Şimdi Ara

İnsignia Rezaleti (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
4.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: Eric Clapton-

quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

CLC heralde iyi olacak.

Mersindeyseniz buyrun sizi test sürüşüne davet edeyim. Söylediklerinizden öyle bir pişman olacaksınız ki dün yine frenleri yüzünden kaza yapacaktım

Bana CLC mi İnsignia mı diye 30 defa sorun, 30 defa CLC derim.

İsmi için dersiniz geri kalan her şeyi size en içten duygularımla söylüyorum, opel corsa clcye motor olarakda bin basar yol tutuştada konfordada yakıttada çok ciddiyim bakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: vipmail123

quote:

Orijinalden alıntı: postal58

Bir zamanlar omega vard simdi noldu omegalar elde patladı, insignia da oyle olacak... Millet gidiyo hala opele para veriyo ula almanyada insanlar opele sahin diye biniyolar en fakir guraba opel aliyor almanyada sahin niyetine bizimkiler de bmw mercedes ile yaristiyor insigniayi ne diyim Allah akil versin

Yalniz İnsignia'nin dengi Vectra.

Vee Omega ne alaka?

ek. Omega Cadillac ile geri dönüyormuş.
     İnsignia Rezaleti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 14 Temmuz 2012; 16:22:39 >

• geçmiş olsun
    aracınız hangi serviste şuan ve herhangi bir yanıt alabildinizmi
    merak ettim sebebini bi arayıp sormak danışmak istiyorum
  • valla abi bende de astra 2011 yenı kasa var arada elektronık aksamda arıza cıkmıyor degıl gecen gun calıstırdım arabayı devır saatı kalkmadı yarıms aat yol gıttım sondurup tekrarr calıstırdım kalktı mıde bulandırıyor ama kardesım surusune de doyulmuyor arabanın ben oyle oldurucu bı arıza verecegını dusunmuyorum sımdıye kadar cıkan tek sorun o onuda adana sıcagına baglıyorum bende butun gun 52 derecenın altında dursam o hale gelırım galıba bu arabalar full elektronık abı elektronık arızasıdnan ucak dusuyor bu opelın kotu yada ıyı oldugunu gostermıyor elektronık ısı sans işi 2007 de sıfır megane almıstık 50 km yola gıderken sabıtleyıcı hatası verdı o dıreksıyon olayıda nasıl olur bılmyıorum arabanın sonmus olma ıhtımalı yuksek kendı araban olsa belkı zannedıyorum baskasından almıssın debriyaj farkı fılan derken sonmustur ben astra ıle rampa inerken sonmustu haberım olmamıstı birara ama yinede vazgecmem :D
  • Direksiyon kilitlenmesi mi?

İlk defa duyuyorum, eğer OPEL de bu tip bir kronik sorun varsa hemen bir OPEL alayım ve direksiyonum yolda kilitlensin diye dua etmeye başlayayım. Alacağım tazminat ile çok çok daha iyi bir otomobil alabilirim sanırım :)

Yolda giderken direksiyon kilitlenecek, o firmayı TAZMİNATA BOĞARLAR arkadaşlar emin misiniz böyle bir sorun olduğuna?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla işte artık alternatifleri deniyoruz sonmustur donmustur fılan baska abi ortam bozuk gıder arabayı onun rakıp firmasından birine satarım opel ne hale gelır ya bole oldumu zaten geri alıyorlar hemen aracı kotu reklam olmasın dıye ama bencede olmamıstır kotu bı gundedır arkadas arabada kendının degılmıs debriyaja gec basmıstır bısı olmustur sonmustur filan heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: *President*

Direksiyon kilitlenmesi mi?

İlk defa duyuyorum, eğer OPEL de bu tip bir kronik sorun varsa hemen bir OPEL alayım ve direksiyonum yolda kilitlensin diye dua etmeye başlayayım. Alacağım tazminat ile çok çok daha iyi bir otomobil alabilirim sanırım :)

Yolda giderken direksiyon kilitlenecek, o firmayı TAZMİNATA BOĞARLAR arkadaşlar emin misiniz böyle bir sorun olduğuna?

aynen ya. böyle bir sorun olabilir mi?
  • Araçlar kusursuzdur diye bir kaide yok,

Birisinin çok problem yaşadığı bir modelde başkası çok memnun kalıyor.

Bizim sülalede baya bi geniştir, BMW, Mercedes, Renault, VW, Opel, Fiat marka değişik modellerde bir çok araç var,

Örneğin sahip olduğumuz Megane II araç ben dahil sülaledeki herkesin gözünde rezil kepaze bir araçtı, her gün ayrı bir sorun çıkardı, hatta servise gider tamir olur servisden ana yola tam çıkarken arıza ışığı yakardı. Fakat 2000 model 150.000 km ye dayanmış Megane I tam aksine sülalede herkesin ortak söylemiyle dağa taşa sürülecek araba, o kadar hor kullanılmasına rağmen bir kez bile arıza çıkarmadı, periyodik bakımı dışında servise girmedi.

VW modelleri ise zaman zaman arıza çıkaranda oldu, hiç çıkarmayanda oldu, hatta birinde yolda kalmıştık, araç birden gaz kesmeye başladı ve gaza basmamıza rağmen araç hızlanmadı, 60 km ile devam ediyor, bir süre sonra durduk araç çalışır halde, servisi aradık, kontağı kapatığ tekrar açın dediler, yaptık, araç çalışıyor, devam edin dediler ve sorun çözüldü, servise gittik durumu anlattık bazen bu tarz sorun olur dedi gönderdiler.

BMW ve Mercedes ile bu güne kadar sorun yaşamadık hiç,

Fiat araçlarda zaman zaman sorun oldu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.