Şimdi Ara

Instada açık saçık kız görmekten çok sıkıldım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
1
Favori
24.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
275 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağımlık inek memeleri kıvamında göğüsler, armut gibi popolar, taytlar. Okumuş zeki akıllı da olabilir ama bu hareketlerin amacı rayından çıktı artık itici bir hal aldı. Yıllar önce vücut yapan erkeler gibi

• olm biride bir iki link atmamis kii
  • Yatıp kalktığı adamları 3.5 yaşındaki oğluma amca diye yutturduğu eski eşim, kendini Instagramda bir ara 'hayat kısa kuşlar uçuyor / binlerce geçiyordu belki geceden' diyerek pazarladı bir müddet. Ve bu kadın devlet memuru. Amirleri sen buranın geleceğisin diyormuş.

Uzaklaştırma kararı aldırdığı için evliliğimin sonuna doğru evine attığı adamları tespit etmem mümkün olmadı. İstanbul Sözleşmesi sen nelere kadirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-681F960DF -- 18 Ekim 2020; 21:7:13 >
  • Olm basligi acan adam neyin isyanini yaşıyo. Ozellikle aramazsam ben asla acik sacik kadin falan gormuyorum instagramda. Gormek istemiyosan bakma bu ne yaw. Tamam biz de sevmiyoruz ordaki bissuru olaylari ama sadece kendi cevreni takip edersen birsey olmuyor cevren duzgunse tabi
  • Yıl olmuş 2020, hala instagram platformunu kullananlar var, hayret ediyorum. En son 2 sene önce kullanmıştım, insanların sürekli olarak yalan hayat paylaşmaları, kendi hayatıma bakıp onlarınkiyle kıyaslamadan dolayı yaşadığım depresyon, evet sosyal medya depresyona sebep olabiliyor. Benim için instagramdı, sildim ve 2 yıldır kullanmıyorum. Çok memnunum, kullanmayın, kurtulun

• Hayatında sevgilisi olmayanların konusu açılmış yine  Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş efenim. Haliyle siz de bu konudaki eksikliğinizi bu tip konular açarak gidermeye çalışıyorsunuz. Yok neymiş efendim bu tiplerden bıkmışmış, onlar da kapında yatıyordu zaten  Halbuki dert yandığı tiplerden biri ile sevgili olabilse böyle bir konuyu hiç açmayacaktı bile İnsanların yaptıklarına -doğru veya yanlış- burnunuzu sokmaya devam ettiğiniz sürece daha çok ağlarsınız siz.

• Yalnız efsane yorum  

Hakikaten bakınca bir insana bakıyormuş gibi değil de bir robota veya heykel gibi duran bir npc'ye bakıyormuş gibi hissediyorum. Hepsi aynı tip poz, 27 kat filli boya vs vs.

• Yolda arabayla gidiyorum önüme bir kız atladı. Aniden koydum frene durdum. Vuruyordum az daha. Kız ise benim geldigimin farkında bile değil. Bir baktım. Full dekolte. Göğüsler fırlamış neredeyse. Bacaktaki kot pantolonun yarisi yırtık, yarisi ise kalan parcalardan yama yapmislar gibi. Yarım yamalak yolun ortasında dans etti geçti kenara. Baktım kaldırımdan diğer kız arkadaşı videoya alıyor. Offf arkandan bir araba aniden duruş yaptı. Çok şekiiil oldu yemin ediyorum fıstığım dedi.

tiktok mu insta mi çekiyorlar biryere video belli. İndim arabadan ikisine de saydirdim. Kameraya alan kız ise, abi bak göstereyim araban on numara çıktı videoda. Gel bir bak demez mi ? Kan beynime sıçradı. Kıza çarpıp başına birşey gelseydi görürdü güzel çıkmayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsanelerölmezunutmayın -- 18 Ekim 2020; 23:7:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicho

Girme? Belli ki sürekli bakıyorsun algoritma da ona göre profiller çıkartıyor karşına

hocam en az 100 kere ilglinemiyorum diye taglemişimdir ama çıplaklar kampı gibi bitmiyor.

• Dostum üzücü bir haberim var sana. Eğer karşına çıplak kadınlar çıkıyorsa senin kullanıcı geçmişin çıplak kadınlara bakmakla dolu demektir.

