Şimdi Ara

Instagram En yeni Gönderiler Görünmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
23.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En son 2 gün önce ki gönderi gözüküyor.Silip yükledim başka telefondan denedim yine olmadı başına böyle bir şey gelmiş olan var mı?

• Eğer uygulamaya her gün en az bir kere girmiyorsanız böyle bir sorun olabilir. Bende bir ara 2-3 gün bakmadım 5 gün boyunca eski gönderileri gösterdi ana sayfada. Böyle bir durumunuz yoksa ne yapılacağını bilmiyorum. İyi günler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonradan düzeldi mi peki
  • Serhat Uzun S kullanıcısına yanıt
    Düzeldi hocam her gün azar azar hızlı hızlı dolaşmayı deneyin

• internet bağlantını kontrol et.
  • Bendede aynı sorun var. Masaüstü ve başka telefondanda girsem en son 2 gün önceki postlar görünüyor yeni hiçbişey timelinea düşmüyor.. telefonla alakalı değil ama sildim kapadım açtım yeniden yükledim başka telefondan girdim aynı duruyor.. hesabımda bi sıkıntı olduğunu düsünüyorum.. çözümü bulan olursa buraya yazsın..

• quote:

Orijinalden alıntı: bbx

Bendede aynı sorun var. Masaüstü ve başka telefondanda girsem en son 2 gün önceki postlar görünüyor yeni hiçbişey timelinea düşmüyor.. telefonla alakalı değil ama sildim kapadım açtım yeniden yükledim başka telefondan girdim aynı duruyor.. hesabımda bi sıkıntı olduğunu düsünüyorum.. çözümü bulan olursa buraya yazsın..
    Hocam benim dediğime bir bakın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Azar azar hızlı hızlı dolaşmayı deneyin yazmıssınız ama tam anlayamadım ne yapacağımızı..

• bbx B kullanıcısına yanıt
    Hocam ben zamanınızın olmadığını varsaydım eğer öyleyse her gün girin az bakın yani 5 dakika bile olsa bakın

• Yok telefon elimden düşmez benim hastalık gibi günde belki 50 kere açarım instagramı.. onunla pek alakalı değil öyleyse

• bbx B kullanıcısına yanıt
    E posta atmayı deneyin cevap verirler

• Bir kaç gündür bende de sadece arkadaşlarım fotoğraf paylaşırsa o görünüyor. Takip ettiğim sayfaların gönderilerini göremiyorum.
  • Sorunu ben çözdüm. Takip ettiğim bütün sayfaları takipten çıktım bir-iki gün bekledim ardından tekrar hepsini takibe aldım sorun düzelmişti gönderileri artık görünüyordu. Zaten yeni sayfalar takip ettiğiniz de gönderiler anasayfaya geldiğini görürsünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rapauthor -- 30 Ağustos 2018; 23:19:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.