Şimdi Ara

İnstagram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kapattınız mı? Kapatamıyorum kapatmayıp da düzenli çalışabilen var mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ben 2 sene önce sınava hazırlancam diye çıkmıştım çıkış o çıkış bidaha girmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 kere falan kapatıp bidaha açmıştım

• Up

• Uygulamayı sildim hocam ve artik hic canim istemiyor. Önemli bir şey olup da girmek zorunda kalırsam tarayıcıdan giriyorum

• Uygulamayı sildim. Lazım olursa tarayıcıdan giriyorum. Onu da azaltma pesindeyim.
    Hayır ne mesajlastigim biri var, ne birini stalkluyorum ne gonderi/hikaye paylasiyorum. Anlamadim neden bu kadar bagimli olduğumu. ¯\_(ツ)_/¯

• Instagram dünyanın en boş platformu sırasında 1.’liği kapmıştır. Röntgencilikten başka bir şey değildir. Benim fikrim bu 3 sene oluyor neredeyse kapatalı. Bir de böyle düşün.

• Kapatinca aklim cok orada kaliyor tarayici iyi gibi

• Ups

• yks sürecine başlamadan kapattım böylesi daha iyi mutluyum.
  • hoşlandığım kız engellemişti geçen sene kaldıracak mı diye bakmak için kapatamıyorum, önerim: kapatılmalıdır

• Up

• Hesabı sil direkt aklın kalmaz

• 7 ay önce kapatmıştım ama benim için yeterli olmadı çok geç olmadan beni çalışmadan engelleyen şeyleri hayatımdan çıkarmalıyım. Eğer sizde telefon tablet oyun konsolu gibi eşyalarda kontrolünüzü sağlıyamıyorsanız satın ya da kullanmayı borakın yoksa o sizi kölesi haline getiriyor

• mencil kullanıcısına yanıt
    Hocam geri yüklüyorum oyunu ne kadar silsem bile :( Pc yi de bırakamıyorum neredeyse her ders için video izliyorum

• peau bleue kullanıcısına yanıt
    O engel kalkmayacak ve sen de beklemeye devam edeceksin. Takıntı derecesine gelmeden dondur hesabını.
    Önerim : Direkt silmen yönünde.
  • Scath S kullanıcısına yanıt
    Netten mi izliyorsun videoları? Eğer öyleyse videoları PC ye indir ve internet bağlantını kes. Hatta direkt modem kablosunu ebeveynlerine teslim et.
  • Scath S kullanıcısına yanıt
    bende oyun konsolu vardı. Bir türlü üzerinde hakimiyet sağlayamadım kendimi hep kandırdım aman 30 dkdan nolur diye.Sonra farkına vardım hemen sattım. Eğer senin pc oyun pcsi ise sat normal ofis pcsine geç arta kalan parayıda eğitimine harca başka yolu yok
  • hayır..insanların sahte fotoğrafların arkasına sığınıp yalan mutluluklar peşinde koştuğu, mahremiyetin değersizleştiği, herkesin kendini bir eşya gibi sergileyip pazarladığı yasal bir fuhuş sitesi olduğunu anlayınca bırakmak o kadar zor olmuyo.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.