Bak şimdi açıp baktım keşfete tamamı futbol ve harita. Çünkü takip ettiğim sayfalar harita ve futbol-haber sayfaları (istisna İzmir'de Çevirme), keşfette hep harita ve gündem haberlerine baktığım için Zikerberk bana paso bunları gösteriyor, önüme bunları koyuyor.

Ama tutup 2 tane kızın instasına gireyim, biri link atınca bilmeden bile bakayım cıbıl kızlara hop benim keşfete başlıyor kızlar düşmeye. Tabi bir süre hiç oralı olmayınca tekrar yok oluyor.

Kendin dene. Gir keşfetten otomobil paylaşımlarına bak. Bir süre sonra girince otomobille alakalı şeyler çıkmaya başlayacak keşfette. Ha oralı olmazsan hatunlar devam eder. Ama sen çıkan otomobil gönderilerine girmeye başlarsan bir süre sonra keşfet otomobil dolu olacak.

Kısaca şikayetini gayet geçerli buluyorum ama şikayet şeklini çok mantıksız buluyorum. Meyhaneye girersen anason kokusundan şikayet edemezsin.

• Sinan engin bir kere “seyretme lan , seyretme dana” demişti.Aklıma geldi sadece ondan yazdım

• Bazıları Türk olmakla ya da din ile ilişkilendirmiş fakat bana göre gayet insan doğasında olan şeyler. Kendimizi aklımız, irademiz var diye canlılar aleminden soyutlamamak gerek. En basitinden bir belgesel açıp izlesek gayet duruma hakim oluruz, hayvanların boynuz boynuza kavgaya tutuşması ya da bilmem en büyük yelesi olanın daha önde olması vs vs. Bulunduğumuz toplulukta ne kadar beğenilirsek ne kadar ilgi görürsek ne kadar üst levellarda (evet tabi ki oraya bağlanıyor) genlerimizi üst nesillere aktarma oranımız artıyor. İnsanların ellerinde olan bir şey değil bu dürtüyü ortadan kaldırmak sadece engelleyebiliriz dışa vurumunu güçlü bir iradeyle ki asıl normal olmayan bu olur. Herkes en üstte olmak istemesi gayet doğal. Bence şu an konuda insanların neden insanca davrandığını sorguluyoruz elinizde satacak ne mal varsa onun reklamını yaparsınız değil mi 

• Instagram da dolaşmak güzel kız görmek dışında bir ile yaramıyor ne yapayım senin yediğin yemeği gezdiğin yeri çoğu zaman cringe oluyor Instagrama girmem girersen bir kaç tane çok sevdiğim model var onlar yeni foto atmışmı diye girerim

• Bir kadın adabıyla fizik hatlarını göstermeden dışarıda gezse dolaşsa emin olun zina azalır çünkü resmen zina ya çekiyorlar erkekleri.
  • Kullanmayın ozaman sizin için tesettüre mi girsinler..
  • İnstagramın yapayzekası sizi çıplak kızlar sevdiğiniz yönünde etiketlemiş. Etiketlenmeniz için illa o posta tıklamanız gerekmiyor. Keşfette önünüze çıkan resimlerin üzerinde kaydırmadan bir süre durmanız bile yapayzeka tarafından farkediliyor. Yani önüne çıkıyorsa mutlaka senin ilgini çektiği içindir. Whatsapp, Facebook, Instagram'da geçmişte bıraktığın izlerden yakalanmışsın.

• Girmeyin olsun bitsin arkadaşım biz mutluyuz ortamımızdan gölge etmeyin.
  • Arz-talep yazmış bir arkadaş. Haklı. Bu kızlara talep var. Onlar da arz ediyorlar. Hayat pahalı. Kafalarındaki fenomen yaşamını sürdürmeleri için düzenli ciddi gelire ihtiyaç var. Kimi soyunuyor, kimi başka işler yapıyor ve kafalarındaki hayatları yaşıyorlar. Benim keşfette mayıs ayından beri ege / akdeniz sahillerini dolaşanlar var. Aylık 2000-3000 gelirle olacak iş değil.

• RevengeRain kullanıcısına yanıt

Mükemmel  

Ayrıca sıkılan arkadaş üye kaydını silebilir, kolay diye biliyorum. Üye olmadığım için sadece duyduklarım bunlar tabii.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.