Şimdi Ara

Instagram’a portre modu geldi! Instagram portre modu nasıl kullanılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süredir testi yapılan Instagram portre özelliği sonunda tüm kullanıcılar için yayınlandı. “Odak” adı verilen özellik sayesinde telefonunuz çift kameralı olmasa dahi arkası bulanık portre fotoğrafları çekebiliyorsunuz.

Instagram portre modu nasıl kullanılır?

Instagram’ın “Odak” özelliği sadece Hikaye paylaşımları için kullanılabiliyor. Hikayeler’de paylaşım bulunmak için kamerayı açın ve aşağıdaki modlar listesinden “Odak” seçeneğini seçin. Cihazınız bir yüz algıladığı zaman yazılımsal olarak fotoğrafın arkaplanı bulanıklaşacak. Kamerada  Odak özelliğini hem ön hem de arka kamerada kullanabilirsiniz.

Intagram portre modu hangi cihazlarda kullanılır?

Instagram Odak özelliğini kullanmak için iOS ve Android uygulamanızın 39.0 ve daha üzeri bir sürüme güncellenmiş olması gerekiyor. Instagram Odak özelliği belirli cihazlarda kullanılıyor. iOS için iPhone 6S/SE ve daha yeni bir cihaz yeterliyken Android’de hangi telefonların desteklendiği açıklanmadı.

Samsung Galaxy S7 Edge üzerinde yaptığımız denemelerde Odak özelliğinin başarılı bir performans sergilediğine şahit olduk. Canlı odaklama yapılıyor ve kişinin çevresi başarılı bir şekilde belirleniyor. Odak modunda yapılan çekimlerde çift arka kameralı telefonlar gibi kusursuz olmasa da göze hoş görünen çekimler yapılabiliyor.

• İnstagramı en çok foto yükleyen ve daha aktif olarak kadınlar kullandığına göre erkekleri o kadarda ilgilendirmiyor
  • Huawei G7 android 6.0, mevcut değil.

• Ulan madem yazılımsal neden bütün telefonlar için geçerli değil onu geçtim ip6 için bile geçerli değil.. büyün sosyal ağ birleşip telefonları bitiriyorsunuz lanet olsun size.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • NecroCyber-777 kullanıcısına yanıt
    planlı eskitme (planned obsolescence)

• 6s tede yok 40 sürüm yüklü

Geldi şimdi gayet kullanışlı olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drkengin -- 12 Nisan 2018; 2:59:59 >
  • Gm8 kullanıyorum. Android 8.0 instagram da v40 ama hala yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cok iyi

• Mi a1 de gelmiş ama zaten dogal portre modu var

• hep söylüyorum çift kamera olayı 2x zoom dışında gereksiz.

• 6s plus v40 yükledim ama halen odak görünmüyor

• Gelmişti, güncellemeyle geri gitti. Bilgisi olan var mı?

• güzelmiş, teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.