Şimdi Ara

İnstagram (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ah be hocam keşke silseydim daha önceden, çoktan takıntı haline geldi. kütüphaneye gidiyorum ve telefon paketim 1-2 aydır yok böylece yine de derslerimi çalışıyorum ama aklımın bir köşesi hep dolu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • En mantıklısı böyle olacak galiba hocam teşekkürler

• peau bleue kullanıcısına yanıt
    Bağlandığını hissettiğin an bırakma zamanın da gelmiş olduğunu anlaman gerekirdi brom.
  • Ben çalışırdım ama her molada girerdim, 5 dk mola, 10 dk uzardı. Ben de kapattım hiç bir eksikliği hissetmiyorum. Elim telefona gidiyor böyle Instagram açacam sonra olmadığı aklıma geliyor, bırakmıyorum yavaşca. Bu sene idare et, dondur hesabı, seneye üniversite arkadaşlarınla story atarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Martta gaza gelip kapatmıştım. Arada 2 haftalığına açtım yazın ama sonra geri kapadım, hala kapalı.

• Up

• Mezunda kapat ünide açarsın ben öyle yaptım

• yuhyiv Y kullanıcısına yanıt
    +1.Hocam yazı çok hoşuma gitti bir yere not edeyim.

• yuhyiv Y kullanıcısına yanıt
    Kral nasıl yazmışsın öyle. Sene başında hesabımı silmiştim ama şu an sorgulattın bana

• Ben de üniversitede canım sıkılıyor vakit geçiririm vs. diye açtım. Yapacak bir şey bulamadım. Öyle arada bakıyorum ama, sıkıcı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Meto343

Instagram dünyanın en boş platformu sırasında 1.’liği kapmıştır. Röntgencilikten başka bir şey değildir. Benim fikrim bu 3 sene oluyor neredeyse kapatalı. Bir de böyle düşün.
    büyük hilmi sen misin?
  • Ben yeni alacağım motorumun fotoğraflarını çekip atmayı düşünüyorum. Şuan fake hesap açtım açıkçası hiç bir şey ifade etmiyor. Fotoğraf makinesi de alıp gezeceğim yerleri de çekeceğim. Tabii ki tanıdık olmayacak. Çünkü fotoğraflarda ben olmayacam. 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali1903kemal -- 11 Kasım 2019; 2:16:31 >
  • Herkes aynı dertlerden müzdarip 😂

• Sosyal medya hesaplarım yok, çok mutluyum, akıl sağlığınız için size de sosyal medya hesaplarınızı kapatmanızı tavsiye ederim.
  • Zlatan.İbrahimovic Z kullanıcısına yanıt
    Psikolojik olarak çok yıpratıyor ben de kapatınca fark ettim

• hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt

• kafana gore kullan sevmediğin insanları takip etme çok girmemeye çalış ama kullan bence çünkü bırakılmıyor pek.D
  • Öncelikle yazdıklarınıza katılıyorum fakat ben bir mezun olarak kendimden örnek verecek olursam sınavla ilgili haberleri , duyuruları alabileceğim sadece iki platform var: Instagram ve bu forum. Dolayısıyla kişisel hesabımı dondurup sadece ders içeriklerini takip ettiğim bir hesap açtım bu şekilde kullanıyorum instagramı. Yani demek istediğim günümüz şartlarında sosyal medya kullanımı bir tercih değil bir zorunluluktur. Önemli olan senin bu mecraları doğru kullanıp kullanamadığındır. Youtube'da Pisagor Matematik Evi kanalında sosyal medya kullanımı ile ilgili 3 tane video var ben herkesin izlemesini öneriyorum. Uzman bir kişi çok güzel bir konuşma yaparak durumu özetliyor.
  • Hastanelerde kullanılan sistem YGS, eski nesil röntgencilik; İnstagram’da kullanılan sistem TYT, yeni nesil röntgencilik.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.