Şimdi Ara

Instagram Hesabını Mahkemeye Vermek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
61.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir süredir Instagram kullanmaktayım. Bugün bir takipçi isteği geldi, nick olarak benim ismim ve bir argo sözcük barındırıyor.
    Şu an için paylaşımı yok, takipçisi de yok. İlerleyen zamanlarda benim fotoğraflarımı çalıp kendinin gibi yayınlarsa hukuken yapabileceğim bir şey var mı?

Forumda bir üye savcılığa şikayet etmişti başka bir üyeyi. Ama IP numarasını almıştı bir şekilde.

Ben napmalıyım IP numarasını bulup şikayet etmek için?

Cevaplayanlara çok teşekkürler.

• Karakola gidersin dilekçeni yazarsın adliyeye yönlendirir savcıya anlatırsın durumu savcı katibe yazdırır yollar seni sonra elemanı bulurlar eleman ağlar falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IP numarasını bulmana falan gerek yok.

Sen instagramdaki hesabı söylüyorsun dilekçende, onlar elleriyle koymuş gibi buluyorlar zaten.
  • Olm kim senin fotonu çalıp fake hesap açsın?Kendini değerli sanan bir eleman daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minato Namikaze

Olm kim senin fotonu çalıp fake hesap açsın?Kendini değerli sanan bir eleman daha.

Çekemeyen biri, düşmanı falan. Veya dalga geçmek isteyen bir arkadaşı vs.
  • Tesekkurler arkadaslar, henuz bir sey paylasilmadi ama benimle ugrasmaya çalışıyor.

Sadece dilekce yetiyorsa cok iyi, ben de onunla ugrasacagim.

• quote:

Orijinalden alıntı: işte o bendim

Tesekkurler arkadaslar, henuz bir sey paylasilmadi ama benimle ugrasmaya çalışıyor.

Sadece dilekce yetiyorsa cok iyi, ben de onunla ugrasacagim.

Aman hocam eşşek şakası yapan bir arkadaşın falan olmasın, önce bi araştır yakın arkadaşlarına sor, sizmisiniz yoksa gidiyorum şikayet etmeye falan de

• Yok hocam saka yapacak biri, yine etrafa sorarim hatta hesaba da mesaj atarim, baktım kaldırmıyor, savciliga direkt

• senin olmayabilir fotograflar iyi düşün genede
  • kuzenimin başına geldi aynısı mahkemelerde süründü 2 sene oldu hala bir şey yok sanırım
  • Niye kizmisin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir soru da ben sorayım madem. Geçenlerde instagram hesabı açtım kendime ve 24 saat dolmadan hesabım instagram tarafından kapatıldı.
    Sadece 2 fotoğraf eklemiştim ve bir de facebook hesabıma bağlayıp oradan bütün arkadaşlarıma takip isteği göndermiştim. Böylece hesap hızlıca 100 küsür takipçiye ve takip edilen kişiye ulaştı. Kapatılma sebebiyse topluluk kurallarını çiğnememmiş. Kural ihlali vs yaptığımı da düşünmüyorum.

Bu hesabı açtırmamın bir yolu var mıdır veya daha önce aynısı başına gelen var mı acaba?
  • VagueMan kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Takipçi sayının kısa sürede artmasıyla Instagram bunu spam profil olarak algılamış olabilir.
    Twitter'da durum böyle oluyor en azından.
    Açtırmak konusunda hiç bilgim yok. Ama kapanmışsa nasıl geri açabilirsin ki?
  • İşte o bendim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.