Şimdi Ara

Insomniac Games'ten hacklenme sonrası ilk açıklama geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Insomniac Games'ten hacklenme sonrası ilk açıklama geldi
    Popüler Spider-Man serisinin arkasındaki isim Insomniac Games, geçtiğimiz günlerde fidye yazılımı saldırısına uğradı ve bitcoinle talep edilen fidye ödenmediğinden çalışan bilgileri, sözleşmeler, gelecek oyun planları, Wolverine oyununa ait görüntüler, bütçe planlaması dahil milyonlarca dosya yayınlandı. Birkaç gün sonra oyun şirketinden açıklama geldi.

Ayrıca Bkz.GTA 6'yı sızdıran hacker akıl hastanesine yatırılacak

Insomniac Games, sosyal medya platformu üzerinden “Stüdyomuza yapılan son siber saldırı ve bunun ekibimize verdiği duygusal zarardan dolayı hem üzgün hem de öfkeliyiz. Birkaç gündür içten içe birbirimizi desteklemeye odaklandık.” açıklamasında bulundu.

Wolverine oyunu geliştirilmeye devam edecek

Insomniac, oyun içi görsel, video ve beta öncesi sürümünün sızdırıldığı Wolverine oyununa ilişkin olarak “Marvel’s Wolverine planlandığı gibi devam ediyor. Oyun yapım aşamasında ve tüm planlarımız gibi sürekli gelişecek. Zamanı geldiğinde Marvel’s Wolverine hakkında resmî bilgileri paylaşacağız.” açıklamasında bulundu.

• Wolverine sızıntıları hayallerimi yıktı yaa

Uzuv kopmuyor, kan fışkırmıyor, vahşilik yok, atılganlık yok, hayvanlık yok ulan hayvanlık.

Bize hayvanlık yaşatmayan Wolverine oyununun ben taaaa........

Ben, 2008'deki X Men Origins: Wolverine oyunu tarzı bir şey beklerken bu slaklar baya baya Spider Man'in Wolverine kıyafetlisini yapmışlar.

Hareketler her şey Spider Man ile aynı, ÇÖP. Puh sizin yapacağınız oyuna şey edem

Umarım yanılırım ve sapına kadar hayvanlığımızı yaşarız dicem ama Sony'nin de içinde olduğu sjw lağımı ve herşeyi 0-6 yaş için yapma hastalığı yüzünden malesef, çok düşük bir ihtimal veriyorum istediğimiz gibi bir şey çıkma ihtimaline.

Bu batının çoluk çocuğu ne kadar çıtkırıldım hanım kılıklıdır ki aman o alınmasın, aman şu kırılmasın, sakın öteki etkilenmesin....

Eeeehhh leş ettiler bütün zevklerimizi aw
  • Sızdırılan belgelerde ps5 pro ile ilgili herhangi birşey olmaması.

• Wolverine sızıntıları hayallerimi yıktı yaa

Uzuv kopmuyor, kan fışkırmıyor, vahşilik yok, atılganlık yok, hayvanlık yok ulan hayvanlık.

Bize hayvanlık yaşatmayan Wolverine oyununun ben taaaa........

Ben, 2008'deki X Men Origins: Wolverine oyunu tarzı bir şey beklerken bu slaklar baya baya Spider Man'in Wolverine kıyafetlisini yapmışlar.

Hareketler her şey Spider Man ile aynı, ÇÖP. Puh sizin yapacağınız oyuna şey edem

Umarım yanılırım ve sapına kadar hayvanlığımızı yaşarız dicem ama Sony'nin de içinde olduğu sjw lağımı ve herşeyi 0-6 yaş için yapma hastalığı yüzünden malesef, çok düşük bir ihtimal veriyorum istediğimiz gibi bir şey çıkma ihtimaline.

Bu batının çoluk çocuğu ne kadar çıtkırıldım hanım kılıklıdır ki aman o alınmasın, aman şu kırılmasın, sakın öteki etkilenmesin....

Eeeehhh leş ettiler bütün zevklerimizi aw

• spiderman 2 fiyaskosundan sonra hiç umursamiyorum.

