Yeni bir İnstagram sayfası açtım . Düzenli para kazanmak için ortalama ne kadar süre gerekir ve ne kadar kaznırım ? Bir de ilk başta belirli bir etkileşime nasıl varabilirim ? Şu an 6 kişi , onu nasıl 1000 falan yapabilirim ? Süre önemli değil eninde sonunda olsun yeter Yardım için lütfen takip edin , isteyenler buradan takip edebilir teşekkürler ;))https://www.instagram.com/sucuklupostlar/
Bunun kesinlikle tek bir cevabı yok. Para kazanmak için bir miktar takipçi sayısına ulaşman gerekir bunun için düzenli olarak paylaşımlar yapabilir,bir yere reklam verebilir, arkadaşlarından yardım isteyebilir etrafındaki herkese zorla hesabını takip ettirebilirsin. Sayfanın etkileşimi güzel değilse 100.000 takipçiye bile reklam bulamayabilirsin. İnstagram'da para kazanabilmenin en kesin yolu sponsorlu paylaşım yapmaktır bunun için de hem güzel bir etkileşime hem de iyi bir takipçi sayısına sahip olmak gerekir. Yaptığın paylaşımlar bir komedi sayfası için çok kopya olmamalı, neden? insanlar zaten hali hazırda birkaç tane eğlence sayfası takip ediyorlardır. Seni de takip etmeleri için onlara geçerli bir neden sunmalısın. Bu da özgün içerikle olur.
Amacın gerçekten İnstagram'dan para kazanmak ve bunu iş haline getirmekse bunun onlarca yolu var. İlk başta dediğim gibi sponsorlu paylaşımlar bunun sadece bir yolu, gelişmiş bir sayfanın yeni bir sayfa açıp o sayfaya takipçi kasarak o takipçili instagram sayfalarını satması ya da instagram sayfaları üzerinden ürün satışı yapmak gibi onlarca yol var.
Paylaşımlarına bakınca hiç etiket eklemediğini görüyorum ancak maalesef ki hiç takipçisi olmayan bir sayfanın gönderilerinin keşfedilmesi için bir şekilde görünür olması lazım bunun da en iyi yolu #komedi #espri #eğlence gibi basit iki üç etiket eklemek. Bu sayede yeni kullanıcılar yaptığın paylaşımı görebilirler.
Süre ve etkileşim tamamen sizin performansınıza bağlıdır. Gönderilere uygun etiketler sayfanızın bulunabilirliğini kolaylaştırır ve içeriğiniz iyiyse şayet etkileşim almaya başlarsınız. Takibe takip ya da eş-dost takibi vs size sadece takipçi kazandırır, etkileşiminiz düşük olduğu için istediğiniz noktaya varamazsınız.