< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Mondeodaki asalet insigniada yok kesinlikle.
|
hocam insignianın birçok kronik sorunu var demişsiniz de birkaçını sayabilir misiniz?
not: marka fanatiği değilim, sadece iki yıldır kullandığım aracın kronik sorunlarını merak ettim. |
Insignia
|
Senin mondeo ya binmediğini düşünüyorum.
|
Mevcut mondeo'nun konforunun yanında insignia diz çöker tövbe ister, zaten bu mondeo ile eski kasa insignia rakip değil, mondeo her türlü daha iyi araba
Sanırım sen mondeo yerine fiestaya bindin |
İzolasyon Mondeo
Konfor Mondeo Rafinelik Mondeo Teknoloji Mondeo Malzeme kalitesi Mondeo İşçilik Mondeo Güvenlik Mondeo Marka algısı bana kalırsa Mondeo Kaliteden kasıt ne tam olarak ? |
Siyah bi Mondeo çok şık, Aston Martin gibi duruyor yavru
|
2.elde insignia her türlü daha hızlı gider çünkü piyasada bi hayli var hatta ticari taksilerde bile cokça rastladım 3 yıl makyajsız 1.4t kullanmış biri olarak ben insignia diyorum otomatik vites şart değilse 1.6 cdti yerine 2013 sonrası 1.4t fabrikasyon lpgli lerede bakalbilirsiniz.
|
Mondeo Insignia dan üstün bir araç totalde. Dış tasarım Insignia desemde. Gerek konfor gerek yalıtım gerek iç mekan genişliği konularında Mondeo çokça üstün. Yol tutuş da da Insignia bir tık iyi. Ben Mondeo derim. İki aracı da kullandım ve emin ol Mondeo D segmentinin bütün ihtiyaçlarını çok iyi karşılıyor. Insignia yalıtım ve konfor da biraz cuvalliyor Mondeo karşısında.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamlamoz -- 30 Haziran 2019; 21:53:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozo810 -- 1 Temmuz 2019; 8:25:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|