• msegmx M kullanıcısına yanıt
    Fiyasko dediğin oyun goty adayıydı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TncyKrmn kullanıcısına yanıt

Çok yavan bir oyun be. İlkinin kopyası yavan bir oyun

Mahallemizin Spider Man'inden, atanamamış Electro kılıklı varoş örümceğine

Tanrıların gözünü söküp delik tıkayan :) Kratos'tan "ben cok kötüyüm kanka yaa, inner peace kanka ya" Kratos'a

Last Of Us 2'nin rezil hikayesine hiç girmiyorum

Bu nesil ps5 koca bir 0'dan ibaret

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doruhüso D kullanıcısına yanıt

Sen çöpfall ve çöpfield oyna. Milyonların tercihi belli. Puanlar ortada, ödüller ortada. Insomniac Games'ten hacklenme sonrası ilk açıklama geldi 

• @doruhüso Kusura bakmayın cevap yazacağım birazcık "Avukatlık" gibi algılanmasın.

Last of us 2'nin ne zeilliği varmış? Oynanabilirlik , atmosfer ve grafik detayı konusunda PS4'ün efsanesi bir oyun. Gow'un ilk 3 oyundaki efsane boss dövüşlerinin olmaması benim içinde bir kayıp ama bu haliyle çok çok keyifli. Hiç olmazsa Ubi gibi 6 oyun boyunca aynı şeyi yaptırmıyor. Adamlar farklı bir şeyler denemeye çalışıyor. kaldı ki GOTY ödülünü aldığını unutmayalım ilk oyunda.

Spiderman için şöyle söyleyeyim. Batman'in 4 oyunu var biliyorsunuzdur en iyi oyunu bana göre Arkham City'dir. Arkham Knight ile oyunun üzerine ne eklediler? Pc de satıştan kaldırılacak düzeyde rezil bir optimizasyon ve laf olsun diye konulmuş batmobil mi?

Yapmayın Allah aşkına oyunlara çok acımasızca davranıyorsunuz. Bazı kesim var "çöp" diye bir şey dolamış ağzına "filmler çöp , oyunlar çöp , müzikler çöp , hayat çöp" vs vs vs. Kimse size oyun aldırtmıyor ya da sizin için oyun yapmıyor. Oyunun incelemelerine bakarsınız beğenirseniz alır oynarsınız. Niye sürekli bir yerme çabasındayız ki ? Oyundan keyif almaya bakmak yerine yok 4k 60 fps yok mario grafikli yok şöyle yok böyle diye sürekli "Tocixlik" yapabilecek şeyler arıyoruz. 10 sene öncesine kadar forumda konuşulan konular nerede , şimdiki konuşulan konular nerede!!!

@Krone Sizinde cevap verdiğiniz arkadaşlardan farkınız yok. Biri xbox konsolu ve oyunu gömer , diğeri PS ve PS oyunu gömer.

-Öncelikle Xbox'ı oyun konsolu sınıfına sokan yok. Bir şey kıyaslanacaksa Ps5 ve Switch kıyaslanır ve Switch tokat manyağı yapar Ps5'i, eğer derdimiz oyun oynamaksa-

Dostum son 6-7 senedir nasıl bir yavanlığın içinde olduğunuzun bile farkında değilsiniz. Özellikle oynadığımız oyunların bktan hallice hikayeleri ve etkileşim seviyesizliği konusunda (Rockstar hariç bu firma oyun sektörünü her anlamda ileri götüren sadece ve sadece tek batı firması)

Tlou 2'yi hikaye açısından eleştirdim zaten. Tek kişilik oyunda bakılacak ilk 2 şey oynanış ve hikayedir. RDR 2'nin 2018'de açık dünyada yaptığının 20'de 1'ini küçük alanda yapabiliyor olması evet güzel görünüyor ama bu hikayenin çöp olduğunu değiştirmiyor. Drugman denen Allah affetsin tipten ne beklenirdi zaten. Ben ilk oyunu Joel için oynamışım, onun acısına bağlanmışım. Ne yapayım senin Lbbtqomegathanosdarkseid++ kılıklı sjw, diversity, algı pompası bomboş hikayeni

Gow 2018 güzeldi, hoştu. İlk oyun diye oynanışının kısırlığını ve ana düşman eksikliğini (birbirinin kopyası olmasını) alındırış etmedik. Çünkü yeni bir şey denemişler dedik

Sonra 2.si geldi. İlkinin kopyası ve ne grafik ne de etkileşimde üzerine hiçbir şey konulmamışı. Hatta rüniklerde ve bosslarda geriye bile gitmişi. 5 sene ne yaptınız derler adama.

