LG UJ630V HDMI ARC ile Ses Sistemi Bağalama Sorunu
Herkese merhabalar,
LG TV ime Amazondan HDMI ARC Audio Extractor PROZOR... https://www.amazon.com.tr/dp/B07CWMRG2C?ref=ppx_pop_mob_ap_share
aldım ve bunu HDMI 2 portuna taktım bu port ARC desteği sunuyor. Bir tanede ugreen rca to rca alıp. Logitech Z501 bağladım aradaki kutu ile converter işlemini gerçekleştirdim. Tv nin ses ayarlarından HDMI arc yi seçtim ancak hiç bir şekilde ses alamadım. Bluetooth çözümü ile yaptım ancak ses iyi gelmiyordu bu yüzden böyle bir çözüm denedim.
Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi.
birde logitech in 500tl lik Bluetooth ile test eden oldumu . Ses nasıl.
Turknet İnanılmaz Düşük Hız
Merhabalar,
İnternet hızı inanılmaz düştü. Şuanda yeğenlerim hiç bir ödevlerini yapamıyorlar. Medya içeriklerini kullanamıyorlar.
Modem sağlıklı update yapan yada başka bir cihaz vs yok.
Destek Numarası: 46596892
Turknet Acil Destek
@Turknet @TurkNetDestek ek @TurkNet İletişim Hizmetle
TurkNet gece 3 te internet koptu yarına bir proje yetiştirmem gerekiyor. Destek kaydı açtım no: 46079607
Merhabalar,
Hızım çok yavaşladı ve aniden internetim koptu. İnternete en ihtiyacım olduğu zaman. Yazılımcıyım ve halkı ilgilendiren bir projede çalışıyorum. Şuanda mobil internetim tükenmek üzere. Şuanda internetim yok lütfen buna artık bir çare bulun.
Destek NO: 37616942
Merhabalar,
Kullandığım Logitech Z506 5.1 Surround'u laptop'uma bağlamak istiyorum. Kasada kullanırken kasadaki 3 çıkış desteği sağlıyor fakat laptop'da 2 tane çıkış var.
Biri mikrofon diğeri'de kulaklık girişi Laptop'um bu Asus ROG-GL552VW.
Laptop'daki 2 ses yerine taktığım zaman şöyle bir sorunum oluyor Subwoofer çalışmıyor o çalışmayınca 'da ses 'den tam bir tat alamıyorum.
5.1'den tam destek alabileceğim bir eklenti aparat bilgisi verebilir misiniz?
Teşekkürler.
Laptop'a 5.1 Nasıl Bağlanır?
Merhabalar,
Kullandığım Logitech Z506 5.1 Surround'u laptop'uma bağlamak istiyorum. Kasada kullanırken kasadaki 3 çıkış desteği sağlıyor fakat laptop'da 2 tane çıkış var.
Biri mikrofon diğeri'de kulaklık girişi Laptop'um bu Asus ROG-GL552VW.
5.1'den tam destek alabileceğim bir eklenti aparat bilgisi verebilir misiniz?
Teşekkürler.
Öğlenden beri internetim yok
Merhabalar turknet sabahtan beri internetim yok. Gene her zamanki gibi standart oldu bu. Her hafta 5 kez net gidiyor.
Destek NO:37331981
Şuna bak ya listeniz mükemmel birde bunlar bir yerden sonra siliniyor
Her 10 Dakika'da bir İnternet Kopuyor
|
2 Monitör Kıyaslaması Yardımcı Olurmusunuz.
|
|
Meslek: Front-End Develepor
İlgi Alanları: Teknoloji, bilim, yazılım, spor, araştırma
22 yaşında hayata erken atılan bilimin ve ilmin gücüne inanan meraklı bir gencim. |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 103
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.717 (Bu ay: 56)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 132 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware