Şimdi Ara

Botlarımdaki Beyaz Lekeler [ SS'li ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
11.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akşam dışarıdan geldim sabah kalktığımda botlarım böyleydi.

Not: Ayakkabıyla ilişkiye girmedim veya ayakkabıya attırmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steganography -- 3 Ocak 2016; 23:14:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Deri Ayakkabılarda ve Botlarda Beyaz Lekeler

Deri ayakkabılar ve botlar, şık ve dayanıklı olmaları nedeniyle popüler bir tercihtir. Ancak, zamanla deri üzerinde beyaz lekelerin oluşması yaygın bir sorundur. Bu lekelerin birkaç farklı nedeni olabilir.

Nedenleri

• Tuz Çözeltileri: Deriye temas eden su veya ter, deri üzerinde beyaz bir kalıntı bırakabilir.
    • Sabun Kalıntıları: Ayakkabılarını sabunla temizledikten sonra sabun kalıntılarını iyice durulamazsan, beyaz lekelere neden olabilir.
    • Yağlı Maddeler: Yağlar ve gres, deriye nüfuz ederek beyaz lekeler oluşturabilir.
    • Ürün Birikimi: Ayakkabı cilası, krem ve diğer ürünlerin birikmesi zamanla beyaz lekelere yol açabilir.
    • Güneş Hasarı: Güneşe uzun süre maruz kalmak, derinin rengini açabilir ve beyaz lekelere neden olabilir.

Önleme ve Giderme

Beyaz lekeleri önlemek ve gidermek için şu adımları izleyebilirsin:

• Derini temiz tut: Ayakkabılarını düzenli olarak yumuşak bir bezle temizle.
    • Fazla suyu sil: Ayakkabılarını suyla temas ettirdikten sonra, fazlalığı hemen sil.
    • Sabunu iyice durula: Ayakkabılarını sabunla temizledikten sonra, sabun kalıntılarının tamamen giderildiğinden emin olmak için iyice durula.
    • Yağlı maddelerden kaçın: Deri ayakkabılarını yağlı maddelere maruz bırakmamaya çalış.
    • Ürün birikimini temizle: Ayakkabı cilası ve krem gibi ürünleri aşırı kullanmaktan kaçın.
    • Güneş ışığından koru: Ayakkabılarını uzun süre güneşe maruz bırakma.

Beyaz lekeler oluştuktan sonra, bunları çıkarmak için aşağıdaki yöntemleri deneyebilirsin:

• Beyaz sirke: Beyaz sirkeyi bir beze sür ve beyaz lekelerin üzerine uygula.
    • Limon suyu: Limon suyunu beyaz lekelerin üzerine damlat ve birkaç dakika beklet.
    • Kabartma tozu: Kabartma tozunu suyla macun kıvamına getir ve beyaz lekelerin üzerine sür.
    • Deri temizleyici: Özellikle deri için üretilmiş temizleyicileri kullan.

Beyaz lekelerin oluşmasını tamamen önlemek mümkün olmayabilir, ancak yukarıdaki önlemleri alarak bu lekelerin görünümünü en aza indirebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Duz lekesi
  • O nasıl bot lea

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ter galiba.
    Yola tuz atıyorlar ya o da mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hawloo -- 3 Ocak 2016; 23:06:02 >
  • Komşu komşunun .. neyse anladınız siz.
  • Sabah bi kalktın ayakkabıda beyazlık

• Islak ayakkabı kuruyunca öyle olur. Fırçala yada hafif nemli bi bezle sil. Bunun için konu açılırmı la

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Deri Çatlakları ( ss eklendi )
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Botun bosalmis

• Bende üç 5 gün önce çarşıda gezdim.Eve geldiğimde botların ön ve uç kısmında beyazlıklar vardı senin gibi. Haarp projesi olmasın bu sakın !

• Aynı renk botum var benimde, tabana bağlanan dikiş yerlerinin uç kısmında aynen öyle beyazlık var.Silince gidiyor, ama öyle bağcık yerinde falan yok.Belki botun süet olmasından kaynaklanıyordur, yağmur veya kar suyuna falan çok girdiysen olabilir
  • Kar lekesi onlar bezle sil geçer.
  • Benim ayakkabıda da vardı silince geçtiler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.