Şimdi Ara

İNSİGNİA NEDEN 2. ELE ÇABUCAK DÜŞTÜ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96
Cevap
1
Favori
60.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Auto SHOW , Sayı 2009/45 , 9 - 15 Kasım

Ana Başlık : "Opel'in kara şimşeği"

Test Başlığı : "Tek kelimeyle muhteşem"

Opel Insignia 1.6 Turbo Cosmo 1.6lt 180 hp, 66.488 TL

"Genelde bu tip başlıkları çok fazla atmayız ama 1.6 lt turbo motorlu Opel Insignia'ya bu ayrıcalığı haklı bir şekilde tanıyoruz."

• Mesajlarınızı yeni gördüm yurtdışındaydım takip edemedim bakın benim amacım insignia'yı kötülemek değil gerçekten benim aracım çok kötüydü kim satın aldı bilmiyorum ama allah yardımcısı olsun o kadar çok sorun yaşamama rağmen opel aracı değiştirmedi biz zaten garanti veriyoruz ve ücretsiz onarıyoruz aynı arızayı 3 kere yaparsa o zaman değişim için görüşebiliriz dediler yani değiştirmek kolay değildi.. Bende arabanın o kadar kalitesiz olmasına tahammül edemediğim için 2 ayda 12.000 TL zarar ederek kendim bile satmayı beklemeden galericiye verdim.. Hemen ardından yeni cıkan ilk seri megane 3 coupe aldım ve oda ilk üretimdi ama hiç arıza yapmadı? O kadar memnunumki anlatamam ancak sıkıldığım için onuda değiştirmeyi düşünüyorum durumum düzelsin en kısa zamanda değiştiriceğim ama o sınıfta araba bulamıyorum ve arabamı sevdiğim için kıyamıyorum bakalım hayırlısı ama sunu unutmayın ben insignia'dan çok çektim zaten o aldığım firmaya helal etmiyorum ödediğim parayı bence bilerek bana defolu aracı verdiler.. Sizler insignia'dan memnunsanız ne mutlu ama ben mutlu olamadım keşke olsaydımda 12.000 TL param cebimde kalsaydı..

• İmzamdaki canavarı Mayıs ayından beri kullanıyorum.
    Maşallah taş gibi araç.
    "Başarabilirseniz" ve efendi efendi giderseniz, şehirlerarası yolda 120 km/h sabit hızda tüketim 7,2 Litre. 90 km/h sabite aldığınızda 6,2 L tüketim var.
    Ama dediğim gibi "efendi efendi"
    Topuklarsanızda 5. viteste 231 km hız yaparsınız. Hatta videosunu bile çekmişler...
    Şunuda ilave etmeden geçemeyeceğim. BMW 320 Benzinli düşünürken Insignia aldım. Hiç pişman değilim...

• Bende benzer sıkıntıları yeni kasa Corolla da yaşamış birkaç servis macerasından sonra paraya acımayıp satmıştım.

Değişmeyen bir gerçek var; yeni bir model her zaman geliştirilmeye açık hatalarıyla doğuyor.

Bu yüzden de son çıkan makyajlı kasa Focus II aldım ve şimdi çok memnunum.
  • Hayırlı olsun beni anlayan birisi olduğu için çok mutlu oldum bu hataya düşmeyen bilmez oturdukları yerde yazmayla olmuyor malesef yaşamaları lazım..

quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

Bende benzer sıkıntıları yeni kasa Corolla da yaşamış birkaç servis macerasından sonra paraya acımayıp satmıştım.

Değişmeyen bir gerçek var; yeni bir model her zaman geliştirilmeye açık hatalarıyla doğuyor.

Bu yüzden de son çıkan makyajlı kasa Focus II aldım ve şimdi çok memnunum.
  • Oldukca sinir bozucudur,değil forumda bazen yetkili serviste bile yalancı gözüyle bakarlar bu yüzden!!
  • sonra da araç itina ile satılır.. gayet normal..
    insignia 115 alan şayet babam gibi 64 yaşında biri değilse bence satar maddi imkanı varsa..
    o motor astrayı bile kımıldatmaya gönüllü değilken ingisnia ya neler çektiriyordur bilmek dahi istemem..
    opel bana 3 sıfır astrada da sorun çıkartmadı ( motor yetersizlikleri hariç ) 2 aracımda sunroof da vardı ve sigara kullandığım için yaz kış sunroof kullanırım..
    bazı arkadaşların anlattıklarına şaşırıp kalıyorum ancak opel servisleri adamı katil bile edebilirler,katılıyorum ve aman dikkat diyorum..
    araba 2 aylıkken sis farı ampulü patladığında garantiye alamamışlardı arkadaşlar.. :S
    anlatamadık derdimizi 2 ay hergün her saat sis farı açık kalsa yine ömrünün dolmaması lazım dedik ama dinletemedik.. :(
  • Bu araba müthiş olmuş gözlerimi alamıyorum, kız gibi derlerya, işte o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet05

İmzamdaki canavarı Mayıs ayından beri kullanıyorum.
    Maşallah taş gibi araç.
    "Başarabilirseniz" ve efendi efendi giderseniz, şehirlerarası yolda 120 km/h sabit hızda tüketim 7,2 Litre. 90 km/h sabite aldığınızda 6,2 L tüketim var.
    Topuklarsanızda 5. viteste 231 km hız yaparsınız. Hatta videosunu bile çekmişler...
    Şunuda ilave etmeden geçemeyeceğim. BMW 320 Benzinli düşünürken Insignia aldım. Hiç pişman değilim...

