|
Instagram'da görüntülenme sayısı yüzde 75 azaldı
-
-
Beter olsunlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dış güçler tezgaha geldi ve bütün oyunları bozuldu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
:)))
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Asosyal bir kelebeğim.
BANANE
-
Umarım onbinlerce, yüzbinlerce insan işsiz kalmıştır ekmeginden olmuştur bu yasakla. Oh olsun hepinize.
-
-
Vip Brabuslardan inmeyen hanım ablaların tekerine çomak soktular. Artık otobüsle gidiyorlar Lüks yatlara ve tatil yerlerine :)
-
güzel haber sırada facebook ve youtube var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabakara61 -- 9 Ağustos 2024; 23:14:55 > -
Stok olmadığı için kapalı diyenler var
Instagram oyunu bozuldu artık dış güçler kara kara düşünüyordur
İyi olmuş daha beter olmaları dileğiyle...
-
Çok erken açmamak için beklettiler. Şimdi de çok beklenmiş oldu açamıyorlar herhalde. Elbet açılacak :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
neden acaba bi şey mi oldu
-
Adam olsunlar. Olmayacaklarsa asla açılmasın.
-
Yine çok dolandırılan çıkacak. Facebook’a reklam vermişler dolandırıcılar. YZ ile ünlülerin kendi ses ve görüntüleriyle videolarını hazırlamışlar. Siteleri orjinal haber sitesine benzetmeye çalışmışlar. İlber Ortaylı, Acun vb konuşturmuşlar. Reklam verenler bunlar.
Kapatın gitsin bunları. Tamamı şer odaklı yerler. Denetleyeni de yok reklamları. Dolandırıcılara yer ve ortam sağlıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mystiery_ -- 10 Ağustos 2024; 11:34:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Seçim zamanı Murat Kurum instagram, facebook ve tiktokta sürekli gözüküyordu. Madem bu kadar zararlı bir uygulama bunlar neden milyonlarca lira reklam için harcadınız bu platformlara. İddaa ediyorum İnstagram açıldığından beri en fazla reklam gelirini AK Parti İstanbul Adayı Murat Kurum'dan sağlamıştır. Gece gündüz sabah her yerdeydi adam.
-
Geçen X platformunda gördüydüm. Kız 2 tane konser bileti almış bunu story de paylaşamadığından oradaki eğlendiği anları paylaşamayacağı için krize girmiş. İlk başlarda şiddetle karşıydım lakin abi o anları izledim ya dedim iyi ki kapatılmış. böyle bir ton insan var. Kurunun yanında yaşta yanmış artık o kadar da olacak. Başka alternatif yerlere yönelsinler.
-
"Instagram yasağı KOBİ’leri daha çok etkiledi. Verilere göre Instagram’a en çok reklam veren grup KOBİ’ler. Erişim engeli küçük işletmeleri zor durumda bıraktı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu,"
Haberi tamamlasaymışsınız keşke, sıkılıp yarım mı bıraktınız? :)
|
Beter olsunlar
|
Vip Brabuslardan inmeyen hanım ablaların tekerine çomak soktular. Artık otobüsle gidiyorlar Lüks yatlara ve tatil yerlerine :)
|
İyi olmuş daha beter olmaları dileğiyle... |
Stok olmadığı için kapalı diyenler var
|
Benzer içerikler
- udf nedir
- ses değiştirici program
- instagram takip isteği attıklarım
- türk telekom hat iptali e-devlet
- deepfake yapma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X