Şimdi Ara

Kendimi nasıl terletebilirim hastayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler başım boğazım çok kötü ağrıyo böyle üstümden fil geçmiş gibi halsiz hissediyorum. kendimi nasıl terletebilirim şöyle biraz terlesem iyi gelcek. zencefil bal karıştırdımyedim ama nafile.

EDIT: Dayanamadım acile gittim ağrı kesici iğne yaptı ateş düşürücü ilaç antibiyotik ve minoset verdi. iğne feci iyi geldi valla.

Teşhis: Migren, ateş ve boğaz ağrısı
    migren çok kötü bişey Allah kimsenin başına vermesin beynim fırlıcak gibi oluyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-John -- 16 Ocak 2015; 21:48:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gir yorganın battaniyenin altına kafanı falanda kapat

• yere gazete kağıdı serip koşmaya başla
  • Bacaklari uzat, laptobu koy bacaklarinin ustune, ustune yorgani cek yarim saat saglam bi oyun oyna sonra ustunu degistir ve uyu sabaha bir seyin kalmaz

• sağolun hocam

• dışarı çık 2 saat top oyna koş terlersin garantisini veriyom
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arabaşı çorbasını biliyor musun?İç Anadoluya özgü bir çorbadır ve terlemeye birebirdir.Tavsiye ederim.

• belirtiler tonsilitle gribi andırıyor. parasetamollü bişeyler al. eğer boğaz ağrın dayanılamayacak seviyeye gelirse ve yüksek ateşin olursa aile hekimine baş vur

• hepiniz sağolun acile gittim iğne yaptirip ilac yazdirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: R-John

beyler başım boğazım çok kötü ağrıyo böyle üstümden fil geçmiş gibi halsiz hissediyorum. kendimi nasıl terletebilirim şöyle biraz terlesem iyi gelcek. zencefil bal karıştırdımyedim ama nafile.

EDIT: Dayanamadım acile gittim ağrı kesici iğne yaptı ateş düşürücü ilaç antibiyotik ve minoset verdi. iğne feci iyi geldi valla.

Teşhis: Migren, ateş ve boğaz ağrısı
    migren çok kötü bişey Allah kimsenin başına vermesin beynim fırlıcak gibi oluyo.

Terlemek için en iyi yol aferin kullanıp yatmak. Otomatik olarak terliyorsun.
  • acı biber + ballı limon
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.