Şimdi Ara

Instagram Askıya Alınan Hesap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
40
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba! Herhangi bir yardım için çaresizlikten buraya geliyorum.

instagram hesabım dün gece askıya alındı ​​ve kimlik doğrulamamı üç kez reddettiler. şimdi pasaportumun başka bir kimlik fotoğrafını göndermeme izin vermiyorlar. Sürekli Hata: Lütfen daha sonra tekrar deneyin diyor.

şu anda gerçekten fena halde panikliyorum ve bu kişisel hesabımı 6 yıldır kullanıyorum ve kişilerimi kaybetmek istemiyorum. Bana yardım edin lütfen

• 11 yıllık hesabım az önce askıya alındı.

11 yılda tek bir paylaşım yapmadım, tek bir beğeni yapmadım, tek bir yorum bile yapmadım. 22 senelik eposta adresim, telefonum kayıtlıydı. Gerçek adım dışında hiçbir şey bile yazmıyordu zaten. Profil fotoğrafımda Türk bayrağıydı.

433, Transfermarket, Maçkolik, Şampiyonlar Ligi, Beşiktaş, Milli Takımlar vs futbol hesaplarını ve İzmirdeçevirme gibi yerel günlük haber sayfalarını takip ediyordum sadece.

1 kişi DM atmışlığım yoktur 11 yılda. Sadece bakıyorum ya. İtiraz oluşturdum ama SMS gelmiyor bir türlü. Sinirlendim gece gece. Geri zekalılar ya. Millete ana avrat sövenlere, terör paylaşımı yapanlara, ırkçılara, elalemin karısına kızına yürüyenlere, reklam yapanlara yaptırım yok, etkileşimi sıfır olan hesaba "sahte etkileşim" diye bir sebepten askıya alma ve kalıcı kapatma veriyor.

Mal bunlar ya. Algoritmayı yazan elemanlar 27 takibi ve 0 etkileşimi bulunan 11 yıllık hesabı hangi ala sahte etkileşimle suçlayacak şekilde yazmış?

Sahte etkileşim olsa 11 yılda binlerce yorum, binlerce beğeni, binlerce takip olur. Takip ettiğim sayfa sayısı 27 lan. Alayı da futbol ve haber.

Böylece İnstagram'dan kurtulmamızı istiyorlar sanırım. X hesabım da 14 yıllık. Bakalım onda da etkileşim yok diye kapatacaklar mı? Zorla etkileşime mi girelim?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.