Herkese selamlar. Dün akşam instagrama giriş yapmak istediğimde olağandışı giriş denemesi şeklinde uyarıyla karşılaştım, farklı şehirden giriş denenmiş diyordu. Bunun üzerine defalarca kez şifre değiştirdim, hesaba yine de giriş yapamadım. E postama mail geliyor, oradan ilerlemeye çalışıyorum şifre değiştiriyorum sonrasında da çıkış yaptın diyor. Benzer şekilde whatsappa kod geliyor ilerleyemiyorum kalıyor öyle. Takip programı vs kullanmıyorum, farklı linklere de tıklamadım. Başına böyle bir durum gelen var mı sorunu nasıl çözebilirim? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Instagram hesabı sürekli şifre seğiştirme istiyor.

-
-
Daha önce böyle bir sorun yaşayan oldu mu acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çözümü vardır umarım, hàlen düzelmedi
Vpn açık mı
Açık değil hocam. Hesaba giriş yapmayı hem telefondan hem bilgisayardan denedim bu arada. İkisinde de olmadı bir türlü
Selamlar, aynı sorun bende de vardı 2 gündür looptaydım. Hem telefondan hem browserlardan olmuyordu. Fakat bugün operanın Instagram uygulaması kısmından girdim, tekrar hesabınızda tehlikeli giriş ve şifre değiştir uyarısı ekranı çıktığında kapat butonu da vardı, onu kapatınca ilerleyebildim. Belki siz de kapat tuşunu görebilirseniz bu şekilde ilerleyebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reginap -- 25 Şubat 2025; 12:55:32 >
Çok teşekkür ederim hocam bir deneyeyim bahsettiğiniz şekilde. Iki gündür uğraşıyorum ben de devamlı şifre değiştiriyor sonrasında da düzelmiyor başa dönüyor. Yani neyse deyip geçeceğim ama aile fotoğrafları var eşimiz dostumuz var o yüzden sıkıntı oldu biraz.
Gecmis olsun, sirada kimlikle birlikte fotograf isteyebilir.
-
Teşekkür ederim hocam. Kimlik, fotoğraf istese neyse şifre değiştiriyor devamlı ilerleyemiyorum hiç. Mail adresi de değişmemiş telefon da ama hesap çalındı diye düşünüyorum nasıl oldu onu da anlamadım ama
Merhabalar hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Özel mesaj göndermek istedim iletilmedi buradan yazıyorum. Dün dediğiniz yöntemi bugün uygulamak istedim. Opera'da sol kısımda bulunan Instagram sekmesinden giriş yapmaya çalıştım. Önceden olduğu gibi hesabına olağandışı giriş şüphesi dedi, farklı yerden bağlanılmaya çalışılıyor dedi. Kapat sekmesi çıktı bende de kapat dedim, bilgiler doğru mu kısmı geldi onu da geçtim. Şifre değiştirme ekranı çıktı yine burada kaldım. Sizde durum nasıl olmuştu kapat deyip şifre değiştirdiniz sonra da düzeldi mi acaba? Yine şifre döngüsüne girmiş oldum ben.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 26 Şubat 2025; 16:38:16 > -
aynı sorunu yaşadım bilgisayar üzerinden opera tarayıcısını açın ordan instagrama girin hesabınızı açın şüpheli giriş kısmında kapata basın yeniden şifre değiştirmenizi isteyecek yani aynı ekran tekrar karşınıza çıkacak şifrenizi değiştirin telefonunuzdan instagramı silin geri yükleyin bilgisayardan değiştirdiğiniz şifreyle telefondan yeniden giriş yapın düzeliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elmira Akgül gnSkU -- 27 Mart 2025; 19:47:54 >
merhaba, dediğiniz her şeyi aynı şekilde yaptım ancak döngü kırılmıyor. farklı bir yolu var mıdır bunun bugün 4 gün oldu hesabıma asla giremiyorum. neden oldu nasıl oldu hala anlamış değilim ve insta destek vesaire yok :((
-
hocam merhaba, çözebildiniz mi? tamamen aynı dertten müzdarip haldeyim
-
Merhaba hocam. @reginap da önermişti, @Elmira Akgül gnSkU da önermiş. Bu yöntemi denedim düzelmedi. Hatta şunu da yaptım vpn açıp farklı yerden giriş yapar gibi gösterdim, olağanüstü giriş denemsi yazısı çıkınca kapat seçeneği çıktı denedim, şifre değiştirdim yine döngü sürdü. Uygulamadan da denedim kaç kez düzelmedi. Hatta selife ile hesap kurtarma olayı varmış o kısım çalışmıyordu bende. Birkaç gün geçince uygulamada selfie ile hesap kurtarma kısmı aktif oldu. Daha önce bu kısıma tıkladığımda ilerlemiyordu hata veriyordu. Bir baktım bu kısım geldi, yüzümü tanıttım 5-6 dakika sonra hesabınızın size ait olduğunu onayladık diye mail geldi. Hesaba giriş yaptım yine şifre değişikliği istedi, sonra açıldı. Ben sistemsel sıkıntı olduğunu düşünüyorum bir süre sonra düzeliyor. Farklı bir yere tıklamadım çünkü, takipçi programı vs de kullanmıyorum. Şikayetvar'da da bayağı şikayet vardı bununla ilgili, birçok kişinin zamanla düzelmişti.
-
çok teşekkür ederim yanıtınız için. bugün hesabımda şöyle bir gelişme oldu, şifre değiştir döngüsünde hiçbir şekilde kendi sayfama atmıyordu bugün işlem yapmam pasif olsa da kendi profilmde kalmama izin verdi. biraz daha bekleyeyim o zaman ben de çünkü selfie ile kurtarma gibi bir adım asla çıkmıyor bile belki bana da selfie seçeneği gelir yakın zamanda. valla emek verdiğim hatıralarım olduğu bir sayfa olmasa önemsemeyeceğim bir de onaylı hesap sözde...
çok sağ olun çok teşekkür ederim
-
Hocam adım çıkmıyor mu yoksa tıklıyorsunuz da tepki vermiyor mu? Bende bu seçenek görünüyordu ama tıklayınca ilerleyemiyordum sonradan düzeldi.
https://www.youtube.com/shorts/zXfDNSkSRfg?si=i9KeJPkVPtTZaugT
Videodaki gibi deneme şansınız var mı acaba?
Birkaç güne düzeleceğini düşünüyorum ama hesaba da giriş yapabilmişsiniz. Benim de canım sıkılmıştı 12 13 yıldır kullandığım hesabımdı ama düzeldi şükür. Sizin de düzelir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X