Şimdi Ara

Insignia vs Mondeo (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    1.6 TDCi Mondeo niye düşünmüyorsunuz? Manuel şanzıman olduğu için mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Integrale

Bir sorum daha olacak.

Bu ilandaki araç, Cosmo denmiş ama hayalet ekran diye tabir edilen dijital gösterge paneli yok araçta. Bu özellik standart değil miydi?
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-delil-otomotiv-den-2015-model-1.6dizel-opel-insignia-cosmo-paket-699184756/detay
    Cosmo'da dijital gösterge standart; eğer dijital gösterge yoksa Cosmo değildir ve satıcı yalancıdır. İlandaki araç Edition Eleganca, sonradan multimedya takılmış. Satıcı da firma olduğuna göre bunu bilmiyor olma ihtimali yok; sahtekarın teki.

Insignia vs Mondeo arasında birini her yönden daha iyi gösteren arkadaşlara sadece gülüyorum; iki araç da pek çok konuda birbirine denk; aralarında ufak farklar var. (Makyajlı Insignia için konuşuyorum)
    Mondeo piyasaya daha sonra girse de Insignia'nın piyasası daha iyi; dizel olması da avantaj.

Ben olsam yılda 15.000 km için 1.6 SIDI seçeneğini de düşünürdüm; harika bir motor; düşük devirlerde gelen tork sayesinde tüketimi de muadillerine göre makul; dizel modelden 20.000 lira kadar daha ucuza bulunabilir; üstelik km'si oldukça düşük; sıfırdan pek farkı olmayan bir araç bulma şansı var (<30.000 km); dizelde bu ihtimal sıfıra yakın.

• Draqonn kullanıcısına yanıt
    Konfor dışında hepsi yanlış. Hele teknoloji ve malzeme kalitesi işçilik meseleleri. Piyasada az olan aracı yüceltmek forumun adeti olmuş ama acı bir gerçek: güncel mondeo eski insigniadan totalde daha kötü bir araba. Uçan halı konforu ve aston ızgarası Mondeo'nun komik bagaj ergonomisini, sınıfı için yetersiz, basit iç mekanını, olmayan dizel otomatik kombinasyonunu ve dandik tablet kıvamında dokunmatik ekranını tolare edemiyor. 2013'te çıkan Insignia'nın multimedyası hem daha kullanışlı hem de hala Mondeo'dan daha teknolojik. Toplam bir paket olarak alıcı gözüyle arabalara bakarsanız Insignia'nın daha alınası bir araç olduğunu göreceksiniz zaten. 1.6 136 bg 320 nm at6 karşısında 1.6 115bg manuel mondeo ustelik saydıgım eksilerle alınası bir arac olmaktan cıkıyor malesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.