|
Bildirim
Birbirlerinden çala çala fikir kalmadı. Bir MSN'den çalmadığınız kalmıştı. Kralı mezarda rahat bırakın.
|
Kralı rahat bırakın o efsaneydi ve efsane olarak kalacak
|
Microsoft neden MSN'i adam akıllı değerlendirmiyor ki. Yap şöyle Twitter tarzı bir site, MSN'e has özelliklerle harmanla tamam işte.
|
slm
aslm Asl pls f/m? 😃😃😃 |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
ben "fikir çaldı" ithamlarını saçma buluyorum. ne yani, sonsuza kadar MSN'le beraber mezara mı gidecek bu özellik? diğer her şey için de söylenebilir |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
MSN in o özelliğinin en eğlenceli yanı bunun açık olduğunu unutup 18+ film izleyenlerin rezil oluşuydu :) |
icq gelsin |
icq işi bitti tamamen yaa. Onlar da telefon numarasına döndüler sanırım. 6 haneli kullanıcı adım vardı yalan oldu. Bir de 666607777 gibi sıralı giden kullanıcım vardı, o da tarih oldu. |
Hocam güzel zamanlardı hala msn messenger tadı yok bilgisayarın köşesinde açık duran bazen kulaklık simgesi çıkardı dinlediğimiz şarkıyı gösterirdik |
1 msn 2 mirc #zurna 3 icq kral bunlar be........ |
Bi arkadaşımla ICQ üzerinden konuşuyoruz. Eskiden MSN'di, kapanınca Whatsapp sadece telefon bağlıyken kullanılıyordu o yüzden pratik değildi. Skype denedik ama onun teknik sorunları çoktu. En sonunda ICQ'ye geçtik. Karanlık arayüz falan da eklediler 2 yıl önce kullanıcı dostu bir arayüzle çok rahat kullanılıyor |
Güzel gelişmeler bunlar. Daha önce yaşanılan şeylerdi yeni teknoloji gibi tekrar getirilmesi ilginç. Keşke kendisi geri dönse msn'in |