tek pişmanlığım 0 almamış olmak.

Birde superb nin yol tutuşunu ben megane dan farksız görüyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.