Bildirim
INSTAGRAM dan SATIŞ
adidas TERREX ANYLANDER R.RDY Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKXSV2QW
17 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
arkadaş kimsenin bir fikri yok mu ya :) ulan ne yardımsevmez insanlarız :) -
instagram satis kanali mi da orda satis yapiyorsun. Koy gittigidiyora, koy sanalpazara, reklamini da dh uzerinden yap. Referanslarin arttikca satislarin da artar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ghn
instagram satis kanali mi da orda satis yapiyorsun. Koy gittigidiyora, koy sanalpazara, reklamini da dh uzerinden yap. Referanslarin arttikca satislarin da artar.
abicim gittigidiyorun cılkı çıkmış vaziyette kim kime ıdmdıma belli değil ayrıca %10 alıyor az değil ki . sanal pazara gelince orası baya tırt galiba pek ziyaretçisi yok inceledim -
quote:
Orijinalden alıntı: ruzgargibiozgur
quote:
abicim gittigidiyorun cılkı çıkmış vaziyette kim kime ıdmdıma belli değil ayrıca %10 alıyor az değil ki . sanal pazara gelince orası baya tırt galiba pek ziyaretçisi yok inceledim
İyi güzel hoş diyorsun da seni tanımayan, referanslarını göremeyen birisi nasıl olur da sana önce havale yapıp sonra da kargoyu bekleyebilir ki? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ruzgargibiozgur
quote:
abicim gittigidiyorun cılkı çıkmış vaziyette kim kime ıdmdıma belli değil ayrıca %10 alıyor az değil ki . sanal pazara gelince orası baya tırt galiba pek ziyaretçisi yok inceledim
İyi güzel hoş diyorsun da seni tanımayan, referanslarını göremeyen birisi nasıl olur da sana önce havale yapıp sonra da kargoyu bekleyebilir ki?
onu bilmiyorum da millet instagramda çatır çutur satış yapıyor
-
zaten sattığım ürünler ilk başta ucuz ürünler 20 lira 30 lira gibi gg de adam koyuyor yüzde 10 kafadan daha pahalıya satıyor bir de listeleme ücreti war bunun. mantıklı değil mi ? -
Tutmaz o iş -
quote:
Orijinalden alıntı: karabiberci
Tutmaz o iş
hocam niye karamsarsın bu kadar ya :) tutar de bari
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X