İlginç bir tercih olmuş sizinki.
    Hoş yakıt konusunda niye bu kadar konuşmuşsunuz anlamadım. 320i düşünen biri yakıt düşünmez diye hayal ederdim hep.
    320i 10 litreyi geçer heralde şehir içinde

• Gençliğimiz var, performansı ve ayrıca dolu dolu bir araba olduğu için 320i düşünüyordum.
    Ancak Insignia'da dolu dolu olunca fırsatı kaçırmadım. ( Cosmo Insignia ÖTV indirimli : 53,500 TL )
    320i 'nin yarı fiyatına dolu dolu bir araç ne var?
    Performans olarak 320i'den hiç geri kalır yanıda yok..
    Benzin meselesine gelince; maalesef benzin Türkiyede çok pahalı. Kim uzun uzun yazmıyor...

Benim tanıdığım birisi var S350 Mercedesi var. O bile yakıtı düşünüyor... Burası Türkiye...

quote:

Orijinalden alıntı: Bekapa
    quote:

Orijinalden alıntı: mehmet05
    İmzamdaki canavarı Mayıs ayından beri kullanıyorum.
    Maşallah taş gibi araç.

İlginç bir tercih olmuş sizinki.
    Hoş yakıt konusunda niye bu kadar konuşmuşsunuz anlamadım. 320i düşünen biri yakıt düşünmez diye hayal ederdim hep.
    320i 10 litreyi geçer heralde şehir içinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet05 -- 16 Kasım 2009; 19:11:23 >

• ne kadar zengin olursan ol,ne kadar paran da olsa o depoya o benzini koyarken ve sıkca depo doldururken adamın için gidiyor..
    bu sebepten benim tercihim dizel olmakta hep..
    ama 1.6 180 HP çok çekiciii çoookkkkk...
  • benim arabam 2009 model ve mayıs çıkışlı ne içinde söylenen gibi tıkırtı var ne başka bir sorun.. bence arabanın aleyhinde bu kadar söz fazla olmuş.. neticede aynı hatalar her markada olur.
  • Özelden pm atarsanız plakanız nasıldı acaba?Birde araç hangi ilde hangi bayide?
    quote:

Orijinalden alıntı: leor

henüz 20 gün oldu alalı arabayı.sıfır aldık sorunsuz arabaya binelim diye.yılın arabasıymış,güvendik.3 gündür arabam serviste sürünüyor.şanzumanı sökülüp indirilmiş parça gelmesini bekliyor.ancak 20 gün binebildik 180 beygire..
  • Amma sallamışsın ha.Sana sorunlu araba denk geldiyse orası ayrı ancak bütün araçlara bu genellemeyi yapamazsın.Değil düşmanının başına sokakta arabayı gören birçok kişi gözünü alamıyor arabadan.Sen Insignia'yı satmıştın üstüne megane coupe almıştın güya.Bakıyorum imzanda Bmw 3,20 coupe yazıyor.Nekadar sık araba değiştiriyorsun böyle?Megane yi neden sattın onunda mı öncamı fren yapınca yerinden fırladı
    quote:

Orijinalden alıntı: Deniz

Bu arabanın ne kadar kalitesiz bi araba olduğunu beni tanıyan forum üyeleri çok iyi bilirler ben aldıktan sonra sorunlar giderildimi bilmiyorum ama allah düşmanımın başına insignia vermesin inanın çok kalitesiz ve kronik sorunlarla dolu hayatımı kabusa döndürmüştü kendimi zar zor 10.000 küsür TL zarar ederek kurtardım..

• Ben bu arabayı cok beğeniyorum.Yalnız bu araba 1.6 T 180 hp ile alınır ancak.Kasa epey ağır atmosferik 1.6 çok zorlanır sollamada rampada felan.
    2.elde cogunlukla zaten 1.6 115 hp'ler var.
  • 2. el insignia 1.6 T 180 HP fiyatları ne durumda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: corail

2. el insignia 1.6 T 180 HP fiyatları ne durumda?

Ewt 1,6T 180 Hp edition+ Elegance Paket Fiyatları Ne Durumda
  • 2010 en iyi fiyat metalik 55.000 TL
    2009 için en iyi fiyat metalik 53.500 TL
  • Yeni çıkan hiç bir Araba çok benzin yakmıyor Türkiyede Benzin pahalı.....
  • Selam
    2'. el 2009 1.6 T cosmo+ sunroof paketi araç aldım 700 km idi satanda bel fıtıgı varmış arbadan inmesi zor geldi jeep aldı. arabayı gördüm çok hoşuma gitti aldım . 2 el olduğu içinekstar paket seçemedim . şimdi ise aracımı satıpppp
    yine bir insignia alıcam
    2.0 dtci 160 hp cosmo sunroof+flexiride şasi+ısıtmalı,soğutmalı deri ergonomik koltuk+DVD 800 navi üstelik uygun fiyata
    SAYGILAR
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.