Şimdi Ara

Instagram'da görüntülenme sayısı yüzde 75 azaldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Umarım açılmaz. Darısı tiktokun başına.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

Yeni bir PayPal vakası olabilir.

• Yeni anayasa çalışmaları gündeme geldiğinde instagramı açarlar sonra utanmadan çıkıp 'İnstagramı biz açtık' derler.

Bunlar böyledir...

Bir de millet vpn kullanıyor.Hatta malum kitle bile vpn ya da dns değiştirerek instagrama giriyor.Yandaş ve yalaka tayfanın haber sayfaları sürekli güncel haberleri paylaşıp duruyor.

Bu yasak youtube'nin yasaklanması gibi oldu...O dönem de dönemin başbakanı 'Ben giriyorum sizde girin' demişti..

Eee hayaldi gerçek oldu...

• Bu konu hakkında o kadar çok mutluyum ki anlatamam :)

• mystiery_ kullanıcısına yanıt

Ben olsam Instagram'ı yasaklayacaksam saçma sebeplerden değil bundan yasaklardım. Adamlar oturup AI ile Erdoğan, İmamoğlu, Bayraktar gibi insanları konuşturup milleti dolandırıyor.

Koskoca Instagram nasıl hiç bir insan tarafından denetlemeden dolandırıcıların reklamlarını sürekli alır? Her denk geldiğinde şikayet ediyorum ama bugün yine geldi aynı reklam.

Yani aynı sahte TPAO reklamını spamleyip duruyorlar, buna nasıl çanak tutarlar? Bilmeyen insanların para kaybetmesine yol açıyorlar.

• mystiery_ kullanıcısına yanıt
    Facebook böyleydi hep. Değişik bir yer

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vain kullanıcısına yanıt
    1 haftada belki 40 hesap spamladım. Ama adamlar üremişler. Facebook 5 videodan 3 tanesi bahsettiğin reklamlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vain kullanıcısına yanıt
    TPAO reklamı facebookta çok sık karşıma çıkıyor.
    Selçuk bayraktar, imamoğlu, yavaş , nevşin mengü ,c.başkanı Erdoğan ın bile yapay zekayla videolarını yapmışlar, devlet güvencesinde yüksek kazanç falan . Her kesime oynamışlar
    Bunlar özellikle 50 yaş üstü emekli ve bilgisiz kesimi dünya kadar dolandırmıştır.
    Ben de her gördüğümde şikayet ettim ama yine karşıma çıkıyor.Para tatlı gelmiş anlaşılan ki reklam parasına kıyıp kaldırmamışlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeniden açıldığına göre kısa sürede eski sayılar hatta belki daha fazlası restore olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ınstagram kapalıyken reklam parası yazmıs utanmazlar canlı yardıma fln da baglanamıyosun kart lımıtını neysekı dusurmustum cekemeyeceklerı kadar

• instagram da telif hakkı mesajı saçmalığı vardı bir aralar, galiba yine başlamış belki de bu yüzden düşmüş olabilir. Sizde de sorun olursa çözersiniz :)

https://www.youtube.com/watch?v=xe75rppknd4

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.