Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 GoPro orjinal housing - DJI Car Mount Satın Al 7 Şubat 2025 00:16 1 1 GoPro orjinal housing - DJI Car Mount Merhaba arkadaşlar,Ülkeden taşınıyorum ve herşeyi satılığa çıkardım.- Orjinal GoPro marka dalış kılıfı housing ve orjinal GoPro The Handler. - DJI Osmo - Araç Kaporta Tripodu - Car Mount Part 4Yine birkaç ay önce İzmir Erin dijitalden aldım, aracınız hareket halinde iken dış çekim yapabilmek için bunu aracınızın herhangi bir kaportasına mucuk ile tutturabiliyorsunuz. Aksiyon kameraları veya telefonu aparatla tutturabilirsiniz.Fiyatlar;GoPro Housing: 1500GoPro The Handler : 750DJI Araç Tripod: 2000Insta360 X4: SATILDI.Insta360 X4 Housing : SATILDI.İnvisible stick: SATILDI.DJI Osmo: SATILDI.Makul indirim ve toplu alımda indirim olur. Teklif vermeden hem sıfır, hem de ikinci el fiyatlarına bakınız lütfen.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Seagate Barracuda 4TB [SATILDI] DJI Mini 4 Pro Fly More Combo Türkiye Garantili [SATILDI] TP-Link Archer VR400 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem [SATILDI] 3Bin - 2 Aylık Apple Magic Mouse Siyah TR Garantili