Hikayesinin yavanlığına hiç girmiyorum. Yine Kratos için mi oynuyoz yanındaki cücük şey için mi. Tanrı kesiyorduk la biz. Hem de gözünü söküp bi tarafına tıkıyorduk. Hangi ara sümüklü veledin lafına ezilir olduk. İç huzur diye usta Sifu'luk kasar olduk, zırva.

Batılı oyun yapımcıları oyunun nasıl bir şey olduğunu ve amacının eğlendirmek olduğunu bile unuttular artık 6-7 senedir.

Ps5 aldık ve Ps4 için yaptılar bu oyunu bir de ona hiç girmiyorum

Ps5 konsolu 4. senesine girerken 15 kadar Sony firmasının zahmet edip, heralde utanıp sıkılıp, ayıp olmasın diye bi taraflarını kaldırıp PS5 için geliştirdikleri tek oyun olan Örümcek 2'ye gelirsek

İlk oyunun üstüne atanamamış Electro örümceğimiz var. Burada da yine ilk oyundaki gadgetlara dayalı çeşitliliğin kısırlaştırılması ve mahallemizin örümceğinden mahallemizin Electro'suna geçişimiz var. Etkileşim yine zayıf. İlk oyunun geniş haritalısı abi yine işte niye kasıyorsunuz (5 senede Rockstar Gta 5'ten Rdr 2'ye atlıyor. Bunların acınası haline bak)

Wolverine çıktığında da örümceğin Wolverine kıyafetlisi olacak, sızan oynanışta ayan beyan görünüyor ki 5 senede Spider Man'in 2'sini zar zor çıkartan firmanın neden 2 senede Wolverine getireceğinden belli. Aynı Arkham arak kafadan devam edecekler.

Neden yeriyorum dersek. Bi eleştiri hakkı inceleme yapacakları oyunu, onu yapan firmadan para alıp "eleştirmenim" diye ortada gezenlere mi hak. Bizim de elimiz, gözümüz var. Oynuyoruz ve yavan diyoruz. Bu kadar basit. Ruhsuzsa ruhsuzdur

Gerçekten oyun sektörü için batıda sadece Rockstar kaldı ve bu seneye özgü BG 3.

Allahtan doğu Asya ülkeleri yavaş yavaş online işten kazandıkları paralarla büyük işlere girişmeye başladılar da önümüzdeki senelerde güzel ve şeyler görecek gibiyiz. Umarım ilerlemeye devam ederler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 23 Aralık 2023; 23:30:31 >

7 dalda aday gösterildi, hiçbirini kazanamadı 🤣

- Öncelikle "xbox'ı konsol sınıfına sokan yok" lafından sonra nasıl biriyle polemiğe girdiğimi önceden bildirdiğin için teşekkür ederim. Boşuna parmaklarımı yorduğumu öğrenmiş oldum sayende.

* "xbox'ı konsol yerine koymayan" insana "xbox 360 cihazının 2007 ve 2014 seneleri arasındaki konsol döneminde , konsolların alayının içinden geçtiğini" hatırlatırım. PS3'ün son 2 yılında (çıkan oyunlarıyla birazcık toparladığını herkes biliyor.

Diğer yazdıklarını cevap vermeyeceğim. Yukarıda yazdım nedenini. İyi forumlar.

@msegmx Aday olmak bir başarı değil midir? Demek ki kaliteli ve güzel bir oyun ki 7 dalda aday olmuş?

Bu kafayla şunu mu demek gerek.

2004 yılında yüzüklerin efendisi 3 , 11 dalda ödül kazandı. Diğer adaylar ödül kazanamadı diye "çöp" mü oluyor şimdi? Bknz; diğer yapımlar. "Karayip Korsanları , Gizemli Nehir , Monster , 21 Gram , Last Samurai , City of God vs vs.

Yorum yapmak için işkembe kullanmayalım. Kullanılacak yukarıda daha faydalı bir organ var. İsmi de "Beyin".

İyi forumlar.

Insomniac Games'ten hacklenme sonrası ilk açıklama geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TncyKrmn -- 24 Aralık 2023; 12:51:53 >

• 2023 yılındayız ya hani. 2 nesil öncesinden mi bahsediyoruz burada hani
    Adamlar bile konsol işini saldık çayıra diyor millet hala xbox savunuyor

Siz bunları nerede gördüğüz aradım taradım. Sızıntıdan çıkanlar hakkın pek bilgi bulamadım.

• emrahcey E kullanıcısına yanıt

Marvel’s Wolverine gameplay leaks diye aratırsanız çıkar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.