Şimdi Ara

Instada açık saçık kız görmekten çok sıkıldım (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
192
Cevap
1
Favori
24.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
275 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu tarz konularda kadınların tarafını tutardım ama artık harbiden saçma bi hal aldılar
    kadınların kafa yapıları 2020 de ve gelecekte hiç iç açıcı değil
    bunun sebebi yine biz erkekleriz.. ama bu kadarını ayırt edebilecek kafa yapısı karşı cinste yok
    random mekana gidip location etiketleyip stori atan, sonrasında 'geliyorum' cevaplarını atan low dog erkeklerin aralarından seçim yapmaları falan
    tam eski kafa eskort statüsüne giriyolar
    atıyorum bi kızla match olduk biraz da kendini beğenmişliği var haliyle
    karşılıklı konuşurken direkt belli ediyolar zaten egoistliklerini, hiçbi erkekten red yememişler hep şımartılmışlar falan belli oluyor
    türkiye de sosyal medya işi çok yanlış ilerliyo, fakir toplum kendini zengin gösterebildiği tek yer sosyal medya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -dead

bu tarz konularda kadınların tarafını tutardım ama artık harbiden saçma bi hal aldılar
    bunun sebebi yine biz erkekleriz.. ama bu kadarını ayırt edebilecek kafa yapısı karşı cinste yok
    random mekana gidip location etiketleyip stori atan, sonrasında 'geliyorum' cevaplarını atan low dog erkeklerin aralarından seçim yapmaları falan
    karşılıklı konuşurken direkt belli ediyolar zaten egoistliklerini, hiçbi erkekten red yememişler hep şımartılmışlar falan belli oluyor
    türkiye de sosyal medya işi çok yanlış ilerliyo, fakir toplum kendini zengin gösterebildiği tek yer sosyal medya

Hocam bu tabirler nedir ya

Random mekan,location eklemek,stori atmak,low dog erkekler,match olmak falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biz neden görmüyoruz yaşımız ilerledi diye instagram bize gizliyor sanırım bizde de hep manti yapan kadınların videoları var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TheSilentGhost-T kullanıcısına yanıt
    Ben görmek istiyorum yazmıştım

• Sosyal medyada kendilerini pazarlıyorlar, bu işi gerçekten çok iyi de yapanlar da yok değil.

• Gözlerini kapatacaksın başka yolu yok

• Abi mükemmel bir yorum ya. Bazıları güzel skinler almış. Diğerleri pay to win yapamadığından default skin'lere devam ediyor gibiler. Aynı yüz hattı, saç rengi, kıyafet seçimi tek fark parmak izleri galiba :D

• quote:

bu tarz konularda kadınların tarafını tutardım ama artık harbiden saçma bi hal aldılar

Kardeş sen liseye geri dön şu Türkçe dersini adamakıllı bir daha al!

• Haklısın kardeşim bune böyle çoluk çocuk bakıyor o sayfalara her gün..

Bu arada link varsa öm den gönderebilirsin kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: msavul4434

Abi mükemmel bir yorum ya. Bazıları güzel skinler almış. Diğerleri pay to win yapamadığından default skin'lere devam ediyor gibiler. Aynı yüz hattı, saç rengi, kıyafet seçimi tek fark parmak izleri galiba :D

Karar verin artık

Ya Türkçe konuşun ya ingilizce

Böyle içine sicmayin dilimizin

• quote:

Orijinalden alıntı: maligezgin

Kardeş sen liseye geri dön şu Türkçe dersini adamakıllı bir daha al!

Alıntıları Göster

boş yapma

• Demek ki açık saçık giyinmeyi seviyorlar, senin kafana silah dayayıp zorla açık saçık giydirmiyorlar sana bir zararı yok o hâlde rahatsız oluyorsan o kızları takipten çıkar bitti gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Hocam bu tabirler nedir ya

Random mekan,location eklemek,stori atmak,low dog erkekler,match olmak falan

Alıntıları Göster

kullanılan, piyasada olan programların terimleri bu

eğer instagramı türkler yapmış olsaydı ve %100 türkçe olsaydı 'story atmak' yerine 'hikaye atmak' ya da tinder programını türkler yapsaydı 'match olmak' yerine 'eşleşmek' yazardım

bu kadar fazla tutulmayın yani

• Eskiden hoşlandığım kız vardı baktım instagramına bikinili resimlerini koymuş bir de profili açıktı kızın. Yobaz birisi değilim denizde giysin ama instagrama herkese açık bikinili resimlerini koyması bana çok ucuz ve itici geldi. Sırf bu yüzden kızdan soğudum ha kızın çokta umrunda değildir ama erkeklere itici geliyor böyle şeyler.

• Adam haklı, asıl mesele kullanı? tarzıdır. Sen onları beğenerek veya takip ederek daha çok prim yapmaya çalışırsın.
    Bunun tek çözümü :Takip etme, beğenme

• incel toplanma konusu, sağlam fizikli kızlar foto atıyo diye değil de sağlam kızlar bağa bahmıyo :( diye ağlıyolar  

• CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt
    öyle demeyin. Dini açıdan sakıncalı bir söz bu. Böyle tabirler kullanmayalım.

• mizojinist arkadaşlar doluşmuş gene... aralarında abazan ince fanboylarını da görmedim değil...

hayatınızda bir kadına sahip olamadınız diye kadınların alayı tü kaka... annenizi de sevmeyin o zaman kadın diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YananGülYoldaşlığı -- 19 Ekim 2020; 19:27:15 >
  • kendini ifşa etmişsin. Ne ararsan onu görürsün, şahsen hiç görmüyorum.

• quote:

kullanılan, piyasada olan programların terimleri bu

eğer instagramı türkler yapmış olsaydı ve %100 türkçe olsaydı 'story atmak' yerine 'hikaye atmak' ya da tinder programını türkler yapsaydı 'match olmak' yerine 'eşleşmek' yazardım

bu kadar fazla tutulmayın yani

Alıntıları Göster

Yinede yazabilirsin,%100 türkçe değil tamam,ama bu türkçe karşılıklarını yazmaya engelde değil.Eşleşmek yazmak için illaki o programı türklerin yapmasına gerek yok

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.