< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nutz -- 10 Mart 2020; 18:11:0 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nutz -- 10 Mart 2020; 18:11:0 > |
bir vodafone net kullanıcısı olsam da türknet'in işbilmezliğini ve kendi kullanıcısının sorununu çözemediğini yakından görüyorum. öne çıkardım konuyu.
|
Korsan yayınların fazlalığından dolayı kafaları karışmıştır. IPTV'nin yasa dışı bir yayın olduğunu sanıyorlardır. Aslında gülmemek lazım, bilmeyen insan çok. Başka ISS'ye geçin kurtulun. Yapacak birşey yok.
|
Onları ne ilgilendiriyor? Bedava mı internet satıyorlar?
Gün geçtikçe kendilerini bir halt sanıyor bunlar.. |
Biz millet olarak, onu sal bunu sal diye diye hak ettiğimiz almayı unuttuk.
Ben istiyorum ki işlerini iyi yapsınlar. Başka hiçbir iss trace testi istemez, taktılar trace'e çözseler hep gönderiyim. Bu yüzden salmıycam maalesef. Düzeltmelerini umuyorum. |
Siz bi sunucuya erişseniz de sorunu çözmüyorsunuzz.
40 gündür açık kaydım var. Network ekibi 2 hafta öncr aradı, statik ip'yi test edecektik bir daha aramadı. Bu arada o görüşmeyi dinlerseniz, network ekibindeki arkadaşınızın da yasal değil dediği iptv'yi izlediğini duyarsınız. S sport'a da trace atılmıyor, sunucuya ulaşamıyoruz diye hiç mi çözümü yok bunun? Sorunsuz izleten nasıl izletiyor? Ekibiniz iş takibini yapmıyor ki. Siz söylenilenlere nasıl güvenebilirsiniz? Attığım trace testleri ne oldu? |
Umarım sizin gibi iş bilmez, umursamaz firmalar batar da biz de kurtuluruz
|
Destekleri acayip kotu. Dusmanimi ellerine dusurmesin.
Telefonuma mesaj geldi. Su su numarali hattinizin bilmem ne kadar borcu var diye. Numaraya baktim benim degil ama sonucta turkiyede yasiyoruz hersey olur ustume baskalari hat acmistir diye destege yazayim dedim. Mesaji destege alintiladim ve bu mesaj niye bana geldi. Bu numara benim degil. Yanlislik mi oldu diye sordum. Gelen cevap; Numara size ait olmadigi icin bilgi veremeyiz. |
Turknet'in iptv yi kaçak yayın izlemek sandığına hem fikiriz değil mi forumca?
|
Hocam çözüm basit. Başka İSS mi yok? Bunlar iflah olmaz. Bu kaçıncı çözmeyi reddedip GÖRÜNÜRDE ilgileniyormuş gibi davrandıkları problem?
Salın gitsin, yıl 2020, bir sürü servis sağlayıcı var taahhüt istemeyen. Eninde sonunda size hak ettiğiniz hizmeti verecek bir sağlayıcı çıkacaktır. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evrifaessa_TR -- 9 Mart 2020; 16:6:17 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tatarovich -- 9 Mart 2020; 18:19:56 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide sheep -- 9 Mart 2020; 19:31:29 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1393 -- 9 Mart 2020; 20:33:23 > |