Şimdi Ara

Instagram, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın paylaşımını kaldırdı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
5.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • A.nadolu A.jansına kadar yolunuz var dostum demek istemiştim SOLucan kafalılara 😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzhan2323 -- 8 Ağustos 2024; 16:41:54 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roy CharLes

Benim 34 askerim şehit olduğunda hangi arab üzülüpte paylaşım yaptı ??

sağlam kapaktı...  

• krstarica kullanıcısına yanıt

Uzun adam da demek ki bu yüzden mesaj atmıyor, karizması çizilmesin diye. Gerçi defalarca çizildi ama balık hafızalı, biatçı bir kitle varken pek bir önemi kalmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgi@sayar kullanıcısına yanıt

Bush çıkmıştı, "ya bizdensiniz ya onlardan" diyordu... Kullandığınız taktik...

Hesap sorulacak merak etme, birileri 11 Eylül'de çok büyük hata yaptı. Öyle bir devrim olur ki inşallah, Fransız İhtilali ben ihtilalim demeye utanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denn.zent -- 8 Ağustos 2024; 17:47:11 >
  • BursaliEfsane B kullanıcısına yanıt
    Aldın mı cevabını klavyeki boşluk tuşu senden daha faydalı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vatan haini gibi konuşuyorsun. Ağzın iki laf yapıyor diye kendini adam mı sanıyorsun. Kendi memleketine sahip çıkmak yerine pkklı köpekler gibi bağırıyorsun. Senin ağababan Ekrem pariste rakı yudumlamaktN vakit bulup memleket meselesi ile uğraşmaya başlarsa birlikte meta kahpesinin hakkından gelebilirdik. Eleştirmeyi salyalar akıtmaya bırakta biraz memeleketin hayrına iş yap

• İnstagram, özel şirket ve özel şirketlerde yetki de sorumluluk da patronlara aittir. Yöneticiler, patronu dinlemek zorundadır, demokrasi, fikir özgürlüğü vs. özel şirketlerin görevi değildir. Müşteriler şirketi beğenmezse, tercihlerini değiştirip cezalandırırlar.

Devletse kamu malı ve patronu kamudur, yöneticileri, kamu çıkarını gözetmek zorundadır, kendi kişisel tercihleriyle karar alamazlar.

Burda kafalar biraz karışmış gibi; özel şirketten devlet gibi davranmamasını anormal bulup devletin özel şirket gibi yönetilmesini normal karşılayanlar var. Özel şirketin sözleşmesini kabul etmek, tercihtir. Devlet ise toplumsal bir sözleşmedir, tercihe bağlı değildir, beğenmeyen gitsin denilemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qzwxec -- 9 Ağustos 2024; 0:34:56 >
  • Roy CharLes kullanıcısına yanıt

ya birader askerin olmesiyle coluk cocugun masum sivil halkin hergun kafasina bomba yagmasi ayni sey mi? cidden bilerek yapiyorsunuz, yoksa ikisinin ayni sey olmadigini anlayamayacak kadar avel olamazsiniz

• Vain kullanıcısına yanıt

kanka sana kotu bi haberim var sadece araplarin degil dunyada kimsenin umrunda degilsiniz :d

• dmncyr D kullanıcısına yanıt

O senin begenmediğin asker koruyor bu ülkeyi 20 yıl yaşıyor, 20 yıl tecrübe kazanıyor sonra canını veriyor, bu ülkeyi yıkmak isteyen düşmana karşı. Elalemin cocugu için kendi askerinden çok üzülüyorsan gitsene oraya korumaya onları kardeş seni bağlayan ne?

• dmncyr D kullanıcısına yanıt

kendisine değer vermeyene kimse değer vermez, önce öz benliğin oluşacak sonra insanlar seni zaten farkederler. Biz ülke olarak kendi bayrağımıza kendi toprağımıza kendi gencimize cocugumuza kadınımıza sahip cıkmalıyız önce. Bu kadar basit.

• Shingo Yabuki kullanıcısına yanıt

begenmedigim aske roldu simdi de yemin ederim lafi cevirip cok farkli noktalara getirme konusunda dunyada bir numara bizim muhalif tayfa djdjdhshhddh bak bu konuda olimpiyatlara katılın kesin kazanirsiniz

• Şimdi ülkede asker şehit cenazelerinde yas ilan edilmemesi konusunda katılıyorum. Ancak bunu dile getirenler de hepsi olmasa da genellikle belli kesim ve bu kesimin oy verdiği kişiler de PKK partisiyle içli dışlı. Buna da ses çıkarsalar sonuna kadar haklılar. Diğer mesele de bu küreselci sosyal medyalar faşist bir politika uyguluyorlar. İstediklerini, işine geleni rahatça topluluk kuralı bahanesiyle silerken buna ses çıkarmayanlar devletin kurallarına gelince sansür suçlaması yapıyor. Esas sansürü onlar uyguluyorlar. Türkiye aleyhine yayın yapanları şikayet ettiğimde sorun yok diyorlar. Filistin'e destek verince topluluk kuralına aykırı.
    Ama iktidara atmak, Arap milletine sövmek yerine gelince İslam'a laf atmak moda oldu. Bir müslüman nerede mazlum bir can zarar görüyorsa diline dinine rengine bakmadan üzülür.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MWTBX0OXWW M kullanıcısına yanıt

Ee hamas lideri için taziye mesajı mı yayınlaman lazım? Bu kadar seviyorsan git hamasa katıl biz de kurtulalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Roy CharLes

Benim 34 askerim şehit olduğunda hangi arab üzülüpte paylaşım yaptı ??

Aslında konu bu da değil. Tüm arap milletlerinden destek görsen de bu terörist lideri için mesaj paylaşmanı meşru kılmaz.

• Ellerine sağlık instagramın. Hamas gibi terör örgütüne asla taziyede bulunmamak gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Murat.Ak

Araplar Türk düşmanıdır, bana biri Arapların Türklerin yanında olduğunu gösteren bir olay söylesin
    Git Çanakkale'deki şehitliğe bak .Yahudi siyonist güzellemesi yapmayın burda .hoş, paralı sünepelerinin sayısı hiçte az değil.

• oceandark O kullanıcısına yanıt

git o zaman filistine buradan laf yetiştirme arap tapar

• bblokee B kullanıcısına yanıt
    Filistine gitmek için başvurdum, kabul edilmedi. bizde mangal gibi yürek var. sizdeki yurek olmadığı kesin. Siz de yürek yerine taş vat diyeceğim ama taşlar bile sizden daha iyi. Ne yer Ne gök kabul eder sizi. Ayrıca arap değil, yeryüzünde ne kadar Müslüman varsa, hepsi benim kardeşimdir. müslümanlara kim düşmansa ben de onların hasmıyım. ebeden.

Ayrıca buraya git şuraya git diye beylik laflar etmek senin haddin degil hadsiz. Senin cehenneme kadar yolun var.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.