Şimdi Ara

Deri Çatlakları ( ss eklendi )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bicepsim ile omzumun arasında kırmızı renk de deri çatlakları oluştu
    işin kötü yanı uzunluğu gittikce artıyor gibi ve görüntüsü baya dikkat çekiyor
    sebebi nedir neden kaynaklanmış olabilir nasıl geçer çözümü var mıdır
    hızlı kilo alma verme gibi bi durum olmadı max 5 kilo almışımdır, çok kaslı bi yapımda yok 1 yıldır spor yapıyorum
    bu sorunu daha önce yaşayan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Torneol -- 14 Ocak 2017; 14:8:57 >

• 5kg ne surede aldin?
  • Alx kullanıcısına yanıt
    3 ayda filan almışımdır
  • Torneol kullanıcısına yanıt
    Kilo aliminda sorun yok. Yag orani yuksek mi ki? Masajlar, vitamin c ve bos gunlerde esnetmeler yapmak gerekiyor. Bir de bazi insanlar yatkindir bu tur catlamalara. Genetik herhalde.
  • Benimde bicepslerde var bu sene içerisinde oldu ve geçmiyor. Beni rahatsız etmiyor aksine motive ediyor. Bence rahatsızlık duymamalısın bu çatlaklar birden çok kilo verince ve kasın gelişimine oranla derinin aynı oranda genişleyememesinden kaynaklanıyor. Fotoğrafta pek belli olmuyor ama yakından çekip atarım bir ara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aratorn Oglu Aragorn -- 14 Ocak 2017; 13:45:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alx

Kilo aliminda sorun yok. Yag orani yuksek mi ki? Masajlar, vitamin c ve bos gunlerde esnetmeler yapmak gerekiyor. Bir de bazi insanlar yatkindir bu tur catlamalara. Genetik herhalde.

yüksek sayılır

cidden kötü bi görüntü kırmızımsı bi rengi tşört giyemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aratorn Oglu Aragorn

Benimde bicepslerde var bu sene içerisinde oldu ve geçmiyor. Beni rahatsız etmiyor aksine motive ediyor. Bence rahatsızlık duymamalısın bu çatlaklar birden çok kilo verince ve kasın gelişimine oranla derinin aynı oranda genişleyememesinden kaynaklanıyor. Fotoğrafta pek belli olmuyor ama yakından çekip atarım bir ara

benim çatlakların rengi kırmızı kötü bi görüntü oluşturuyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Torneol kullanıcısına yanıt
    Başta dediğin gibi kırmızı renkte ve çok belirgin oluyor ama zamanla rengi soluyor tenine yakın bir renk alıyor
  • Aratorn Oglu Aragorn kullanıcısına yanıt
    engellemeye çalıştınız mı

çünkü çatlağın uzunluğu artıcak gibi

gün geçtikce daha uzuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Torneol

engellemeye çalıştınız mı

çünkü çatlağın uzunluğu artıcak gibi

gün geçtikce daha uzuyor

Hamilelerin kullandığı çatlak kremleri var onları kullanabilirsin, bu arada ileride oluşabilecek çatlaklar için derini nemli tutmaya çalış, nemlendirici kremlerden kullanırsan ileride oluşucak çatlakların önüne geçmiş olursun
  • Benim belimde var bu çatlaklardan. Hızlı uzadığım için oldu.

Arkadaşımda da var biceps bölgesinde. Hatta onunkiler biraz daha belirgin sanki.
  • Çatlak oluşması derinin esnekliğine bağlı büyük oranla genetik.
    Benimde sol koltuk altıyla gögüsün birleştiği noktada var geliştikçe büyüyor gibi hissediyorum ama zamanla rengi soluyor pek belli olmuyor.
    Sonuçta bu sporu yapıyorsan bazı şeylere katlanmak zorundasın
  • Bir çok nedeni var,hızlı kilo alma verme,boy uzaması,fazla yağ oranı,derinin müsait olması.Fazla çikolata yemekte sıkıntı yapar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.