Şimdi Ara

Turknet Acil Destek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • @Turknet @TurkNetDestek ek @TurkNet İletişim Hizmetle

TurkNet gece 3 te internet koptu yarına bir proje yetiştirmem gerekiyor. Destek kaydı açtım no: 46079607

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msavul4434 -- 3 Eylül 2021; 2:58:52 >

• Nerede oturuyorsun hocam, bende de yok internet

Edit: İstanbul Bahçelievler ZaferMahallesi

Edit2: Geldi şu an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihcskn -- 3 Eylül 2021; 3:27:54 >
  • İstanbul esenler anlık bende de yok
  • Bende de yok. Modem ışıkları normal yanıyor.

İstanbul Bakırköy civarı.
  • Anlık düzeldi
  • sanırım herkes sorun yaşıyor turk.net gitti kardeşime sordum ondada yok.

• Merhaba, kontrol ettiğimde hattınız 7 saat 31 dakika online olarak görünüyor. Bir sorun yaşıyor musunuz?
  • 1612391 abone nom bu daha önce 6 7 ay önce 100 mgbit download alıyordum sonra ne oldu ise modemimi kapadım açtım hızım 35 mgbite düştü teknik destek arkadaş 75 mgbite sabitledi bunun hızını yeniden artira bilirmiziniz??
  • ekremx kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hattınıza tanımlı hız 100 Mbps'tir. Ancak 63 Mbps ile buluşuyor. Hat değerlerindeki düşüklüğü teknik uzmanlarımıza ilettim. Arkadaşlarım ve saha ekipleri çalışmalarını tamamladığında size bilgi verecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, hattınıza tanımlı hız 100 Mbps'tir. Ancak 63 Mbps ile buluşuyor. Hat değerlerindeki düşüklüğü teknik uzmanlarımıza ilettim. Arkadaşlarım ve saha ekipleri çalışmalarını tamamladığında size bilgi verecektir.

Bekliyorum valla cok sevinirim..

• ekremx kullanıcısına yanıt
    Anlayışınız için teşekkür ederim. İyi günler dilerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.