Şimdi Ara

Türknet destek iptv'ye yasal değil diyor! -yayın engeli- (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
1
Favori
31.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
421 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizi çok iyi anlıyorum. Ben de canlı yayınları izlemekte çok zorlanıyorum, aylardır desteğe taşımama rağmen hiçbir şekilde çözüme yaklaşamadım. Bunun haricinde 1 saatte on binlerce CRC hatası alıyorum, bu yüzden 75 mbps paketini kullanmama rağmen hat kalitesi rezalet seviyeye düşüyor. İç tesisatı da yeniledim. Yaklaşık 1 yıldır onlarca destek talebi üzerinden sorunu detaylı anlattım fakat CRC hatalarının ne olduğunu açıklayabilecek bir yetkili bulamadım. Beni arayan çözüm merkezine hat değerlerimde alışılmışın dışında crc, paket kayıplarının olduğunu söyleyince açıkça ne olduğunu bilmediklerini söyleyebiliyorlar rahat bir şekilde. Rezilliğin de böylesi. Telekom'a giden iş emirlerinin jet hızıyla kapatılması da var. İşlerim dolayısıyla iptal ettiremedim. Önümüzdeki günlerde iptal mevzusuyla ilgileneceğim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 6 tane iss kullandım bugüne kadar. Tek problem yaşadığım Turknet oldu. F/P olarak en iyisi Millenicomdu.
    Son birkaç aydır akşam 5 ile gece 1 arası twitchte 480p bile izlerken donmaya başladı. IPTV de aynı şekilde.
    Sadece youtube ve sosyal medyayı yavaşlatmıyorlar.

Hat değerlerim mükemmel ötesi. Hiç crc hatası almıyorum. Santral apartmanımın dibinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraközkan -- 10 Mart 2020; 5:7:53 >
  • Ben de 15 gün boyunca aynı şeyleri tekrar ettim kendilerine. Akşam saat 20:00 de tam olarak hızım 100mpbs'ten 9mpbs e düşüyordu. Malum ilk attıkları mesaj hep aynı, tracert testi yapıp ekran görüntülerini yolladım. Daha sonra muthiş teknik ekipleri modem kurulumunun yanlış olduğunu farkına varmış Neyse dedim modemi resetledim. Sonra kablolu bağlantı kurun, otomatik dns yapın gibi şeyleri tekrar geviş getirdiler. Benim cevabımdan sonra tekrardan tracert istediler. En sonunda dayanamayıp "akşam saatlerinde yoğunluktan dolayı yaşadığınız bu hız düşmesi OLAĞAN bir durumdur" dediler. Oh ne güzel, reklama gelince bunlardan bahsedilmiyor, aksine uzaya bile gidebilirsiniz havası yaratıyorlar. Üstelik ben bu OLAĞAN durum için her ay benden istedikleri parayı vermek zorundayım. O zaman ben de kendime göre bir OLAĞAN durum belirteyim ? Mesela belgeler ile aylık ve giderlerimi kendilerine göstereyim, Türkiye'nin maddi manevi olan durumundan bahsedeyim ve bir daha ki aylarda 10 TL vermeye başlayayım ? Malum OLAĞAN durum sonuçta değil mi ? Netice de bu olağan durum burada tanıdığım TTnet abonelerine sorun yaşadığım saatlerde işlemiyordu, gayet sorunsuz kullanıyorları. 15 gün sonra düzeldi internetim. Bilgide vermediler bana sorun nedir diye. Bir de arada sıkıştırma yaptı birisi bana, artık ne alakaysa durduk yere bana bu diyaloğun ortasında "beyfendi paket kayıpları sağlayıcıyı ilgilendirmez, direkt olarak kullanıcının iç tesisatını ilgilendirir" diye bir şey yazdılar

