açık, dekolteli fotoğraf atan kızların amacı zengin erkeği düşürmektir :) o kişi o fotoğrafları seninle sinemaya gideceği yere otobüsle gelmek için atmıyor :D |
Instada açık saçık kız görmekten çok sıkıldım (10. sayfa)
-
-
Edepin yasaklardan gelecegini sanan cahil cühela yorumundan başka birsey degil. Cehennem korkusundan dolayi hirsizlik yapmiyorsan teoride halen hirsizsindir. Insan olan yasaklardan dolayı degil, vicdan sahibi oldugundan dolayi ahlaksızlık yapmaz. Bizi hayvandan ayıran en önemli farklardan biri de budur.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Teşhir malı gibi gör bak al mantığı var herhalde. Kapalı kutu her zaman güzeldir sana özeldir.
BAKMA. Aptal çomarlar. Rahatsız olan bakmasın. İnternetin sonsuz içerik havuzunda sanki zorla size açık seçik kız gösteriyorlar. Size ne lan size ne. İndirin online kuran, okuyun. Zikir falan çekin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aşk meşk nerede mi kaldı ? dostum ne aşkı meşki. geçti o devir artık. kızların hepsinin gözü açıldı. onlar istedikten sonra yapamayacakları şey yok.
quote:
Orijinalden alıntı: RevengeRainARZ-TALEP!
İlk başta saf, temiz kız olarak kaydoluyorlar gündelik hayattan 1-2 fotoğraf atıyorlar.
Sonra tesadüfen hafif dekolteli bir fotoğraf atıyorlar, bir bakıyorlar BEĞENİ sayısı 3 KAT artmış.
Neden bu fotom çok beğenildi derken, "dekolteden mi acaba?" diyip ŞAAK biraz daha dekolteli başka bir foto daha atarak INST100 piyasa şartlarını KONTROL ediyor.
Bu sefer hem FAZLA BEĞENİ alıyor hem de TAKİPÇİ sayısı da hafiften hareketleniyor.
Böyle böyle fotoğraflarının açıklık-saçıklık oranı artıyor.
Son seviyelerde (hesapları kitli değilse) TAKİPÇİ sayıları da LOGARİTMİK olarak yükseliyor, beğenilerle beraber.
Çoğu gururuna yediremediği içinse "ben kendim için ne istersem onu giyiyorum, erkekler için değil" diyorlar ama PİYASA YALAN SÖYLEMEZ!!!
knka sen mezun musun kaçıncı senen dershaneye gidiyor musun
-
Dar taytlilara ayrıca uyuz oluyorum.
Amaç hep aynı.
bu tür kasılmalara ve kibirli hallere karşı beğenmeme tuşunun olmaması çok büyük bir eksiklik; beğen tuşu var, beğenmeme tuşu da olmalı
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-8D107F370Bakma sende yıkık ergen git teyzene felan bak
Geldi Kadıköy solcusu Meriç.
"Momonti ağbii" "Seçiller nerede kaldı ağbi?!?" "Kadın kadındır Çiçek babandır!!1!11!111"
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bakma.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X