Şimdi Ara

Instagram, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın paylaşımını kaldırdı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
5.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Nereye basvurdunuz hocam? Ben öğrenmek istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oceandark O kullanıcısına yanıt

senin gibi insanları ve akp hükümetini gördükçe islamdan soğudum ve asla dönmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 10 Ağustos 2024; 9:55:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oceandark

Git Çanakkale'deki şehitliğe bak .Yahudi siyonist güzellemesi yapmayın burda .hoş, paralı sünepelerinin sayısı hiçte az değil.

Alıntıları Göster

Kimsin bilmiyorum ama, iftira atman doğru değil, ben yahudi siyonist güzellemesi mi yapıyorum, araplar hakkında bir şey dedim diye, ne alaka.

Sana cevap olsun diye gönderiyorum.

Çanakkale’de 70 bin Suriyeli şehit iddiasına İlber Hoca'dan yanıt - Son Dakika Haberler (hurriyet.com.tr)

Bak ne diyor orada en sonunu da oku, böyle bir şey yok diyor. Ayrıca Ne Suriyeli ne de Kürt var diyor, Rum var Ermeni var diyor.

Ben neden yok diye sormuyorum zaten, çünkü Osmanlı istese zorla alırdı.

Zorunlu olarak askere alınan bir sürü Türk olmayan var, çünkü Osmanlı himayesinde, mutlu mesut askere gittikleri yok, ayrıca Çanakkale de hiç işleri de olmamış.

Yunan gelip gelseydi diyenler gibi, Arapların hepsi bizleri arkadan vurdu ve o zaman dan beri halleri ortada.

Hamas dediğin örgüt Türk toplumuna ve Atatürk'e karşı kurulmuş bir örgüttür. Arap örgütlerin çoğu böyledir.

Bak Yılmaz Özdil'i dinle bir bana baz şurada hatalı dediği yanlış diye belirt lütfen bende kendimi düzeltiyim.

Instagram Yasağı Hamas Yası - Yılmaz Özdil (youtube.com)

Eğer Türk isen, hakaret etme bana, bilgilendir lütfen. Yoksa ne olduğunu bilemem, o zaman benimle tartışma ve hakaret de etme.

• Murat.Ak M kullanıcısına yanıt

arap çöllerinde yatan Türk treni herşeyi anlatıyor hocam. Görmek isteyen göz gayet herşeyi anlar.

• toygun1725 T kullanıcısına yanıt
    Instagram, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın paylaşımını kaldırdı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ne Zaman Saate Gelir

• toygun1725 T kullanıcısına yanıt
    Düzgün Konuşurmusunuz Ne Zaman Açacaksınız 3 Ay Oldu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.