Bildirim
İnstagram fotoğraflarındaki kırmızı halkalar??[SS'Lİ]
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hesabın story (hikaye) bölümüne 24 saatlik bir yayın attığını gösterir -
quote:
Orijinalden alıntı: xnoname
hesabın story (hikaye) bölümüne 24 saatlik bir yayın attığını gösterir
Hayır hocam yanlış anladın profil resmindeki çemberden bahsetmiyorum. Pointte cizilmiş gibi fotoğrafın saçma sapan biryerinde olan cemberler -
quote:
Orijinalden alıntı: Cnayqer
quote:
Orijinalden alıntı: xnoname
hesabın story (hikaye) bölümüne 24 saatlik bir yayın attığını gösterir
Hayır hocam yanlış anladın profil resmindeki çemberden bahsetmiyorum. Pointte cizilmiş gibi fotoğrafın saçma sapan biryerinde olan cemberler
Valla dikkat etmemiştim bende şimdi girdim baktım cidden kırmızı halkaya almışlar her şeyi ilginç -
Dikkat çekmek amaçlı, akan resimler arasında görünürlük yaratıp fark yapmak amaçlı köylü kurnazlığı yapan bir kaç adam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: OrQuN
Dikkat çekmek amaçlı, akan resimler arasında görünürlük yaratıp fark yapmak amaçlı köylü kurnazlığı yapan bir kaç adam.
Hocam bir kaç tane değil neredeyse her fotoğrafta bu tarz halkalar var. Yinede en yüksek ihtimal dikkat çekmek açamlı gibi gözüküyor ama başka sebebide olabilir -
Resme tıklaman için yapılan bir şey. Veya bir dizi videosu koyarlar. Kapakta öpüşme resmi vardır, üstelik başka bir yeri kırmızı halka ile işaretlerler.
cok sinirimi bozuyo boyle hesaplar. direk kesfette gorur gormez engeliiyorum.
Sazan.avi hesaplar
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X