• Cevabı veren arkadaşın kafasındaki denklem maalesef "IPTV = Korsan Yayın" olarak yer etmiş...
  • Madem IPTV alan adam maçları kaçak izliyor. Derbi Haftası tek maçlık abonelik alayım dedim Bein üzerinden . O da ne ? alamıyorsun KOTA dolmuş.
    tek maçı izlemek için 80 lira para vermeni istiyorlar. Aylık paket alman gerek. Bu bein böyle davrandıkça daha çok eleman kaçıracak. Asgari düzeyde fiyat belirleseler, herkes parasını verip alır zaten.
  • Turknet'in iptv yi kaçak yayın izlemek sandığına hem fikiriz değil mi forumca?
  • hâla şu sağlayıcıları kullanmanız komik, her gün başka başlık açılıyor bu firmayla ilgili.
    aklıma gçen yaşadığım olay geldi, internette dediğiniz tarz siteye ulaşamıyordum, problem var sanarak sağlayıcımı aradım 10 dk içinde pc me team viewer ile bağlanıp vpn sağlayıcıyı mı değiştirip siteye girişimi sağladılar.
    internet sağlayıcı senin nerede gezineceğine karar veremez, bu senin kararındır ve suçu varsa cezasını verecek olan sağlayıcı dğeildir.
  • IPTV ne zamandan beri yasal ? 2019 da Avrupa'da aynı anda eş zamanlı onlarca baskın yapıldı . Denk gelenler bilir bir süre kapalıydı .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baştan ne güzel yoğun saatlerde hız kaybı pek yoktu, %10-15 kadar oluyordu. Şimdi aşırı kayıp var, %50-%60 oldu.
  • İyi ki zamanında bu firmadan çektiği sıkıntıları buraya yazanlar sayesinde başvuru yapmamışım. Resmen merdiven altı firma.

• elLbufFer kullanıcısına yanıt
    Onlar illegal yayınlar içindi

• şaka gibisin arkadaşım. bu mudur derdin? bak ben de eskiden turknet abonesiydim. internetim kesildi, tamamen kesildi bak iptv yavaş falan demiyorum. defalarca arıza kaydı bıraktım. 50 kere falan aradım. en sonunda adrese geldi birileri ve geldiklerinde bu sefer de telefonumu da bozdular. raporlarında da bir sorun yok, eve giden kabloda sorun, elektrikçi çağırsınlar oldu. o gün t. telekoma geçtim ve hemen gelip düzelttiler sorunumu. turknet ve t.telekom aynı altyapıyı kullanıyorlar ama servise gelenler farklı. turknet'te sorunun olana kadar tarifesi falan güzel gerçekten. ama sorun olduktan sonra tek çare terketmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evrifaessa_TR

Deneyimim hakkında bir özet geçeyim. Superonline altyapısında Vodafone üzerinden 100MBPS download/5MBPS upload'ı ayda 99 TL'ye alıyorum.

FTTB altyapı var (binaya kadar fiber) ve şu anlık çok bir sıkıntım yok. Müşteri hizmetleriyle henüz görüşme fırsatım olmadı, daha 1 hafta oldu geçeli ama sanırım bir sıkıntı olmaz.

Şu anlık tek bir sıkıntım var, o da Vodafone TV hediyesi olduğu söylenmişti ama abonelik başlatmamın üzerinden 1 hafta geçmesine rağmen henüz abonelik tanımlanmadı. Bize sözleşme imzalatanlara söyledik, halledeceklerini söylediler. Bekliyoruz bakalım.

Fiber altyapısında zaten çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Kabloluda 95-100MBPS arası rahat görüyorum.

Alıntıları Göster
    Sayın burakyakar.com, vodafone fiber aboneliğinde superonline'da olduğu gibi onların verdiği modemi kullanma zorunluluğu var mı?

• Ne zaman Türknete geçeyim desem kendi kendime sürekli sorun yaşayan birisi denk geliyor. Bi ara çağrı merkezlerini aradım fiyat almak için kadına düşünmek istiyorum deyince çirkefleşmeye başlamıştı ben sizli bizli konuştukça kadının ağzı sokak ağzına dönmeye başladı kapattım

• 9 ay bu issyi kullandım. TT'yi sevme nedenim oldu. 8 ayını oyalama ve arıza kayıtlarıyla geçirdim. Söyleyeceklerim bu kadar.
  • Yaklaşık 3 yıl turknet kullandım illallah ettim, yeni taşındığım evde kablonet turksat kullanıyorum huzur mutluluk hepsi bir arada
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Umarım sizin gibi iş bilmez, umursamaz firmalar batar da biz de kurtuluruz

• Cahillik

• Bu kadar gömmeyin turknet gibi öncülük etmiş firmalara, verdikleri hızı 90'tl altında veren firma bile yok. Taahütsüz olmasından söz etmeme gerek yok.

MALUM FİRMALARIN BERBAT SÖMÜRGECİ FİYATLARI BUNLAR. Sanki ev alıyoruz 27 ay taahhüt istiyorlar. Birde Yüceltmeye Çalışıyorsunuz Malum Telekomu. 100 Mbpsye 170 tl ne.

Türknet destek iptv'ye yasal değil diyor! -yayın engeli-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leomessii -- 10 Mart 2020; 12:48:39 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.